שבת שלום....

דסדס

New member
שבת שלום....

אני מנסה לסיים לכתוב חלק מהעבודת מחקר שלי שהבטחתי למנחות שלי שיהיה מוכן ליום ראשון.... וכמובן התחלתי לשבת עליו רק הלילה.... ואני מרגישה ממש לא טוב עם כאבי בטן כבר מיום חמישי. בעעעע וכל מה שאני רוצה לעשות זה להתעסק בתוכניות שלי לעבוד על קרוז. טסה עוד שבועיים לראיון עבודה וזה מלחיץ אותי איימים. הזמנתי כרטיסי טיסה, ועוד לא הזמנתי אכסניה, ואני צריכה ללמוד למבחן העיוני שלי, ולתרגל למבחן המעשי... יוווו ואני בלחץ, זו חתיכת השקעת כסף וזמן בשביל ראיון עבודה. אבל החלטתי שזה מה שאני רוצה, ואני אתקבל, נקודה. ואיך מתרכזים בכל הבאלגן הזה בלכתוב עבודה שלא מעניינת אותי? היא שווה בערך רבע מהתואר שלי, ופשוט לא איכפת לי. נמאס לי לגמרה מהלימודים האלו. אני צריכה את החופש שלי, אני כבר שם, לא מרגישה מחוברת ללימודים בכלל.

גם אצלי המצד דומה

כבר אין לי כוח ללימודים האלו....רוצה כבר לסיים עם הכל. יש עבודה גדולה לכתוב, אין לי כח לכתוב עוד מילה ולא הגעתי לחצי.

דסדס

New member
המזל /חוסר המזל שלי

זה שהמנחות שלי כניראה קלטו את המצב שלי ואני צריכה כל שבוע להראות להם משהו חדש. אז את המשימה של מחר עוד לא סיימתי, מחכה לי עוד לילה לבן.

תנשמי עמוק ותמשיכי כי לדעתי אם

הגעת עד לכאן אין מצב שלא תצליחי ביעדים שהצבת לעצמך רק תורידי קצת את הלחץ, והדרך להורדת הלחץ עוברת בראש שלך

דסדס

New member
יש איזו שהיא בעיה...

אני בלחץ ממש מהראיון.... כי אני משקיעה הרבה כסף <יחסית> וזמן יקר, על משהו שהוא לא וודאי. אני בחוסר לחץ מהעבודה. וזו בעיה ממש רצינית. בגלל שלא איכפת לי, אני לא עושה יותר מידי.... אם אני לא בלחץ אני לא עובדת.

אם את יודעת מהיכן נובע הלחץ

אז טפלי בבעיה כי אם תגיעי לחוצה ולא רגועה לא עשית כלום. אל תרפי מהעבודה שאת צריכה להגיש (בלי קשר לראיון) אם תתעסקי בעבודה שאת צריכה להגיש יש מצב שתורידי מעצמך קצת חלץ מהראיון. בהצלחה אני מאמין בך

טל205

New member
בהצלחה

אם לא נשאר לך עוד הרבה אז כדאי שתתני עוד פוש אחרון... בהצלחה.

niceguys

New member
מבין אותך לגמרי

אבל את חייבת לתת פוש אחרון . תנסי להיאחז באותו דבר בעבודה הזו שכן מעניין אותך.. או בטיול הזה שאת חולמת עליו... אבל אל תיכנסי ללחץ.. זה לא עוזר ורק מכניס אותך למצב נפשי ופיסי לא טוב... תעשי מאמץ אחרון , תעשי הכי טוב שאת יכולה ואז תוכלי להיות משוחררת לגמרי את עוד לא שם... קרובה מאוד... עוד קצת ואת שם לפחות את יודעת שהראיון הזה זה מה שאת רוצה.. וזה יתרון עצום... שיהיה בהצלחה

ש חף

New member
שבוע טוב!

שבוע קצר בפתח,אבל עמוס ביותר מאחלת לכם שתספיקו הכל ואל תשכחו לחייך בין לבין:)

דסדס

New member
מדהים מה שדד ליין עושה לי....

אם לא הייתי אמורה להראות דברים למנחות שלי מחר אין שום מצב שמשהו היה זז. רק אני חייבת שיעמידו אותי עם הגב לקיר ויכוונו אלי אקדח בשביל שאני יעשה משהו? זה דפוק! גם לפני מבחנים, עד שאני לא ממש בלחץ של עוד יומיים המבחן ולא התחלתי ללמוד, אני לא אתחיל! יאלה... יש לי עוד פרוייקט לא מעיק מידי שאני צריכה לסיים עכשיו בשביל להראות למנחות שלי עוד 3 שעות.

למעלה