שבת שלום כמה שכיף בצפון.. פשוט קיץ לעומת הבירה.. סופש מהנה לכולם.
ח חושב לפני שכותב New member 12/12/08 #2 שבת שלום ומבורך השבת פרשת ``וישלח`` בשבת זו אנו קוראים את הפיוס שנעשה בין יעקב לעשיו אחיו.. שבת שלום לכולם!
שבת שלום ומבורך השבת פרשת ``וישלח`` בשבת זו אנו קוראים את הפיוס שנעשה בין יעקב לעשיו אחיו.. שבת שלום לכולם!
ש ש חף New member 12/12/08 #3 שבת שלום חברים אני מקווה לנוח ולהחלים סוף סוף,לחזור השבוע לשגרה. אולי הסופ"ש הזה יביא איתו דברים טובים.
שבת שלום חברים אני מקווה לנוח ולהחלים סוף סוף,לחזור השבוע לשגרה. אולי הסופ"ש הזה יביא איתו דברים טובים.
מ מלך ארגמן1 New member 12/12/08 #5 ../images/Emo12.gif שלום לגברת ../images/Emo13.gif תגידי מה קורה איתך? נראה לי שכבר כמה שבועות את חולה איך הלימודים? ומה זה אצלך לחזור לשיגרה אם לא לרקוד? שתעבור עלייך שבת שקטה
../images/Emo12.gif שלום לגברת ../images/Emo13.gif תגידי מה קורה איתך? נראה לי שכבר כמה שבועות את חולה איך הלימודים? ומה זה אצלך לחזור לשיגרה אם לא לרקוד? שתעבור עלייך שבת שקטה
ש ש חף New member 13/12/08 #7 ../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif אני חולה כבר איזה חודש אבל במגמת החלמה. הלימודים כרגיל,אמצע סמסטר. באמת חזרתי קצת לרקוד,אבל לא כמו פעם. בתקווה לחזור לכמה פעמים בשבוע באופן סדיר. תודה מותק
../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif אני חולה כבר איזה חודש אבל במגמת החלמה. הלימודים כרגיל,אמצע סמסטר. באמת חזרתי קצת לרקוד,אבל לא כמו פעם. בתקווה לחזור לכמה פעמים בשבוע באופן סדיר. תודה מותק
G gilad269 New member 13/12/08 #8 תרגישי טוב מותק הריקוד זה טוב ומשחרר מתי שתוכלי,תחזרי בהצלחה בלימודים שחף התותחית