שבת שלום!

Outlast

New member
שבת שלום!

(...) יש סקר חדש, אתם מוזמנים להצביע! אני משערת שאתם שמים לב כמה הפורום יבש בזמן האחרון, אבל בהתחשב בעובדה שאנחנו נמצאים בהפסקה בין עונות זה מובן לגמרי, ונותר לנו רק ללהמשיך ולצפות ל-4 ביולי... דבר אחרון- אני שוב מזמינה אתכם לפורום אופרות סבון (מס´ 126 בממיר שלכם) בו ממשיך משחק ה- Soapvivor. פורסמו בינתיים שני פרקים והיום יפורסם השלישי. אתם מוזמנים לבוא, לקרוא, להצביע ולהשפיע!
זהו, שבת שלום ושבוע טוב.

Boran

New member
בסקר אין מקום לנימוק!

הכי מענין זה לפתח ויכוח כשכל אחד משטח את הסיבות שלו! אז ככה: אני חושב שריצ´ארד, כי הוא באמת שיחק את המשחק, הוא בנה את הברית והניע אותה. הוכחה חותכת לכך היא שהחל מהעונה הבאה התחילו להעיף את כל מי ששיחק כמוהו כי ידעו שהוא מהווה איום.

yanir5

New member
אז ככה........

בעיקרון ל-3 היה מגיע לזכות. כולם שיחקו עם אסטרטגיה שונה,אבל שיחקו נכון ובסוף זכו במיליון דולר.. ריצ´רד היה היחידי בעונה הראשונה שלא היה נאיבי,ושיחק א המשחק ("אני לא חושבת שאנחנו צריכים לכרות ברית"-גרטשן) ובעונות הבאות היו 2 שהחליטו שהם ריצרד 2. ריצ´רד בנה על הברית שלו וזה הצליח לו למרות שקלי באמצע עשתה בעיות. גם טינה התבססה על ברית משולשת עם קית ויותר מזה ברית עם קולבי. אבל לעומת ריצרד היא הייתה פשוט נחמדה ומתוקה לכולם אז היא זכתה איתן פשוט החליט לא לבלוט..וזה עבד לו.. אז סה"כ כולם היו ראויים לזכות נ.ב-הקול שלי הלך לאיתן כמובן.....

wee man

New member
בא לי להצטרף לדיון:

אני חושב שריצ´ כמובן. עוד לפני בכלל שהם הגיעו לאי הוא תכנן תוכניות ותכנן מראש מי יהיה איתו בברית עוד לפני שהם ממשש הגיעו לאי. היו לו תוכניות מהתחלה ועובדה שהברית הכי הכי ראשונה שהוא יסד בעקרון הגיעו כולם לפיינל פור. הוא היהה הכי אסטרטגי פה מכולם ולפי דעתי הכי מגיע לו לזכות. גם לאיתן כמובן אבל הוא לא השקיע יותר מדי מאמץ בדרך ובתוכניות.

jerri

New member
טינה. להלן הנימוקים:

למרות שהייתי מאוהדיו של ריצ´ארד - הבנאדם לא היה כל כך מבריק. הוא היה בעיקר שחצן וגס רוח, היו לו יחסי אנוש איומים (וזה מזלו שלא היו שאלות על המשתתפים) והיהירות כמעט וגרמה לו לעוף (בפרק של יום ההולדת שלו. היה לו מזל גדול) התיאורים שלו אחרי הסדרה ופוזת ה-אני-יודע-הכל שלו היא מופרכת לחלוטין. אית´ן - זכה בפוקס. הוא היה שקט וזה מה שהוביל אותו לקראת הסוף אבל הגורם האנושי - הכישלון הלא צפוי של לקס וטום - הוביל אותו לניצחון. טינה שחקה בגאונות - גם מעמדת נחיתות היא הצליחה להתרומם כשהיא שימשה אם סרוגטית לקולבי (עד כדי כך שהוא לא יכל להביא את עצמו להעיף אותה), היא היתה מהחרוצות שבמשתתפות (מי זוכר את הקפיצה הנועזת למים הגועשים כדי להציל פח של אורז?), היא היתה הוגנת ברוב המקרים, ידעה מתי לשלוף ציפורניים ומתי לשתוק, והחשוב מכל היא היתה בת אדם.

למעלה