שבת שלום

שבת שלום

יש בי תחושה לא טובה. שקורה כאן משהוא בפורום. ואני לא ממש מצליח לקלוט ולהבין על מה מדובר? אולי זו סתם תחושה. אולי זה לא ממש נכון. אבל אני בהחלט חש זאת חזק. ומרגיש צורך לשתף אותכם. שבת שלום

שבת שלום חופשי

אממממממ מעניין,לא ברור לי על מה אתה מדבר,מה יכול לקרות? בכל אופן התחושה שלי היא נפלאה שנבנתה כאן קהילה מקסימה של אנשים נפלאים. אבל אתה מוזמן לשתף אותנו,לנסות להבין מאיין נובעת התחושה שלך ולמה...

חופשי - מה אתה מרגיש?

תחושות לא טובות? אמאל´ה, אתה מפחיד אותי
רפאים? סתם
שתף אותנו.

יו, מזל שהגעת נרגעתי,נשמתי לרווחה

אני יודעת שתציל אותי מהחרדות,אביר גדול ואמיץ

אריסטו m

New member
וואו..."אביר גדול ואמיץ..." ???

אלונה,חומד..... אחללה מחמאה,אך גם אביר ו...גם גדול ו...גם אמיץ..... פייר,זה נשמע לי קצת מלחיץ......
אז מה שלומך בצהריי שבת נעימה שכזו...??? אריסטו...(יורד מהסוס....שינוח קצת...
)

גם לאבירים מותר קצת לנוח

ולמחות את אגלי הזיעה ממצחם הגבוה והחלק המעוטר בקסדה שחורה נוצצת. אני אחרי שנת היופי שלי, לועסת בשקדנות קוביות שוקולד מריר, שיתישבו במקומות הלא נכונים...לוגמת אייס קפה קריר ומשוטטת במרחבי האינטרנט, וחוץ מזה מרקיז, הפרנסה לא מצויה בשפע בעונה זו, מכיוון שאני עצמאית, המיתון והמצב הבטחוני, משפיעים עלי כמו על כולנו. אבל כל עוד אפשר לצחוק ולחגוג, אני מדחיקה, אם אכנס ואחקור לעומק כפי שאתה עשית, זה יהיה כ-ו-א-ב. ומה קורה איתך?

אריסטו m

New member
שוקולד מריר,מה?בחירה כלבבי....../images/Emo13.gif

אלונה,יקירתי.....מה גרם לך להכתיר אותי בתואר שכזה....??? אני....אביר.....??? (ולא,יקירתי...ממש לא ! זו לא אמירה על תקן של:"אני ...ברבור....???
) אכן,אני מודה כי יש לי מצח גבוה וחלק שנמשך עד התח.......(ואם לא ברור קוראים לזה קרחת.....
)ואגב,אף היא נוצצת לא פחות מקסדה מצוחצחת...
(וואו........ איזו שורה מלאה בחרוזים...) ולעניין הכניסה פנימה.....מי אמר שזה חייב להיות תהליך מלווה בכאב...??? אולי תנסי לראותו כתהליך חוויתי מהנה....בו את לומדת על עצמך.... תהליך בו את נמצאת עם עצמך נטו....בלי שיפוטים ובלי כעסים....פשוט תהווי לעצמך חברה תומכת ומהנה.....ואולי גם תמצאי את עצמך מגלה כמה דברים חדשים ונעימים....שחלקם יחזקו אותך בהמשך הדרך....חלקם יצחקו אותך.... חלקם יביאו אותך לזנוח מרצון תובנות ישנות שאינן משרתות יותר את הנתיב הגבוה שלך ובמקומן תמצאי את עצמך מאמצת תובנות נעלות יותר.... אז למה את חושבת שזה כואב....??? אולי זו רק תחושה שגויה....אולי זה פחד לעמוד מול עצמנו במערומנו.... אבל איך אחרת נוכל לצמוח הלאה אם לא נהיה מספיק כנים עם עצמנו...??? אולי נגלה פה ושם דברים לא הכי נעימים אבל אל לנו לשכוח שחווינו את אותן סיטואציות ובחרנו בהן כדי שהן יהוו עבורינו סימני הדרך שיובילו אותנו אל היעדים אליהם בחרה נשמתנו להובילנו...כדי שנעלה גבוה יותר.... לא אלאה אותך יקירתי...... ובכלל אני...??? מה קורה איתי...??? רק דברים טובי,יקירתי.. (תמיד רצוי להיות חיובי נכון....???
) בקרוב אני מתחיל בעיסוק חדש..... ובקרוב אני אפגוש את בת הזוג הנפלאה שיחד איתה אבנה זוגיות מקסימה... ובכלל....שפע של דברים נפלאים ומקסימים....עם המון אושר ושמחה... ומה איתך...??? אריסטו...(איך בכלל מייעצים לפסיכולוג.....???)

אביר - במהות שלך../images/Emo8.gif

ככה אני חושבת עליך
אני בעד כניסה פנימה ופתוח מודעות עצמית. על כך יעיד הפסיכולוג שלי, שאני מבקרת אותו באדיקות פעם בשבוע. התהליך לא קל, אך חוויתי ללא ספק. כמה קש האכלתי אותו עד שנפתחתי
אבל מה - בשבת עושה פוס, הפסקה, התאים האפורים יוצאים לחופש, לוקחת פסק זמן של הנאות נטו, כדי לצבור אנרגיות לקראת השבוע הבא עלינו לטובה. עוד חודש הבת שלי מתגייסת ואני בלחץ!!! גם אני אפגוש בקרוב את אהבת חיי
אבל אנ´לא זוכרת איך זה

אריסטו m

New member
../images/Emo9.gif.......you make me

אחללה....אז אלונה אכן צומחת......
אז במה להשקות אותך....מים צוננים או שמא כוס
בטמפ´ המתאימה...??? ולא ממש הבנתי.....הבת מתגייסת בקרוב ואת בלחץ....??? צאי מהלחץ ותהני יחד איתה מהמחשבה שהיא גדלה התבגרה והתפתחה והינה הפרח שגידלת מתקדמת שלב נוסף בחייה...... ולגבי האהבה שבדרך...האמיני לי את זוכרת ועוד איך..... ואם החלטת שלא להאמין לי.....אז כשזה יקרה תרגישי את ליבך הולם בחוזקה כזו שתחשבי שאוטוטו כל מי שמסביבך מפנה את מבטו אלייך כדי להבין מהיכן בדיוק מגיעות הדפיקות.........
אריסטו....(וואללה,נזכרתי שאני צריך לקנות אטמי אוזניים...)

חופשי יקר ונחמד

קודם כל שיהיה לך שבוע טוב וגם לכולם כמובן, אינני יודעת על מה את שח ומה קורה בדיוק, רק יכולה לאמר לך שביקרתי בעוד כמה פורומים שעדיין מבקרת אך רק מידי פעם, שם הכל הומה אדם ומשורשר צפוף כמו צ´יטוט אחד גדול, כולם מכירים אולי יותר מידי כי יש שם גם מפגשים שלדעתי כמו ניצת לא מוסיפים ולא מומלצים. כאן מצאתי את ביתי (השני כמובן), האנשים כאן מקסימים אחד אחד לפעמים יש כמה שמרגיזים (טוב גם אני אולי הרגזתי פה ושם) ואת הקרציות הגדולות "מעיפים" בזמן, כולם מנסים לעזור ואוהבים האחד את השני, נכון שלפעמים יש ימים שהפורום שקט וריק יותר, אך הדבר טיבעי כל אחד בעיסוקיו, גם אני לדוגמא היום הייתי כאן מעט בבוקר ואז הילדים גלשו לערוץ ילדים ובצהריים באו לנו אורחים שלכו לא מזמן והיה ממש נחמד, ובטח שזה עדיף מאשר להיות כאן כי זה הריי ברור שאם יש תעסוקה אז לא באים לכאן. אולי תסביר ותרחיב במה נראה לך שקורה כאן?

למעלה