שבת שלום!

TheLost

New member
שבוע טוב ../images/Emo9.gif

אופס על האיחור, לא רציתי לשלוח כדי לא להשרות עליכם את הדיכאון שעובר עליי. אז הלכתי והוצאתי אותו על אנשים רנדומליים במסנג'ר ועכשיו אפשר להמשיך הלאה
משהו טוב שקרה לי השבוע: אני אהיה כזה גיק אם אני אגיד שהפרק של לוסט היה משהו טוב שקרה לי השבוע
אז... אממ... קיבלתי 63 במועד ב' במתמטיקה, שזה דיי אחלה כי במבחן המקורי קיבלתי *לוחש*28*לוחש*.
וגם המורה שלי לקולנוע נתן לי להיות במאי בתרגיל הזה אפילו שהחלטתי יותר מדי מאוחר. משהו רע שקרה לי השבוע: הלחץ יותר מדי גדול. מבחן מסכם במתמטיקה השבוע, בגרות בקולנוע עוד פחות מיומיים, מתכונת בהיסטוריה עוד שבוע, שני סרטים להכין (אחד אני מפיק כי אחרת הוא לא היה נותן לי להיות במאי) שבסרט שלי אני ממש לא יודע כבר מה לעשות כי הצוות שלי החליט שהדיאלוג שלי לא כ"כ טוב ואין לי שחקנים בכלל. מישהו מתנדב? והבעיה הכי ענקית היא התסריט שלי- אין לי כוח בכל הלחץ הזה לנסות להתמודד איתו ולראות מה אני עושה עכשיו. מה שמביא אותי לדבר הבאמת הכי גרוע השבוע... השבוע באחד הימים צלצל אליי מישהו, הייתי באמצע הרחוב, עניתי והיה מלא רעש ששמעתי אותו רק אומר משהו על אימייל, רעיון, סדרה, לא ברור, אמרתי שאני אצלצל מאוחר יותר ונתקתי. ביום שאחרי זה ניסיתי לצלצל כמה פעמים והוא גם צלצל אליי אבל לא שמתי לב אז לא עניתי ואז ביום שלמחרת צלצלתי ממספר חסוי ודיברתי איתו והוא אמר שאין לו כוח לבלבולי ביצים ושהוא רצה להגיד לי לשלוח לו את הפיילוט כי התקציר לא עוזר לו בשיט והוא היה למען האמת ממש מניאק ובסוף הוא אמר שאני לא אשלח לו כי "אין לו כוח לבלבולי ביצים" (זה בדיוק מה שהוא אמר. יאללה לך, מי מבלבל לך את הביצים יא מפיק כושל?!) משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: לסיים עם קולנוע כי זה מרגיש קצת לחץ מיותר, לארגן סופית את הסרט כדי לא להרגיש כאילו אני במאי גרוע, ו... זה בערך זהו
משהו מצחיק שקרה השבוע: הייתי בהתנדבות ביום ספורט ושמו אותי יחד עם חברה באיזשהי תחנה הזויה של 2 קבוצות שנמצאות בשני מגרשים, בכל מגרש יש מספר שווה של פומפונים (ומשום מה זה כל הזמן נשמע כאילו הם אומרים טמפונים! הזוי!!!) והם צריכים לזרוק את זה למגרש השני כדי שבסוף יהיה במגרש שלהם כמה שפחות, היה פשוט קורע, הילדים האלה מכיתה ג' כ"כ חסרי מודעות עצמית. היו שם כמה הומואים-טו-בי שהתחילו לשחק לי עם הפומפונים כאילו הם היו אלייזה דושקו ב"מעודדות צמודות", והיו כמה מהמעצבנים שכל הזמן ניסו לשחק לא לפי הכללים, נגיד היה אסור לזרוק שני פומפונים ביחד ותפסתי אחד זורק ואני עושה לו כזה "ראיתי אותך!" והוא אומר "נזרק לי". גאונים
חח ואח"כ אמרתי להם שמי שיזרוק יצא מהמשחק ואז אחד זרק שתיים ואמרתי לו שלא יזרוק (אבל לא התכוונתי להוציא אותו! באמת!) ואז הוא היה כזה בשוק והתחיל להזיל דמעות על זה שהוא יוצא מהמשחק. חח לא נעים. פרק בסדרה אחרת: לוסט לוסט לוסט לוסט. כל השאר לא חשוב. סרט/ספר השבוע: ווהו התחלתי לקרוא את Drop Shot של הרלן קובן. סופסוף. שיר השבוע: The Ocean של The Bravery. שיר ממכר. תמונה של מה שבא: מישהו רוצה?
ו....מה אני אומר על ההפסד הצורם של מכבי: ב א ס ה.

jess r

New member
תגיד

מה אתם עושים במגמה? כאילו, איך המבחנים מתחלקים בכל שנה? אתם גם עושים בגרות עיונית של לנתח סרט קצר מחר? ושנה הבאה מגישים עבודת שוט-ביי-שוט? ויאללה, תגיד לצוות שלך שהם חבורה של אשכנזים מתרוממים - זה אחלה דיאלוג (זה זה שפירסת פה?), אז שילכו לעזאזל, או לחלופין לראות קומדיה רומנטית מפגרת.

TheLost

New member
אממ...

לא. השנה (י') אנחנו עושים את הבגרות העיונית של סרט קצר (אני ממש מקווה שיעשו סרט קל, כי שנה שעברה הסרט שהיה להם היה פשוט שואתי), וגם את העבודה (שקיבלתי בה 100. יאי
)- כל אחד 50% מהציון של היחידה האחת. שנה הבאה אין מבחנים וב-יב' יש לנו גם את ה-2 יחידות העיוניות (שאם אני לא טועה זה גם כן אנסין) וגם את הסרט גמר.. וכן זה בערך הדיאלוג שפרסמתי כאן, הם באמת אשכנזים מתרוממים
אני אגיד להם את זה! בהצלחה במבחן מחר...

jess r

New member
אה, כמו אצלינו

רק שהיות ואצלינו מתחילים עם המגמות ב-י"א אנחנו עושים השנה את מה שאתם עושים עכשיו ב-י'. אתה מדבר על "ויצמן 10"? כי עשינו את המבחן הזה במתכונת ודווקא אהבתי את הסרט, והמבחן לא היה קשה. על איזה סרט וסצינה עשית את השוט-ביי-שוט? בהצלחה גם לך

TheLost

New member
וואלה?

כנראה שבכל ביצפר זה ממש שונה, נשמע ממש מבאס גם להתחיל קולנוע בי"א. אז רגע, היה לכם סרט גמר השנה או שרק עשיתם תרגילים (כמו שאנחנו עושים ב-י')? וכן, "ויצמן 10" - עשינו לנו את זה סתם בתור תרגיל, לא היה לנו שום בוחן/מתכונת נאדה שהיה אנסין ואני אישית מרגיש לא ממש מוכן לאנסין אבל יש לי את חפירה בידי אז יהיה בסדר
ואת העבודה עשיתי על הסצינת פתיחה של "צעקה", המורה שלנו טיפה פסיכופת אז כנראה שבגלל זה הוא חיבב אותי ואת העבודה
מה את עשית?

jess r

New member
כן, תראה

אצלינו בכיתה י' עוד לימדו מקצועות כמו כימיה, פיזיקה, ביולוגיה ומדעי החברה, כניראה בשביל שנכיר את המקצועות האלו ויהיה לנו קל יותר לבחור מגמה בסוף השנה. מבחינת הספקת חומר, לא נראה לי שזה משמעותי. אתם במילא לא ניגשים לשום מבחן שנה הבאה, אז מה ההבדל? לא התאמנם על אנסינים? מוזר מאוד. השנה אנחנו מצלמים סרט קצר של 5 דקות, בזוגות. הזוג יכול להתחלק בעבודה איך שמתחשק לו. אני ומי שעבדתי איתו החלטנו לעשות הכל ביחד - צילמנו ביחד (זאת אומרת, בתורות), כתבנו ביחד, ועכשיו אנחנו עורכים ביחד. הציון על הסרט יהיה המגן שלנו לסרט הגמר בשנה הבאה. אגב, אני לא יודעת בקשר לאנסין, אבל ב-י"ב יש בבגרות בעיקר תולדות הקולנוע. סצינת הסיום של "שושנת קהיר הסגולה" ואם וודי אלן התכוון לחצי ממה שכתבתי שם - שיהיה בריא
כשתסיים את התרגיל תעלה אותו ליוטיוב או משהו, שנוכל לראות :)

TheLost

New member
אז זהו...

אצלינו זה הלך ככה- בסוף כיתה ט' היינו צריכים לבחור מגמה מיוחדת אם אנחנו רוצים (שזה מוזיקה, קולנוע, תיאטרון ואומנות נדמה לי), ועכשיו בסוף י' היינו צריכים לבחור 2 מורחבים- חוץ מהקולנועיסטים כי יש להם כבר אחד. אז גם אנחנו למדנו כימיה, ביולוגיה, סוציו וכל הבולשיט הזה
ומוזר שאתם עושים סרט בזוג
אצלינו מההתחלה היו צוותים של 4...

למעלה