שבת שלום

טל205

New member
שבת שלום

איזה מזג אויר טוב יש בבירה.. שיהיה לכולנו סופש נעים!

נרקי

New member
אינעל הבירה../images/Emo99.gif

שבת שלום....

יווו כמה שעות אני ער, בבוקר בא קונה לקנות את המיטה הקושמת שלי(מוזר שמישהו מוכן לשלם עליה)...יצא שהרווחתי עליה כמה מאות שקלים וגם לא שברתי את הגב בהורדה שלה לפח הזבל, הגב החדש שקיבלתי מהמסג'יסטית נשאר שלם!

מIתר לי

New member
שבת שלום! ../images/Emo48.gif

מישהו מוכן להביא לי איזה ארטיק קרח? משהו? עשיתם לי חשק
אהה, סתם קפצתי לביקורונצ'יק, משלומכם?
אז... אם אפשר בטעם מלון, אם אתם רוצים לפנק אותי קצת אז סולרו (לא חשוב איזה) ואם רוצים לפנק הרבה אז מגנום חוף השנהב
גם פסק זמן יתקבל בברכה
בינתיים אסתפק בקוקה קולה קרה עם קוביות קרח
סופ"ש רגוע לכולכם!

מIתר לי

New member
../images/Emo25.gif

חייב פורשה? גולף לא מספיק טוב בשבילך?
ממממ... נחפש לך משהו...

מIתר לי

New member
גולף זה מכונית מגניבה ויפה ../images/Emo6.gif

האמת שגם דייטסו סיריון וסוזוקי סוויפט יפות (וגם פיג'ו 307 אבל היא כבר משפחתית
) אבל התאהבתי בגולף! וזה אחרי שמצאתי גולף 2002 יד ראשונה 46000 ק"מ, שמורה (והמחיר בהתאם
) אם רק הייתי זוכה בלוטו!!

מIתר לי

New member
והפורשה...

לא אוהבת אותה, נראת חייתית מידי על הכביש... אגב, גם הפנדה החדשות מקסימות לדעתי (וגם הסמארט, רק שהן פיציות לגמרי!)

מIתר לי

New member
לא אוהבת מזדה 2

וגם לא 3, 5, 6... למרות שהיא קצת דומה לגולף בצורה החיצונית, אבל הגולף עדיין יפה יותר ממנה
והפנדה דווקא יפות
(תחשוב על פנדה לבנה... נראת כמו דוב פנדה על הכביש
)

קני את גולף, זה אוטו עם תחזוקה יקרה!

חלפים יקרים, דיי זוללת(כמו רוב הגרמניות)...מצד שני היא אמינה אבל בשביל אמינות לא שווה לקנות אותה כי יש מספיק רכבים אמינים לא פחות.

מIתר לי

New member
אז לקנות או לא? ../images/Emo163.gif

כל רכב אירופאי יש לו חלקים יקרים, כי מה לעשות, היורו יקר
ואאל"ט הונדה סיוויק יותר אמינה ממנה, שומרת טוב על הערך שלה, החלפים שלה זולים והיא דיי חסכונית בדלק רק מה? מכוערת לטעמי! לא נורא, אני אמשיך לדבר ולפנטז על רכבים, אבל לנסוע לעבודה ולחזור הביתה באוטובוסים

סיויק מכוערת?

יש כמה תתי דגם, הכי יפה זה הדגם עם הפנסים הגדולים, עלה לכביש ב-96 אאל"ט. לא לכל האירופאיות יש חלפים יקרים, לי יש פג'ו 306 והחלפים לא נוראים כ"כ. מבחינת חלפים הגרמניות בין היקרות.

מIתר לי

New member
לטעמי כן..

ואתה צודק, החלפים של פיג'ו הם יחסית זולים (עכשיו תדמיין שהפיג'ו היתה יפנית? החלקים שלה היו גרושים!
)

למעלה