שבת שלום

Shaycus

New member
דילמה..

בסוף הולכים לפאב ברוטשילד.. יש לך המלצה?

JamicaniT

New member
בוקר אור ../images/Emo42.gif

אני מקווה שהיום יהיה קצת חם. בא לי ים.

נחים,

כל השבוע לא הייתי בבית, יום ראשון, היום הזוועתי בחיי, הייתי במוסך, טיילתי בגבעתיים, חזרתי למוסך(כדי שיגידו לי שהאוטו לא ישוחרר היום), נסעתי לאימון, מהאימון לאילת. יום שני, אילת, סדר, להסתובב, יום שלישי, אילת, עוד ניסיון לתפוס שמש(לא צלח), חזרתי הבייתה, יום רביעי, אימון, בערב נסעתי לבאר שבע יום חמישי, באר שבע, אליפות הארץ לילדים, חזרה לבאר שבע יום שישי, יצאתי מבאר שבע, הגעה לתל אביב, קפוארה בנמל, חזרה הבייתה, ומאתמול בשבע בערב נירדמתי עד היום באחת עשרה בבוקר, עוד מעט אני אצא לתל אביב לקחת את ההורים מהתחנה מרכזית. יו, הבאתי בחפירה.

r o n 2 1

New member
רואים שאת טחונה עד הגג

יום ראשון גבעתיים שני אילת רביעי באר שבע חמישי שוב פעם מבאר שבע ממקום לא מוגדר שישי מבאר שבע לתל אביב. אחרי זה עוד פעם באר שבע . רק בתחבורה ציבורית כל הנושא הזה מגיע לאיזה 400 שקל.

בוא סוד קטן,

אני לא משלמת על אוטובוסים, בכל הסיפור הזה, שילמתי רק על האוטבוס מבאר שבע לתל אביב וזה עלה לי 13.60 ש"ח. אבא עובד באוטבוסים.

my song

New member
ממ

מתחילים שיעורים ראשונים בפסיכומטרי, ובוכים על כמה שכואב. מה איתך ?

danielo18

New member
כואב??

כפל מקוצר כואב? חכי שתגיעי להסתברות,ולתלת מימד.

my song

New member
לא לא לא

באמת כואב.. אתמול בלילה כשחזרתי מהבילוי, נכנסתי לחדר, ואיכשהו נפלתי.. אז עכשיו ספרתי מכות כחולות..

my song

New member
אזהו

אמנם חזרתי מפאב, אבל אני לא שותה אלכוהול.. הכי רחוק שאני שותה זה בירה שחורה. פשוט הגעתי לחדר, והשארתי את הפלאפון בחדר של המחשב, ושמעתי אותו מצלצל, אז באתי ללכת מהר/לרוץ, והרגל נתקעה ברצועה הארוכה של התיק שהיה זרוק על הריצפה ונפלתי ..

danielo18

New member
איזה צירוף מקרים...

את הסיפור הזה בדיוק אח שלי הקטן סיפר לפני כמה שבועות כשהוא חזר שיכור מת מאיזה מסיבה...

למעלה