שבת שלום!!

מיכל ט

New member
שבת שלום!!../images/Emo9.gif

אני רוצה לשאול את החבר´ה היותר מבוגרים אם ניסיתם פעם לבקש בעבודה עזרה או התחשבות בגלל הפרעת קשב. אני שואלת כי אני מנסה לעשות את זה ואני לא יודעת כל כך אייך. אמרתי למזכירה שלנו (אני עובדת במרכז שיקום ) שאני לא יכולה למלא טופס נוכחות של המשתקמים כל חודש (כי צריך לשחזר כל הזמן מי היה ולבדוק ביומן וגם לעשות רישום מסודר ומבחינתי זה לא ממש ראלי) ואז נכנסה עוד משהי ושאלה מה כל כך קשה לך לסמן וי ליד כל שם. בקיצור מעצבן אותי שלכל אחד יש מה להגיד וגם לא ממש בא לי לתת הסברים לכל העולם. מה דעתכם?

שבת מבורכת גם לך יקירתי

קודם כל יש דרך אחת נכונה לעשות את זה, קבעי שיחה עם מנהל/מנהלת המרכז, הכיני על פתק ראשי פרקים של הדברים שאת רוצה לאמר כדי שלא תאבדי את חוט המחשבה והשיחה "תגלוש", הסבירי שאת מתלבטת אם לספר על כך לשאר העובדים כי את מעדיפה לדעת מה מדיניות המנהל קודם כמו כן הסבירי שאת מוכנה לכל משימה שתתאים לכישורייך (מן הסתם לא דברים שקשורים בארגון
), הזכירי לו/לה שעבודתך חשובה ויקרה לך ולכן מצאת לנכון לשתף קודם כל אותו/אותה. לגבי שאר העובדים, את לא ממש חייבת להם הסבר, תתעלמי באלגנטיות מנשמות טובות או כמו סבתי מכנה אותן ביידיש "גיטה נשומס", הן לא שוות התייחסות או מאמץ רגשי ובכל מקום עבודה יש כאלה, גם אם את לא סובלת משום דבר... שיהיה בהצלחה אפרת

מיכל ט

New member
היי אפרתי ולילה טוב

המנהלת שלי יודעת על כך שיש לי הפרעת קשב ומאוד תומכת בי, גם התפקיד שאני עושה מאוד מתאים לי- אני אחראית על יחידת השמה בקהילה. בתוך היחידה דאגתי לכך שהצוות שלי יהיה אחראי על כל עבודת הניירת גם זו שלי כך שזה בסדר. הבעיה שלי היא עם אנשים כמו המזכירה שלנו שמתעצבנת כל פעם מחדש על זה שאני עושה לה בלאגן במשרד (מה שנכון)ושאני מפזרת את הדברים שלי בכל מקום (וזה גם נכון) ושאני לא ממלאה את הטפסים שאני צריכה בזמן. בנוסף לזה בקשתי להעביר את הישיבת צוות מחדר שיש בו המון רעש בגלל מערכת איוורור למקום יותר שקט. למנהלת שלי אין שום בעיה עם זה אבל אנשים אחרים שאלו למה אנחנו צריכים לעבור ואמרתי שהרעש מפריע לי אבל אז משהי אמרה שככה זה בכל מקום ובסוף לא עברנו. בקיצור מה אני אמורה לעשות? להסביר לכל מי ששואל, להתעלם, לוותר. את זוכרת שספרתי שעכשיו יש לנו יום שלם של ישיבות והצעת לי לעשות סיבוב הליכה? ניסיתי את זה השבוע.. זה עזר לכמה דקות אבל היום הזה ממש הופך להיות סיוט. יושבת חבורה של אנשים שכל אחד בנפרד הם בסדר אבל ביחד הם יכולים לדבר כל כך הרבה על דברים כל כך לא חשובים כמו לדבר חצי שעה על האם לאסוף כסף לקפה מהצוות, את מי זה מעניין בכלל??? אני מתחילה לחשוב על דרכי מילוט מהיום הזה למשהו יש הצעות?

יקירה כמאמר הפולניות

מפריעה לגברת הבלגן? היא מוזמנת לסדר. קחי דוגמה מזוהר, אישה נהדרת שכמותה, היא מציגה את עצמה כמו שהיא מי שלא טוב לא יכול ללכת...
ואם לא בא לך לתקוע לה שתי מילים וחצי, תתעלמי. אפרת נ.ב. מזלה שהיא לא נפלה עלי הגב´ מזכירה...

@זהר@

New member
אצלי בעבודה

יודעים שיש לי ADHD, יודעים שאני לוקחת ריטלין לפעמים ויודעים שלפעמים אני לא לוקחת ריטלין. לאף אחד זה לא מפריע אבל גם לא ביקשתי אף פעם הקלות או התחשבות בגלל ה ADHD.

למעלה