שבת שלום

שבת שלום../images/Emo70.gif

שאלון נחמד לשבת... מי שענה שפורום של ריטה מונמן לעשות העתק-הדבק.. או לענות מחדש..
איפה את/ה רואה את עצמך בעוד עשר שנים
חלום אחד שהגשמת...
חלום אחד שאת/ה רוצה להגשים...
חלום לא מציאותי...
מה הדבר הכי מסוכן שעשית
מה הדבר הכי מטורף שעשית (יכול להיות קשור לפורם..)
פדיחה אחת שגם פדיחה לספר אותה...
מהו היום המאושר בחייך
מהו הדבר הכי מפחיד שקרה לך
מי ישראלי בעייניך
מה הכי ישראלי העייניך
שאלת יאיר לפיד: מתי בכית בפעם האחרונה
הדבר שיכול להוציא אותך מדעתך...
הדבר שהכי מרגיע אותך...
מה ה"מוטו" שלך
ודבר אחד שאת/ה מחכה לו בסופ"ש הקרוב... שבת שלום וסופשבוע רגוע.. בגלגלצ

עונה...../images/Emo152.gif

איפה את/ה רואה את עצמך בעוד עשר שנים
הדבר הכי בטוח זה שאני אהיה כאן.. בארץ.. מעבר לזה אין לי מושג..
חלום אחד שהגשמת...
התקבלתי לתפקיד קרבי בצה"ל (ועזבתי אותו אחי חצי שנה..)
חלום אחד שאת/ה רוצה להגשים...
ללמוד קידום נוער.. ולעבוד עם בני נוער בסיכון ובמצוקה..
חלום לא מציאותי...
לשבת עם ריטה לכוס קפה... (למרות שאני מאמינה שאם ממש רוצים משהו ומאמינים בו... הכל יכול לקרות..
מה הדבר הכי מסוכן שעשית
נרדמתי עם התנור לפני שבוע וחצי... וכמעט שרפתי את כל הבית..
מה הדבר הכי מטורף שעשית (יכול להיות קשור לפורם..)
בכיתה י"א נסעתי מאילת, בה גרתי, לחיפה עם חברה וישנו במלון סופ"ש שלם רק כדי ללכת למופע של ריטה ורמי.. אחרי כמה חודשית הם הגיעו גם אלינו..
פדיחה אחת שגם פדיחה לספר אותה... לא עולה לי עכשיו... מבטיחה שאם אני יחשוב על משהו אני יחזור אליכם עם זה..
מהו היום המאושר בחייך
היום בו אחיינית שלי נולדה
מהו הדבר הכי מפחיד שקרה לך
אותו יום שכמעט שרפתי את הבית..
מי ישראלי בעייניך
סבא וסבתא שלי.. זכרונם לברכה..
מה הכי ישראלי בעייניך
יום שישי..
שאלת יאיר לפיד: מתי בכית בפעם האחרונה
לפני כמה ימים.. (וחשוב לציין שזה קורה פעם ביובל בערך...)
הדבר שיכול להוציא אותך מדעתך...
טיקטוק של שעון.. ומלא כלים בכיור!!
הדבר שהכי מרגיע אותך...
מוזיקה... וים!!
מה ה"מוטו" שלך
תן חיוך
הכל לטובה תפנימו
ודבר אחד שאת/ה מחכה לו בסופ"ש הקרוב... האמת שאין לי מושג... אני לבד בבית ואין שום תוכניות.. מקווה רק לא להתחרפן מידי...

jonmv

New member
גם אני... ../images/Emo13.gif

1. איפה את/ה רואה את עצמך בעוד עשר שנים? בעוד 10 שנים אני אהיה כבר קרוב לגיל 35. אז אני בטח אהיה נשוי, אחרי תואר שני, עובד בשביל משכורת 5 ספרות.. 2. חלום אחד שהגשמת...? בימים אלה ממש - דירה עם שותפים.. חוצמזה, לא ממש חלומות, אבל הגשמתי דברים שאני שמח שעשיתי אותם.. 3. חלום אחד שאת/ה רוצה להגשים...? אוף, יש הרבה... אהבה ללא גבולות למישהי שתאהב בחזרה. מספיק כסף כדי לקנות מכונית ספורטיבית ואופנוע.. אהה... וחדר אקוסטי גדול בבית, עם פסנתר כנף שחור במרכז. לא הרבה. 4. חלום לא מציאותי... ? ממממ אין כזה.בינתיים. 5. מה הדבר הכי מסוכן שעשית? צרכתי באופן כמעט סדרתי כמות מסויימת של אוכל צבאי למשך תקופה ארוכה.. 6. מה הדבר הכי מטורף שעשית (יכול להיות קשור לפורם..)? לצערי לא עשיתי דברים ממש מטורפים ביוזמתי... אולי.. להרשם ללימודי הנדסה של 4 שנים..? חחח 7. מהו היום המאושר בחייך? היום. 8. מהו הדבר הכי מפחיד שקרה לך? נאבדתי בניווט בדרום הארץ בלילה. לא כ"כ מפחיד אבל היה מתיש.. אבל הייתי עם עוד מישהו... בסוף מצאו אותנו ואספו אותנו עם רכב. 9. מי ישראלי בעייניך? אוהו... ישראלי זה אדם חם מזג, שלא כ"כ ממהר להיות נחמד לאנשים אחרים, רעשן, חוצפן ולא מתורבת. כמובן יש יוצאי דופן. 10. מה הכי ישראלי העייניך? חומוס, גרעינים שחורים, ויום כיפור. 11. שאלת יאיר לפיד: מתי בכית בפעם האחרונה? כשנפרדתי מחברה שלי לפני 4 חודשים. 12. הדבר שיכול להוציא אותך מדעתך...? חוסר התחשבות באחרים. 13. הדבר שהכי מרגיע אותך...? המחשב שלי, וכמובן לנגן בפסנתר. 14. מה ה"מוטו" שלך? יש הרבה. כולם קלישאות. הנה אחד: "חייך לעולם והוא יחייך לך בחזרה". 15. ודבר אחד שאת/ה מחכה לו בסופ"ש הקרוב...? שקט ולישון. שבוע הבא אחד השבועות הקשים שלי בתקופה הזאת. תאחלו בהצלחה..?

Dug E

New member
../images/Emo19.gif../images/Emo19.gif

איפה את/ה רואה את עצמך בעוד עשר שנים? בעל חנות דיסקים/צילום..זרוק באיזה דירה בת"א :) חלום אחד שהגשמת...? להיות נאמן למישהי + קשר רציני (מעלה משנה) חלום לא מציאותי...? חיים שלמים בלי פרידות (פרידות זוגיות,מוות וכו..) מה הדבר הכי מסוכן שעשית? לא עשיתי דברים מסוכנים כי אני לא פוחד כמעט מכלום..אולי אמרתי למור לתנ"ך שיש לה כתב של שטן? מה הדבר הכי מטורף שעשית (יכול להיות קשור לפורם..)? אממ..וואלה לא עולה לי בראש. פדיחה אחת שגם פדיחה לספר אותה...? באבובים בממדיון קלטתי את הבד ים שלי צף 5 מטר ממני..ואז הבנתי למה כולם מסתכלים עלי מוזר....... מהו היום המאושר בחייך? שהכרתי את עדי (החברה) מהו הבדר הכי מפחיד שקרה לך? אישי מידי. מי ישראלי בעייניך? ריטה ורמי מה היכ ישראלי העייניך? לקרוא למישהו "ג'ינג'י!" גם שהוא לא ג'ינג'י..או לעשות קידוש בבית עם טלויזיה ברקע. שאלת יאיר לפיד: מתי בכית בפעם האחרונה? לפני חודשיים הדבר שיכול להוציא אותך מדעתך...? שמשקרים לי. הדבר שהכי מרגיע אותך...? ריטה מה ה"מוטו" שלך? "למה לדחות למחר את מה שאתה יכול לדחות למחרתיים?"..קצת הרבה נוגד את 'יום חדש' חח.. ודבר אחד שאת/ה מחכה לו בסופ"ש הקרוב...? אין לי הרבה מה לצפות..כל השבת אני לומ לבגרות בהיסטוריה...אה יש לי הופעה של עברי לידר בגני תקוה.-(נכתב לפני יומיים)

PRINCESS GINA

New member
../images/Emo221.gif../images/Emo204.gif......שוב../images/Emo35.gif

מוזמנים לקרוא את התשובות שלי ב-812

למעלה