שבת שלום באתי לבקר, זוכרים אותי
A AndreaCorr © New member 10/1/03 #2 תראאאוווווו מי כאןןןןן ../images/Emo9.gif ../images/Emo168.gif אסףףףףף! יו איך התגעגעגעגעגענו! מה קורה? מה חדש? והכי חשוב, איך שרדת שבועיים בלעדינו?
תראאאוווווו מי כאןןןןן ../images/Emo9.gif ../images/Emo168.gif אסףףףףף! יו איך התגעגעגעגעגענו! מה קורה? מה חדש? והכי חשוב, איך שרדת שבועיים בלעדינו?
R RVD18 New member 11/1/03 #3 שרונייי ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif התגעגעתי סיימתי כבר חצי טירונות ונשאר החצי הקשה יותר. לא שמעתי את הקורס שבועיים, את מאמינה? ומה איתכם, הכל טוב?
שרונייי ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif התגעגעתי סיימתי כבר חצי טירונות ונשאר החצי הקשה יותר. לא שמעתי את הקורס שבועיים, את מאמינה? ומה איתכם, הכל טוב?
A AndreaCorr © New member 11/1/03 #4 איתנו הכל טוב ../images/Emo13.gif ../images/Emo168.gif מצטרפים אנשים חדשים כל יום (אל תדאג, אנחנו לא שוכחים את ותיקי הפורום... ) שבועיים בלי הקורס? הייתי משתגעת כבר בהצלחה בטירונות! ותהנה משאר הסופשבוע כמובן
איתנו הכל טוב ../images/Emo13.gif ../images/Emo168.gif מצטרפים אנשים חדשים כל יום (אל תדאג, אנחנו לא שוכחים את ותיקי הפורום... ) שבועיים בלי הקורס? הייתי משתגעת כבר בהצלחה בטירונות! ותהנה משאר הסופשבוע כמובן