מסכים עם כל מילה. גם אני עשיתי
טסט על אוטובוס בגיל 24 לפני 17 שנה והיו תקופות שנהגתי המון. צריך מאוד להקפיד ואני לא אפתח את התמונות שלו כבקשתך. אני יודע שעוד תמונות שלו מההגה ימחקו ע"י המנהל , אם יצלם ככה. הוא מסכן את העוברים בדרך. תאר לך שפתאום הוא יבחין באוטובוס יחודי באמצע נסיעה. הרי הוא ינסה לצלם. הפיתוי גדול ואם תתרחש תאונה, תגיע המשטרה גם למנהלי הפורום וגם הם ישאו באחריות עקיפה לתאונה. ימצאו כבר עילה לסגירת הפורום במקרה כזה. אם אראה תמונות שמישהו צילם כאן על מסילת ברזל פעילה, אעביר את התמונות ליועץ המשפטי של הרכבת כמובן להמשך טיפול. על-פי החוק : אדם ההולך על מסילת ברזל פעילה עובר עבירה ויועמד לדין. זו עבירה חמורה ויש להקפיד לצלם רק במקומות בטוחים ומהם. כאשר צילמתי את הפריקה באשדוד, טיפסתי על מנוף הנמל עם ציוד מתאים ותקני, עם מאבטח של הנמל ורק באישור הקב"ט. גם מפעיל המנוף היה נוכח וערך בדיקות בטיחות לפני העלייה על המנוף. קיימים שלטים האוסרים על ירידה למסילת הברזל מעבר לרציף בכל תחנה כמעט או לא כמעט. החוק קובע שאסור להיכנס לתחומי מסילת ברזל. אסור להולך רגל ללכת בתחומי כבישים מהירים. אדם ההולך ברגל בכביש 1 או 6 עובר עבירה וצפוי לדו"ח משטרה. הבטיחות היא הדבר החשוב ביותר. שימרו על כלליה ועל עצמכם !