שבת שלום.. !

Kelin

New member
תודה סיגל

למרות שנתקלתי בקליפים האלה בעבר...זה תמיד תענוג לצפות בהם שוב... רק קצת מעציב כי הוא...נשאר רק זיכרון.

שבוע טוב לכולם

סיגל תודה על אתמול נהנתי מאוד ושמחתי להכיר עוד מעריצים שלו רק חבל שלא באו יותר מעריצים אולי במיפגש הבא

M i k e s F a n

New member
חחחח תנסה להפגיש את כולם ביום אחד

לזה לא נוח... ההיא עובדת.. 10 אנשים ביום שישי אחד לא מספיק?? חח לי באמת הספיק במיוחד עם הנשיאה שלנו של המועדון
חבל שאריה רינה ושולה הלכו מוקדם.. אבל אחרי הכל זה יום שישי.. מלכיאל איך אתה מרגיש? יש חום עדיין? שבוע טוב יקירי!

אל תידאגי בסוף ניפגש כולנו יום אחד

אתמול שחזרתי הביתה אמרתי לעצמי נימדוד חום מה יקרה כולה מודד חום למרות שאני שונא להכניס את המודד חום לפה מדדתי חום ועל הצרה שלי נפלתי על 39 חום וכול השישי נשארתי במיטה מחובק לשמיכה. היום כבר אין חום אבל מיגרנה רצינית נישארה בגלל שכול הזמן הזה ישנתי אבל חפיף זה יעבור, אבל נהנתי אתמול מאוד רק חבל שהייתי חולה. סיגל למה את חושבת שאני הייתי חולה בפעמים הקודמות לא יצא לי לבוא,אני לא מדבר הרבה נהנתי ליראות את הנשיאה של המועדון את שירן את הילה את אריה את רינה ואת שולה וכמובן את סיגל שהיא מארגנת את הכול אוהבים אותך סיגל תודה על יום שישי נהנתי מאוד ושכל מיפגש יהיה כזה רק שאני לא אהיה חולה

M i k e s F a n

New member
הגעת חולה וכל הכבוד על המאמץ../images/Emo45.gif

היה כייף איתךךך תרגיש טוב!! זה הכי חשוב!! ונתראה באזכרה במאי בעז"ה

annie11

New member
hello, annie here

hello, yes, thank you nadi, for getting togeather all these lovely mike videos, you give me back happy memorys, of when i was very young and working in paris. hope you are haveing a good day, love from annie.xx

Fiera Inquieta1

New member
שלום לכל החברים

אני שמח לראות ששלומכם טוב ונפגשתם בסופו של דבר@@ איזה יופי לכם לפחות מהתמונות אוכל להכיר אותכם בינתים, מקווה שנהנתם בולנטיין חברה שלי ג`סיקה אירגנה לנו ארוחת גורמה באווירה רומנטית@@@ ואני בטוח שתנחשו איזה דיסק התנגן ברקע! שיהיה לכם אחלה שבוע אוהב שי N.Y

M i k e s F a n

New member
הלו שי../images/Emo41.gif

שלומנו מצויין!! סוף סוף המפגש שרצינו כל כך הרבה זמן יצא לפועל .
יש לך חברה נהדרת ולפי מה שאתה כותב היא גם פינקה אותך כמו שצריך
שבוע- טוב גם לך שם בניו יורק סיטי
תמשיכו לשמוע רומנטיקת מייק ברנט

למעלה