שבת שלום

שבת שלום../images/Emo48.gif../images/Emo39.gif

דקות כל החומרים בקערה, אפייה 40 דקות, קישוט 5 דקות ובתיאבון. משגע לאוהבי השוקולד .
לשבת 1 כוס קמח תופח, 1 כוס שוקולית, 4 ביצים, 1 כוס סוכר, 3/4 כוס שמן, 1 קצפת מתוקה. הכל לערבב בקערה, לשים בתבנית 24 ,לאפות בחום בינוני כ40 דקות (לבדוק בקיסם). כשהעוגה חמה לשים עליה: לפורר מקופלת ולשפוך את הציפוי החם ( בישול של שוקולד מריר -200 גר עם שמנת מתוקה. גלבוע כבר בטח יאכל באילת. (בני החמוד הכין לחברתו- יצא משגע).

alona 9

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo48.gif שבת שלום,תודה..

אני,מאז שלמדתי על עוגת השוקולד של המיקרו,(כן,8 דקות) אני מכינה אותה לאוהבי השוקולד אצלי.. וגלבוע?..האמיני לי ,יאכל באילת עוגות,ולא רק משוקולד.

alona 9

New member
את יודעת,בפעם האחרונה

שביקרתי באילת,זה היה לפני.............
10 שנים. הפעם הראשונה היתה לפני 25 שנים ו...כן בחודש פברואר.
ואת עוגת השוקולד שלך העתקתי, נראה..משו משו..
ואת...איזה כיף לך,....עם השיזוף הטבעי.

חחחח

שיזוף טבעי ? אני בטוחה שאת שזופה ממני. כיף לי ? בחורף אכן כן, בקיץ לא בטוחה. והעוגה אכן משו משו. אחת ניטרפה השנייה בדרך.

אלונה, אפשר לקבל מתכון?

אצלנו לא אופים עוגות כי בעלי מתוק גם ככה, אבל, הנכדים מתים על עוגות שוקולד, ובשבילהם אנ אופה. אם יש דרך קיצור, הרי זה מבורך. וכמובן, שבת שלום לכולם!

alona 9

New member
בטח שאפשר הרמינה,נסי ותראי

המחמאות יגיעו במהרה,המתכון הוא של בת אל. עוגת שוקולד במיקרו. 1 כוס קמח ו שקית אבקת אפייה 1 שקית סוכר וניל 1 כוס סוכר 3/4 כוס קקאו 3/4 כוס שמן 3/4 כוס מיץ תפוזים 1 כפית נס קפה 3 ביצים.. לערבב הכל טוב טוב לשמן ולשפוך לתבנית מתאימה למיקרו...(לי יש תבנית פיירקס אובלית,או מרובעת,העיקר שהיא נכנסת למיקרו.) 8 דקות בדיוק מבלי לכסות. כשהיא מתקררת אפשר להמיס מעל שוקולד מריר עם חמאה או שמנת,או כל קרם שיודעים. בתיאבון..

m i t a l y

New member
נשמע משגע ../images/Emo3.gif

אנחנו עולים מחר צפונה, לבקר את הוריי. חוויות - כשאחזור.
שבת שלום

למעלה