../images/Emo140.gifשונה אבל דומה
אני חושב שלא תמיד צריך לרדת לנבכי הנשמה ולשבת לעצמנו על הורידים. אני חושב שהרבה פעמים לתת לשנאה לבוא, ולאחר מכן לתת לה ללכת, עושה את העבודה בדרך שונה. ואני מתכוון בדרך שונה מהתפיסה הישנה, ש"החיים קשים ובשביל להצליח ולהתפתח צריך לעבוד קשה קשה, ושכל שינוי דורש עבודה קשה". דרך שונה אך דומה במובן שבכל מקרה התהליך הוא תהליך, לנו יש את הבחירה איך לעבור אותו. נכון שכאשר אנחנו בוחרים לעשות שינויים , צפים ועולים הרבה פעמים, כעסים ורגשות מודחקים, ועוד ועוד.. אבל זה עדיין לא אומר שזה קשה, וזה עדיין לא אומר שלא נצליח אם נקח את זה בקלות. שינוי יכול להיות גם דבר מהנה, עם כל האיכס שעולה. שינוי יכול להיות דבר מרגש, מעניין, מפרה, מדהים ונפלא, עם כל הכעסים והעצבים שעולים . הכל תלוי איך אנחנו בוחרים להסתכל על זה !!! אני מסכים שלכתוב למשל, זה נפלא אני כותב כל יום. אבל לא מסכים עם, הלשבת ולעשות ניתוחים על גבי ניתוחים. הרבה פעמים זה יכול נורא לבלבל אותנו. מרוב ניתוחים אנחנו מאבדים כיוון. אני חושב שלכל אדם מתאימה דרל אחרת, אין אמת אחת!!! וכל אדם מומלץ לו שיבחר את הדרך שמדברת אליו. גם ההצעה שאני הצעתי לא בהכרח נכונה לאטלנטיס. ההצעה נכונה רק אם זה מדבר אליה. בהמון אהבה איל באש