שבת שלום

mimeli

New member
איל- אפשר להמליץ על../images/Emo63.gif?

"לחלום אותך"/ר. מאתסון-ספר "מודעות" של ממש!! מישהו מכיר? סימון.

rutya

New member
מי אני? מהם החיים? מה ייעודי? לשאלו

כל מי שמתחבט בשאלות אלה ועוד... האגודה התיאוסופית שהינה אגודה ללא מטרת רווח ולא עוסקת בדת, הינה דרך חיים, שביל המוביל אל השלווה הפנימית ואל חיים ועשייה מתוך הבנה ומודעות. אתם מוזמנים להכנס לאתר של התיאוסופיה. בברכה

mimeli

New member
על הספר:

הספר יצא במהדורה הקודמת בשם אחר:"מה חלומות נראה" וזה מה שכתוב בצד האחורי של הספר: "אהבתם של כריס נילסן ושל אשתו אנני גדולה מהחיים.הם יודעים שהם חתומים בשמים כ'נשמות תאומות', ואם משמעות הדבר שכריס חייב לצלוח את הגהנום כדי להיות איתה- כך יעשה. סיפורו של מאטסון מבוסס על ספרי מדע שקרא, העוסקים באהבה אחרי המוות, החיים אחרי המוות וכד',ועל תגליות מדעיותתמרעישות של אליזבת קולבר רוס ושל ריימונד מודי . לדבריו, "מצא בכולם באופן עקבי אחידות בלתי נמנעת". מדובר בסיפור אהבה יפיפה, עשיר בדימויים, המביא את הדמיון שלנו למקומות מופלאים. כריס נילסון עדיין חי, מרגיש ונע, אך בדרך אחרת. הוא מגיע לעולם הבא ויוצר לעצמו עולם מופלא, מוזר ומלהיב. רק דבר אחד חסר ל- אנני. כדי להגיע אליה, עושה כריס את הבליתי יימן, את מה שלא עשה שום אדם לפניו, חי או "מת".." הספר מרתק גם ככה, כ"סתם" ספר קריאה..אבל למי שעוסק במודעות..זה פשוט מלהיב!! ממליצה בחום! שבת שלום, סימון.

batt

New member
../images/Emo42.gifבוקר טוב לכולם - אפשר להצטרף

לפורום המקסים שלכם??? הרבה אור אהבה - ושלמות פנימית.

batt

New member
וכמו כן להמליץ על ספר...

לדעתי חובה לכל אחד לקרוא אותו... "הנזיר שמכר את הפרארי שלו" ספר על מודעות עצמית, פשוט חובהההההההההההההה!!!! מומלץ ביותר!!!!!

דרדרית

New member
מעניין- בדיוק אתמול התחלתי לקרוא

ת'ספר הזה- שאגב קיבלתי ליום הולדתי בתאריך שהודעה זו נכתבה

איל באש

New member
../images/Emo6.gifמומלץ להמליץ

ספר מעולה, קראתי וראיתי את הסרט פעמיים, חלומי, מרגש, וכמה שזה נכון. בהמון אהבה איל באש

or 343

New member
הממ...אני כל כך לא שלמה עם עצמי

למרות שאני מאוד רוצה, אבל אני כל כך ביקורתית כלפי עצמי , שזה מגיע לשנאה כלפי עצמי.... אפילו שאני רואה תמונה של עצמי אני שונאת אותה...

איל באש

New member
ברוכה הבאה/עצה../images/Emo23.gif../images/Emo140.gif

היי תנסי את התרגיל הפשוט הבא- שאת תופסת את עצמך ביקורתית , שופטת , שונאת, תגידי " אני מרשה לשנאה , לביקורת, לשפיטה, לבוא ולהיות "( תני לעצמך להקשיב לקולות ברא הכועסים ושופטים) ואז תגידי "אני מרשה לכם ללכת" (לקולות ולבלאגן בראש) אולי זה יראה מכני בהתחלה, אבל ככל שתתרגלי יותר את תראי ש, את רואה את האבסורדים שבמחשבות הללו, את יכולה לצחוק על עצמך, את יכולה לראות כמה לא פרופורציונליות המחשבות ביחס לטריגר בגללן הן התחילו. את יכולה להוסיף עוד משפט קטן שמומלץ לשנן כל זמן בו את מרגישה איכס עם עצמך " אני מחבקת את עצמי ואוהבת את עצמי גם ככה" זה יעזור לך פשוט לתת לזה להיות, בלי להלחם. זו הדרך היחידה לשחרר. בהמון אהבה איל באש

or 343

New member
היי ../images/Emo51.gif

אני באמת אנסה את זה. וזה לא שאני כל הזמן שונאת את עצמי, אבל תמיד תמיד תמיד יש לי את ההרגשה שאחרים מאוד שונאים אותי, אפילו חברים טובים, זה הרגשה שלפעמים לא מרפה, ולפעמים יש לי ימים שאני בטוחה שכל העולם שונא אותי ונגדי... כמה שזה נשמע ילדותי....

ישלישם

New member
../images/Emo24.gifשלום אור,

העולם היחידי שקיים הוא העולם שבתוכך. אין עולם אחר. השקיטי את הרגשות שלך, בכל רגע שהם מתקוממים נגדך. יש לך שליטה על זה. שליטה מ ו ח ל ט ת. את היחידה, שבאמת יכולה לשלוט ברגשותייך ולהפוך כל רגש שלילי -לחיובי. זו עוצמה אדירה של אור לקבל מתוכך (ואז תוכלי להפוך להיות כשמך!) כל השלילי הזה באמת יכול להפוך להיות חיובי, ואז תארי לך איך חייך ייראו... זה הזמן להתחיל לקחת שליטה ואחריות ולהתחיל ל א ה ו ב את עצמך. את ראויה לזה... בברכת האהבה המחברת עמוק בין כולנו ובברכת חג פורים שמח, סיגל

שם ים

New member
בקורת מבקרת

שנאה עצמית מקורה בד"כ בחויות של חוסר שלמות. חויות אלו אנו יוצרים בד"כ כשאנו "מגנים" על עצמינו. ה"הגנה" הזו מתבטאת ב"הבנה" ואהבת כל העולם, ההגנה הזו היא גם באופנים מסויימים, עשיית דברים כדי לרצות. שנאה עצמית היא כעס. כעס על פעולה שאנו עושים אך מבטלת אותנו, ברמה זו או אחרת. ... אני אישית ממליצה פשוט בכל פעם שכעס פנימי מופיע, לקחת עט ודף, ולחשוב על הסיטואציה האחרונה שבה היינו. לבדוק מה היה שם. אם זה שיחה או פגישה שבה עלו דברים שאח"כ הסתברו ככעס שעלה כלפי עצמינו. בד"כ יצירת מנגנון ההגנה הוא משו שקיים כחלק מטראומה שחוינו, והיתה ציפייה שמישו יעזור, אך הציפייה לא הוגשמה. ואנו יצרו לעצמינו בועה. בועה של סובלנות ואהבה כלפי כל העולם.. ושנאה כלפי עצמינו. בקורת עצמית היא אהבה. אהבה שלא נתנו לה ביטוי. עצתי לך, יקרה, פשוט להתחיל לרוקן את החויות הכואבות שאיתם הגעת ושרדת עד הלום. מסע מהנה בנבכי נשמתך. שם ים.

איל באש

New member
../images/Emo140.gifשונה אבל דומה

אני חושב שלא תמיד צריך לרדת לנבכי הנשמה ולשבת לעצמנו על הורידים. אני חושב שהרבה פעמים לתת לשנאה לבוא, ולאחר מכן לתת לה ללכת, עושה את העבודה בדרך שונה. ואני מתכוון בדרך שונה מהתפיסה הישנה, ש"החיים קשים ובשביל להצליח ולהתפתח צריך לעבוד קשה קשה, ושכל שינוי דורש עבודה קשה". דרך שונה אך דומה במובן שבכל מקרה התהליך הוא תהליך, לנו יש את הבחירה איך לעבור אותו. נכון שכאשר אנחנו בוחרים לעשות שינויים , צפים ועולים הרבה פעמים, כעסים ורגשות מודחקים, ועוד ועוד.. אבל זה עדיין לא אומר שזה קשה, וזה עדיין לא אומר שלא נצליח אם נקח את זה בקלות. שינוי יכול להיות גם דבר מהנה, עם כל האיכס שעולה. שינוי יכול להיות דבר מרגש, מעניין, מפרה, מדהים ונפלא, עם כל הכעסים והעצבים שעולים . הכל תלוי איך אנחנו בוחרים להסתכל על זה !!! אני מסכים שלכתוב למשל, זה נפלא אני כותב כל יום. אבל לא מסכים עם, הלשבת ולעשות ניתוחים על גבי ניתוחים. הרבה פעמים זה יכול נורא לבלבל אותנו. מרוב ניתוחים אנחנו מאבדים כיוון. אני חושב שלכל אדם מתאימה דרל אחרת, אין אמת אחת!!! וכל אדם מומלץ לו שיבחר את הדרך שמדברת אליו. גם ההצעה שאני הצעתי לא בהכרח נכונה לאטלנטיס. ההצעה נכונה רק אם זה מדבר אליה. בהמון אהבה איל באש

ישלישם

New member
אפרופו בועה... המשך יבוא

הנתינה האוהבת שלנו לאחרים מעוררת את הכאב הרדום הזה, ובאה להראות לעולם איך אנחנו רוצים שיתנהגו אלינו... ברגע בו נפסיק ל ה ר א ו ת כמה טובים/יפים/חכמים/נהדרים אנחנו... וכמה שכדאי לכולם להיות במחיצתנו... לאהוב אותנו... ופשוט נ ה י ה מי שהננו... ונאהב בעצמינו... יתגלה הפלא בחיינו ובאמת יאהבו אותנו כמו שאנו רוצים... בברכת האהבה המחברת עמוק בין כולנו, סיגל - בדרך אל האור.

איל באש

New member
מסכים ומחזק../images/Emo45.gif

נהדר נכון חכם נפלא תודה סיגלי בהמון אהבה איל באש נ.ב בואו נניח לאגו השלילי בצד, ופשוט נהיה .

למעלה