שבת שלום

שבת שלום../images/Emo23.gif

שבת שלום ומבורכת לכולם!! שיהיה לכולם סופשבוע מהנה!!! לאב ת'כם ליזו'ש

../images/Emo20.gifש../images/Emo20.gifב../images/Emo20.gifת../images/Emo20.gif ../images/Emo20.gifש../images/Emo20.gifל../images/Emo20.gifו../images/Emo20.gifם../images/Emo20.gif

ו
מ
ב
ו
ר
ך
וסופ"ש
מ
ל
ב
ב
כמו גם שקט, בעזרת השם
י
ת
ב
ר
ך
,
ל
י
ז
ו
ש
מ
י
י
ל
א
ב
ו
מ
ק
ס
י
מ
י
י
ש
ל
י
כ
ו
ל
ן
!!!! מאחל ומברך בבריאות,
א
ו
ש
ר
,
א
ה
ב
ה
,
א
מ
ו
נ
ה
, כוח, תקווה ו
ח
י
ו
ך
- כמה שיותר, תמיד - בעזרת השם
י
ת
ב
ר
ך
וכמו כן בבשורות
ח
י
ו
ב
י
ו
ת
, טובות, נפלאות!!!!
שלכן/ם תמיד,
א
ו
ה
ב
ה
מ
ו
נ
י
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
, דדי.

לילך,דדי,ומדהימה

הכל טטוב מה איתך רוצחת פרפרים שלי דדי ,ומדהימה גם לך שבוע טוב אוהבת

רמי

מתי שפטתי בן אדם לפי המראה החיצוני????? אני ממש לא שופטת... אבל ששאלת אותי פעם ואני זוכרת כל דבר ... אז אמרתי לך שבכללי מה הדבר הראשון שאתה מסתכל עליו????? זה יופי ...אתה לא תסתכל על מישהו ותגיד אווו איזה אופי טוב יש לא ...ממש ממש לא אז אמרתי את זה כי אני חושבת שצריך להיות משיכה !!! וזה הכל מאמי

טוב בסדר,

לפי דעתי אם בבני אדם או בבעלי חיים אז טוב,היופי גם עוזר בהנאה,למרות שלפי דעתי אסור לשנוא אדם או בעל חי,בגלל שיש לו מראה מכוער, אבל בכללי לפי דעתי לא בכל דבר צריך להיתסכל על היופי, יכול להיות מצב שלמשל במוצרי אלקטרוניקה המוצר יראה מאוד מעוצב אך הרכיבים שלו יכולים להיות פחות איכותיים,ואז יש סיכוי שלמעשה תהיה פחות הנאה מהמוצר, ולפי דעתי מי שמאמין למה שאומרים בפרסומות על מוצר מסויים מבלי ליבדוק לעומק את המוצר המסויים,עושה דבר שיכול להיות לא להנאתו, אפילו אם בפירסומת המישתתפים בה הם מפורסמים עם פרצוץ מחייך שטוענים שזה מוצר טוב או מאוד טוב או הכי טוב,אני לא תמיד מאמין למה שנראה ואו נשמע בפרסומות כדבר שהוא דבר טוב ואו טוב מאוד ואו הכי טוב. בכל אופן ליז אני מאחל לך המשך שבוע טוב

לא

אתה לא הבנתי בכלל ושוב אני יסביר אני בכלל לא שופטת אנשים לפי המראה החיצוני אני רק אומרת שבס"הכ צריך להיות כימיה בין שני האנשים ואם אין כימיה שום דבר לא יעזור בדין!@ שבוע טוב רמי

אז אם את טוענת

שאת לא שופטת אנשים לפי המראה החיצוני אז למה את רשמת "זה יופי ...אתה לא תסתכל על מישהו ותגיד אווו איזה אופי טוב יש לא ...ממש ממש לא", ? ואני לא טוען שאת משקרת אולי את טועה

נו

זה הטענה שלי שאתה רואה מישהו בפעם הראשונה אתה שופט אותך אך ורק על פי המראה החיצוני... אך שאתהמכיר אותו זה משו שונה יכול להיות מישהו מכוער אבל עם אופי שיתאים לי בול!!אבל אין כימיה אז זה לא שווה מה שאני אומרת זה שחייב להיות כימיה

למעלה