שבת שלום!

Darkmatter

New member
שבת שלום! ../images/Emo205.gif

בימים האחרונים החלטתי סוף סוף להשקיע בלמידה. הסימולציות שלי אמנם לא היו מזהירות, אבל עשיתי מבחנים של פרקים נפרדים בכל נושא וקיבלתי ציונים ממש ממש גבוהים אז זה ממש מעודד אותי! בכולם קיבלתי יותר מ-130 אז זה נחמד... ובכלל הציון של הפטור שלי באנגלית גדל כל הזמן...חחחחח... אפילו עשיתי פרק אחד באנגלית בלי אף טעות!!! אז אני מרגישה שקצת השתפרתי... אבל אני ממש ממש ממש לחוצה!!!!!!!!!!! אני בטוחה שאני אפשל!!!!!!! אני מתה מפחד... תעודדו אותי, בנות
המבחן ביום שני!!! אוהבת.

אל תילחצי חמודה...

אני בטוחה שתצליחי בגדול...ואין לי ספק שבאנגלית תקבלי פטור... ראיתי איך את כותבת (ולא קל להרשים אותי, למדתי ספרות אנגלית באוניברסיטה כמקצוע משני) אז שיהיה לך
ביום שני

Darkmatter

New member
תודה מותק!

אין לי ספק שאני אלחץ לגמרי. אני פשוט אומרת לעצמי שאני ממילא אכשל, אז אין סיבה לדאוג. חחחח. ואני ממש מפחדת גם שאני לא אצליח באנגלית. זה דווקא הכי מלחיץ כי אפילו מספר טעויות ממש קטן ידכא אותי ואני לא אפסיק לחשוב על זה במשך הבחינה. חחח, טוב יש לי בעיות. בקיצור, אני מלאת חששות. :/ אבל תודה לך!!!!! את מדהימה!!!!!!!!!!!!! אוהבת המון!!!

הפכי את המחשבות...

"אין לי ספק שלא אלחץ בכלל", "בטח אצליח אז אין סיבה לדאוג", "אני ממש רגועה", "אני לא פוחדת", "דווקא באנגלית שאני כל כך חוששת, יילך לי בקלות", "לא תהיינה לי טעויות", "אין לי חששות", למדתי טוב ואני יודעת את החומר" וכך הלאה ככל שמתאים לך להמציא "חיוביים". נסי לדבר לעצמך בדברים חיוביים, פשוט נסי, ממילא זה לא יכול להזיק לא?
מאמינה שתוכלי להצליח בקלות, אני סומכת עלייך אבל יותר חשוב שאת תסמכי על עצמך.
ולא לשכוח לעדכן

MommyHug

New member
בהצלחה! אני סומכת עליך../images/Emo9.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

חמודה...

זה ממש הסוף.. אל תתיאשי.. רק עד מחר וזהו.. את מסיימת עם המבחן הזה ותראי איזה הקלה תהיה לך.. אולי תעשי היום משהו שאת אוהבת? תפגשי עם חברה טובה בבית קפה או שתאזיני הרבה למוזיקה שאת אוהבת ומרגיעה אותך? קצת לנקות את הראש.. למדת מספיק עד עכשיו ואת תעברי אותו בגדול מחר!! ועוד משו שחשבתי עליו.. רסקיו.. מכירה? תקחי כמה טיפות חצי שעה לפני המבחן.. אם זה יעבוד- אחלה, אם לא- לא הפסדת כלום.. שיהיה המוווון בהצלחה!!! שולחת מלא אנרגיות חיוביות וחיבוקים לכיף

ymz

New member
בויא ניראה

קודם כל תרגעי
תשתי לך כוס תה
חם ומרגיע, תשימי מוסיקה שקטה ותחשבי על משהו נחמד. נגיד, בטח בא לך ללכת לטיול באיזשהו מקום. אז תדמייני לך את הטיול, מה את לובשת, עם מי את הולכת, מה את רואה, את הריחות את הצלילים, תחשבי איך את מרגישה וכד' ניסית פעם מדיטציה או יוגה? כי אני מאוד ממליצה, זה נהדר לגוף ולנפש.

מיקימק

New member
דארקי

את תהיי בסדר, אני בטוחה שתצליחי. אני ממש מציעה לך להפסיק ללמוד עכשיו ולנוח קצת לפני המבחן, לעשות איזה משהו כייפי ומרגיע כדי שתגיעי מחר למבחן עם כוחות מחודשים. בכל אופן שולחת לך
וגם
וגם
אז שיהיה

למעלה