שבת שלום

FAME 69

New member
שבת שלום../images/Emo20.gif

קודם כל והכי חשוב:מה שלומכם איך המרגש?....חשבתם
...יופי עכשיו אפשר להתחיל. אני בת 23.יש לי"תוכנית שינויייים" שאותה אני רוצה להוציא לפועל. השלב הראשון כבר נעשה{-ניתוח אף}כעת נישארו לי עוד כמה צעדים ספורים,אבל ענקיים! אני מבקשת לדעת האם תהייה לי הצלחה בשינויים נוספים בחיי? פריסת שאלה: האם תהייה לי הצלחה בשינויים נוספים בחיי? תוצאות פריסת השאלה: זאת פריסה עם היפוכים{והרבה} מיקום 1 - חמש החרבות מיקום 2 - המרכבה (הפוך) מיקום 3 - שבע המטות (הפוך) מיקום 4 - מלך הגביעים מיקום 5 - שש המטות סיכום - שש המטבעות (הפוך) תודה רבה. שבת שלוםםםם.

שלום ובוקר אור

הפורום שלנו לימודי - אנו לומדים ביחד את הקלפים. את מוזמנת להעלות את הפירוש שלך לפריסה ואנו נשמח לעזור לך ללמוד ולפרש מעבר. בהצלחה, אסנת.

snail911

New member
זה תלוי בהרבה גורמים

בד"כ מערבבים מבלי להפוך וכמו כן, זה מצטבר עם הזמן. אם השואל עירבב ובטעות הפך את הקלפים, אז אני נאלץ לפרש הפוכים, מפני שזה מה שיצא לו. אבל, האם לומר לו לפני הערבוב, שיזהר מלהפוך?

FAME 69

New member
../images/Emo9.gifמ....

בנות יקרות, אני מתנצלת על הבילבול שנוצר פה. רציתי להפנות את השאלה לפורום השכן ובטעות{איומה} שירשרתי אותה לפורום הזה. בכל מקרה תודה רבה לכן שהקדשתן לי יחס וזמן. בהערכה
FAME69

FAME 69

New member
תיקון קל.

הסליחה מופנת לבנים ובנות כאחד. אחלה יום שיהיה לכם ושנה אזרחית נפלאה.

snail911

New member
דוקא השאלה על קלפים הפוכים

(אפילו שהועלתה מספר פעמים), מקומה בפורם הזה

FAME 69

New member
אם כבר אז כבר

קלפים הפוך=משמעות הפוכה...לא? אבל זה רק על פי ההגיון ועל סמך הידע הכלום שלי. אז..מה אתה אומר? נ"ב אם היא הועלתה מספר פעמים,אז עדיף שאני אמצא את התשובה לבד,מעצבן לדוש באותו נושא יותר מפעמיים !! טוב,אני נוסעת
,אז שיהיה אחלה יום. נשיקות {ידידותיות}לכולן וכולם מואאאאאאאאאאאאאאאה. {הגזמתיקצת עם ה-אאאאאאאא}

רשף כשף

New member
לדעתי-לא

לדעתי קלף הפוך מצביע על בעיה במימוש הקלף, אך לא על משמעותו ההפוכה. למשל- קלף השמש הפוך מצביע על הקושי של השואל להנות מאורה המחמם של השמש, למרות שהיא בהחלט קיימת בקריאה. זהו תפקיד הקורא לכוון את השואל כיצד לממש את האנרגיה של הקלף ההפוך נכונה ובכך להפוך אותו בחזרה למצבו המקורי.

FAME 69

New member
טוב לדעת...

בשמחה הייתי ניכנסת איתך לדיון מטריף,אבל מה לעשות שאני לא מבינה דבר או חצי דבר בקלפי טארות? מ....תן לי כמה חודשים ואני אנהל איתך וויכוח מסעיר {אך מתון} בנושא קלפים הפוכים, אסים,2 מטות וכל מה שבניהם. ועד אז.... {אשמח לילמוד ממך דבר או שניים} שיהיה אחלה ערב...

snail911

New member
טארוט זה ניסיון של שנים

בכמה חודשים לא ניתן להבין שליש מהתמונה הכללית.. חוץ מזה, כדבריה של רשף כשף, אכן קלף הפוך לא מפורש ככהיפוך של משמעותו המקורית, אלא מקבל משמעות של חוסר ב.., רצון לזכות ב.... בענייני מזלות זה שוב קצת שונה. (פירוט ניתן למצוא באתרו של אורי רז: http://www.tarot.org.il/Hebrew/Reversals.html)

למעלה