שבת שלום!

V e n e r a

New member
שבת שלום! ../images/Emo20.gif

ראיתי את אינדיאנה ג'ונס החדש ובעקבותיו סרט תיעודי על גולגולות הקריסטל, בקיצור יש המאמינים כי קיימת 13 גולגולות קריסטל (יש הרבה יותר אבל הן הכי "וותיקות") שהיו בידי בני המאיה או שנוצרו על ידם או שנותרו מתרבות קדומה יותר (אטלנטיס...) או שנוצרו ע"י חייזרים. חוקרים שבדקו אותן טענו כי לא יכלו להיווצר ע"י כלים פרימיטיביים אלא רק ע"י כלים חדשניים ביותר ואין עליהן סימניי חיתוך כלשהם. רבים מאמינים בסגולות של הגולגולות כמרפאות מאירות ומשפרות מצב רוח ואיכות חיים של מי שנוגע בהן. כמו כן יש תיאוריה שתפקידן של 13 הגולגולות הוא להציל את כדור הארץ מפני "סוף העולם" ב2012 כפי שחזו בני המאיה. ושהן אוגרות בתוכן הרבה ידע ( מקוורץ עשויים גם מיקרו צ'יפים של מחשבים, והגולגולות הרבה יותר גדולות מהצ'יפים הלו לכן עשוייות להכיל מידע רב) זה סיכום קצר של הסרט התיעודי, אגב נאמר שעד הים נמצאו 8 גולגולות בלבד, ומחפשים אחר השאר ... רותי מה דעתך? מה יידוע לך עליהן? שבת שלום ומנוחה!

רותי 11

New member
אין לי מושג למרות ששמעתי

שהסרט עוסק בנושאים מעניינים אותנו היום, בכל מה שקשור לדברים האלה, לא ראיתי את הסרט והמצחיק הוא שיש לי כרטיסים לסרט כבר די זמן ולא יצא לי ללכת אליו. בכל מקרה לגבי 13 הקריסטלים באמת שלא שמעתי על זה אולי אם תעשי חיפוש בגוגל על זה ייתכן שתמצאי מידע על כך. מה שכן אני אנסה לבדוק את זה בשני ספרים שיש לי אולי שם יש מידע מדוייק יותר

V e n e r a

New member
תדה ../images/Emo13.gif הסרט עצמו חביב

הריסון פורד מקסים תמיד... אבל מה שהבאתי בא מהסרט התיעודי של Mystery of the Crystal Skulls NBC שהוא קצת מייגע (טוחן יותר מדי דברים שאפשר היה להביא ב10 דקות...אבל ככה זה סרטים הסוג הזה...
) בכל מקרה מעניין, ותהני מאינדיאנה ג'ונס!

למעלה