שבת שלום
Z Zoharrr New member 30/7/04 #3 סופשבוע מעולה!!!!!!! ולאה איפה את???? אני מחפשת אותך בפתיתים!!!!!!!! תתקשרי במוצאי שבת,דחוף!!!!!!! (שעה 9 ככה)
סופשבוע מעולה!!!!!!! ולאה איפה את???? אני מחפשת אותך בפתיתים!!!!!!!! תתקשרי במוצאי שבת,דחוף!!!!!!! (שעה 9 ככה)
• •LaDy BuG• New member 31/7/04 #5 שבת שלום../images/Emo13.gif ../images/Emo25.gif [האא, ישלך עברי בחתימה!] אניוואי, הנה שאר התמונות מהמפגש לאה ויוליה
שבת שלום../images/Emo13.gif ../images/Emo25.gif [האא, ישלך עברי בחתימה!] אניוואי, הנה שאר התמונות מהמפגש לאה ויוליה
• •LaDy BuG• New member 31/7/04 #6 ../images/Emo26.gif ../images/Emo25.gif על הספה הורודה הפרוותית, בתזוזה.
C crazy4tc New member 1/8/04 #12 ../images/Emo25.gif כן גם אני חושבת שהבלון של סנופי (תודה דרורי ) והחולצה של באטמן נורא מבגרים אותי .
../images/Emo25.gif כן גם אני חושבת שהבלון של סנופי (תודה דרורי ) והחולצה של באטמן נורא מבגרים אותי .
A aYaLoLy New member 1/8/04 #16 ../images/Emo6.gif../images/Emo15.gif נראה לי שבאיזו חנות ליד הג'ויסטיק. התנחלנו שם איזה 10 דקות עד שאוראל גרמה לזה שיעיפו אותנו משם. [ככה את מתנהגת גם בבית? ]
../images/Emo6.gif../images/Emo15.gif נראה לי שבאיזו חנות ליד הג'ויסטיק. התנחלנו שם איזה 10 דקות עד שאוראל גרמה לזה שיעיפו אותנו משם. [ככה את מתנהגת גם בבית? ]