שבת שלום

שבת שלום../images/Emo16.gif

כמה כיף להתחילכבר את הסופ"ש...עבדתי עד 2 וחצי כשכולי עייף...לפחות היף המכירות היה גדווול. שתהיה שבת נעימה....

נרקי

New member
שבת שלום../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo48.gif../images/Emo63.gif

ש חף

New member
שבת שלום חברים

עבר עלי יום מטורף עייפה גמורה כמה טוב שמחר שבת :)

DANAQ32

New member
שבת שלום ../images/Emo16.gif

אני עם כאב ראש אחרי שישבנו שעות בשמש ולא נחתי שנ"צ... לצערי יהיה לי מספיק זמן לישון הערב... כולם "כבדים" ולא רוצים לצאת נמאס לי להעביר את שישי בערב בבית במיטה.
יאללה שיעבור הסופ"ש הזה כבר!!! הזמן לא זז!!!

דסדס

New member
שבת שלום...

שרפתי את כל היום הזה סתם.... אולי אני אמורה ללמוד קצת. אוף, אני נטולת אוטו, החבר'ה שלי או לא בסביבה או לא רוצים להיפגש היום. אפילו לא לשתות <אני רווית אלכוהול מהשבוע> אלא סתם לשבת לאכול יחד או משהו. מה התוכניות שלכם הסופ"ש?

אין הרבה תוכניות

הערב כנראה טרמינל ומחר כנראה שנצא כמה חברים וחברות לטייל בצפון...

גם אם לא היו תוכניות הייתי נהנה

כיאני בבית אצל ההורים אז אני מתפנק, בכלל תכננתי להשאר בביתי אבל עבדתי אתמול והיום אז לא קניתי כלום לסופ"ש.

DANAQ32

New member
אצלי זה

עובד הפוך... כל השבוע אני מפנקת את הילדים... ובסופ"ש אני רוצה "להתפרק" קצת. אני רוצה גם ב ראשון, שני ,שלישי, רביעי, חמישי ושבת אבל מתפשרת על שישי וגם זה לא הולך. ככל שאני חושבת על זה יותר, אני מתבאסת יותר

אל תתבאסי../images/Emo24.gif

תודי על מה שיש, הילדים שלך בריאים וכך גם את, הם אוהבים אותך ואלו הדברים שבאמת חשובים.

DANAQ32

New member
ברור!

אין, אין עליהם, מתה עליהם, הם הכי טובים בעולם.

DANAQ32

New member
כמו בבדיקות אצל הרופא?

כי בבדיקת H I V אני מעדיפה לחשוב שלילי.... חחחחחחחחחחחחחחח איזה מצברוח מוזר נפל עליי

../images/Emo79.gifתרקדי איתי הלילה ריקוד רומנטי לאור ../images/Emo29.gif

אותך לוקחעד סוף ה
..." השיר הזה נדבק אליי כל היום... אולי עוד מעט יוצאת.שמרו על עצמכם! ותהנו!

אני יוצא היום....

כואבות הרגליים ובבוקר הן תכאבנה עוד יותר אחרי שארקוד כל הלילה במועדון.

למעלה