שבת שלום

שבת שלום ../images/Emo16.gif../images/Emo48.gif

הסתיים לו השבוע. וטוב שכך. יש שבועות כאלה מהסוג הירוק חום הזה שהם שבועות שצריכים למחוק אותם מלוח השנה. וזה היה אחד מאותם שכאלה. מה לא היה שם? רוגז, כאב, בדידות, שיממון, אפלולית, כן גם כמה קרני אור פה ושם. העיקר שהוא, השבוע הזה הולך לו עוד מעט. ולשם עזיבתו המוחלטת הכנתי לו כמה דברים צידה לדרך
את כל קליפות היובש הוא יכול לקחת אתו ולזרוק אותן מאיזה צוק רם ונישא. את הבדידות הוא יכול לזרוק למצולות ללויתנים זה לא יפריע (כך הם אמרו לי) את הרוגז אפשר בדרך להכניס למחילות הצרות שבשפך הנהר הסתום, אין ספק שזה חומר יותר טוב מפותח הסתימות של סנו
את השיממון והאפלולית אפשר לגלגל לכדור ענק ולבעוט בו לכיוון..... איזה שלא יהיה. מה נשאר לנו? קרני אור!! את קרני האור אוספת בעדינות ומכניסה אותן לסלסילה ענקית מקש לצד הכוכבים שלי. הם יחממו זה את זה ויאירו את החשכה. אם כך, אחרי שניפיתי, ניקיתי, הסרתי ומחקתי את כל הרע מקבלת את השבת בחגיגה גדולה! לובשת את שמלת קורי העכביש הזהובה מניחה נזר סגול על ראשי קושרת סינר עם פייטים סביב מותניי ומטפחת משי על משושיי. קבלת שבת - כולם מוזמנים רק טוב!!!

danistar

New member
שבת שקטה לכולם .. ../images/Emo140.gif

כולל אותך חן עם שירייך הנפלאים ואותך אופה החובקת אתה הפורום החדש ואותך פאנק ואת כולכם ..

ואותי?

"גם אני מצטרפת לתיפוף ולשיר לא נוגעים בתירס ממשיכים לשיר.. (בים בם בם תירס חם)" שתהיה שבת נפלאה, קסומה, שלווה, עם המון אהבה!!! אני אעביר את השבת שלי עם משפחתי ב....ת"א (שעתיים נסיעה אבל...צריך להיות כייף). אז תיהנו... שולחת
לכולכם

אמממממ גם אותי זה כולל?? ../images/Emo3.gif

איך שלא יהיה כללתי את עצמי. ומקווה שהשבת הייתה טובה ושקטה לכולכם אני פשוט.......... עפתי לי מפרח לפרח, שתיתי המון צוף אממממ ממש סחרחה יש לי כבר
ונחתי לי שבוע טוב וקל לכוווווווולם רק טוב!!!

אופה3

New member
שבת שלום דניסטאר, ולכולם פההההה

שבת של מנוחה, והתחלת שבוע נפלא לכולנו. כל טוב האופה

למעלה