שבת שלום

Dug E

New member
וואי זה ממש ממש ממש נכון.

1. עצמאי לא שיגרתי לא כבול אתה דורש לעצמך חיים חופשיים, ללא כבלים ומחויבויות, על מנת שתוכל לקבוע לעצמך את הנתיב בו תהלך. בעבודתך, או בפעילויות הפנאי שלך, ניתן לראות נטיות אומנותיות. הצורך שלך בחופש, דוחף אותך לפעמים לעשות בדיוק את ההפך ממה שמצופה ממך. אורח החיים שלך הוא מאד אינדיבידואלי סטי. לעולם לא תעתיק דבר שנחשב "איני", ההפך הוא הנכון, תמיד תחתור לחיות לפי המוסכמות והרעיונות האישיים שלך, גם אם זה אומר "לשחות נגד הזרם".

נכון????

באמת מתאים לך...
לי יצא 9 מביט פנימה רגיש מהורהר אתה מגיע להבנה, עם עצמך ועם סביבתך, בתדירות וברמה גבוה יותר מאשר רוב האנשים. אתה מתעב שטחיות – תעדיף להיות לבד, מאשר לסבול שיחת חולין. אך יחסייך עם חבריך הנם מאד אינטנסיביים, דבר אשר מעניק לך את ההרמוניה והשלווה הפנימית להן אתה זקוק על מנת להרגיש טוב. עם זאת, אין לך שום בעיה להיות לבדך לפרק זמן ממושך, מבלי להיעשות משועמם. שבוע טוב!

אצלי יצא 2 וזה ממש נכון

דינמי פעיל מוחצן אתה די נכון לקבל סיכונים מסוימים ולקחת על עצמך מחויבויות – בתנאי שהתמורה היא עבודה מגוונת ומעניינת. שגרה – מן הצד השני – נוטה להיות בעלת השפעה משתקת עליך. הדבר האהוב עליך ביותר, הוא האפשרות לקחת על עצמך את הצד הפעיל. על ידי כך, היוזמה שלך ניכרת לעיני כל.

ofek777

New member
גם לי יצא 9

מביט פנימה רגיש מהורהר אתה מגיע להבנה, עם עצמך ועם סביבתך, בתדירות וברמה גבוה יותר מאשר רוב האנשים. אתה מתעב שטחיות – תעדיף להיות לבד, מאשר לסבול שיחת חולין. אך יחסייך עם חבריך הנם מאד אינטנסיביים, דבר אשר מעניק לך את ההרמוניה והשלווה הפנימית להן אתה זקוק על מנת להרגיש טוב. עם זאת, אין לך שום בעיה להיות לבדך לפרק זמן ממושך, מבלי להיעשות משועמם.

כולכם פשוט העתקתם ממני!!!

מי מכם מזל בתולה? חוץ ממני וניצן.... ולידע כללי אם אני לא טועה בפעם הראשונה שעשיתי את זה לפני מלא זמן יצא לי 7... רומנטי חולמני רגשני אתה אדם מאד רגיש. אתה מסרב להתבונן על הדברים בדרך ריאלית בלבד. מה שרגשותייך אומרים לך, חשוב לך לא פחות. למעשה, אתה מרגיש שחלומות הנם חלק חשוב מהחיים. אתה דוחה אנשים הלועגים לרומנטיות, ואשר מונחים על ידי תבונה קרה בלבד. אתה מסרב לתת לשום דבר לכבול ולהגביל את מגוון רגשותייך ומצבי רוחך העשיר. גם מתאים...

למעלה