שבת שלום
F fantom New member 22/9/01 #10 יש לאן לחזור ../images/Emo47.gif הבניין שלי לא נפגע קשה ועובדים כרגע על השיפוצים כך שתוך מספר ימים חוזרים
יש לאן לחזור ../images/Emo47.gif הבניין שלי לא נפגע קשה ועובדים כרגע על השיפוצים כך שתוך מספר ימים חוזרים
ת תותי-בת & Mad-DawG New member 22/9/01 #26 3/8/1984 כן כן... אמא שלי סבלה בגללי איזה כמה שעות טובות... נולדתי ב-6 וחצי בבוקר אם זה מעניין מישהו... אריה שולטטטטטטטטט ליאת.
3/8/1984 כן כן... אמא שלי סבלה בגללי איזה כמה שעות טובות... נולדתי ב-6 וחצי בבוקר אם זה מעניין מישהו... אריה שולטטטטטטטטט ליאת.
ת תותי-בת New member 22/9/01 #1 שיייייאאאאאאאו ../images/Emo9.gif בטעות טעות טעות כתבתי בשם שלי ושל הפרנטר שלי לניהול פורום מוזיקה שחורה... עמיתוששש וי לאב יווווו ../images/Emo24.gif - עמך הסליחה... ../images/Emo9.gif רק אהבה, ליאת.
שיייייאאאאאאאו ../images/Emo9.gif בטעות טעות טעות כתבתי בשם שלי ושל הפרנטר שלי לניהול פורום מוזיקה שחורה... עמיתוששש וי לאב יווווו ../images/Emo24.gif - עמך הסליחה... ../images/Emo9.gif רק אהבה, ליאת.
ת תותי-בת New member 22/9/01 #1 שייאאאו ../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif משפחה של אריות.. רררררררררר גם אצלנו יש משפחת אריות... אשתו של דוד שלי, אני, בן דודה שלי, בת דודה שלי... אריות---> מזל שולטטט נשיקות, ליאת.
שייאאאו ../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif משפחה של אריות.. רררררררררר גם אצלנו יש משפחת אריות... אשתו של דוד שלי, אני, בן דודה שלי, בת דודה שלי... אריות---> מזל שולטטט נשיקות, ליאת.
מ מורןLA New member 23/9/01 #34 KINGS RULE BABE ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif