שבת שלום

m i t a l y

New member
שבת שלום ../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

וסופ"ש נעים וקריר כמה שאפשר... לכולכם.

m i t a l y

New member
וההתלבטות השבועית

מה עושים בשבת? איך מבלים ומעניקים לפצפונת בת שנה את הטוב ביותר (כשהמטרה היא לא להישאר בבית ולא להיות בחוץ כי חם נורא...).

alona 9

New member
לפני שבוע נץ כתב

בריכה..בריכה..ושוב בריכה
מנסה לחשוב,לא בבית ולא בחוץ, שבת שלום מיטלי
לכולם..

הלוואי שגם לי היתה../images/Emo6.gif ...עוד רעיון

מה לגבי לקחת בריכה מתנפחת קטנה אפילו גיגית קטנה למלות במים ולשים על הדשא בגינה...להוריד קצת צעצועים עם שמיכה אולי אפילו קצת פירות ולעשות פיקניק ...אפשר אפילו אוהל קטן אם יש... אם יש אפשרות כזו.. בכל מקרה..מקווה שהיתה שבת נעימה ומרגיעה. ד.

שבת שלום לכולם. אנחנו

היינו אתמול במסיבת יום הולדת וגם היום אנחנו מוזמנים למסיבת יום הולדת. מחגיגה לחגיגה- אמן רק בשמחות

לורליי43

New member
אם ברכה לא מתאימה

אז יש את כל מקומות המשחקייה הסגורים, המקורים והממוזגים- בהם יש המון משחקים לילדים. הבעיה שחלקם יקרים מאוד ועדיף לקנות כרטיסים מראש דרך איזה ועד עובדים או משהו כזה. ולברכה או לים, אפשר גם אחר הצהריים.

שבת שלום ומבורכת לכולם../images/Emo175.gif.

מה חדש?האם כולם בריאים ומאושרים? ההורים והוריהם, וילדיהם? מקווה שכן. בברכה.
וספר טוב.

תודה לכם השואלים

אני ממש בסדר רק שהייתי עסוקה עם הנכדים והייתי באיסטנבול לכמה ימים וחם נורא ובקושי מתפקדים וחוץ מזה הכל בסדר,להישתמע ולהיתכתב..

איסטנבול...

העיר הכי מדהימה בעולם, השילוב בין הזרח למערב , הים הגול שזורם ביניהם, והכי הכי זה השווקים המדהימים, הריחות, הצבעים הקולות והטעימות, והאנשים כל חביבים, תמיד עם חיוכים ומילים חמות , רק תקנו. אבל , המחירים בשמיים ולא קונים קלום ובכל זאת הנאה שלמה, המלון שלנו היה בכיכר תקסים העיר החדשה ולידינו היה מדרחוב יפה שפתוח 24 שעות.הנאה צרופה מאד ממליצה.

pf26

New member
שבת שלום

חשבנו לטייל ב wild park של חיות טרף, אבל החום המזעזע המלווה במטחי גשם, כנראה יגרום לנו להשאר בבית כל הסוף-שבוע.

גלבועא

New member
../images/Emo32.gif מיטלי

הבת שלי כבר בת 20, הבן שלי כבר בן 17. אבי בן 80 עוד מעט, אמי אללה ירחמה. חמותי בת 70 חמי אללה ירחמהו.

למעלה