שבת שלום
ה השנייה מנצר האחמיות New member 16/4/04 #3 שבת שלום.../images/Emo28.gif../images/Emo15.gif שבת שמחה לכולמ
S shiroosh999 New member 16/4/04 #4 שבת שלום פורום יקר שלי! ../images/Emo85.gif ושבת שלום מיוחדת לכל משפחת אח"מ! אורטל,רוני, שירן ושינון אני חולה עליכם!!!!!!!!!!
שבת שלום פורום יקר שלי! ../images/Emo85.gif ושבת שלום מיוחדת לכל משפחת אח"מ! אורטל,רוני, שירן ושינון אני חולה עליכם!!!!!!!!!!
M MikeY fReAk New member 16/4/04 #6 אלכס../images/Emo99.gif../images/Emo79.gif את ממש יפה.. ו.. אני...אוהבת אותך שבת שלום מותק אני שמחה
M MikeY fReAk New member 18/4/04 #28 לא.../images/Emo99.gifאת יפה יותר.../images/Emo99.gif../images/Emo79.gif
S shiroosh999 New member 17/4/04 #23 סליחה..... ../images/Emo85.gif מצטערת מכל ה !!!!!! באמת באמת.... סליחה....... תסלחי לי ? שבת שלום מיוחדת לאלכסוש!
סליחה..... ../images/Emo85.gif מצטערת מכל ה !!!!!! באמת באמת.... סליחה....... תסלחי לי ? שבת שלום מיוחדת לאלכסוש!
F faith2 New member 17/4/04 #17 נחת עליי יומיים עם מזל ביש... שהסתיים שהמכסה של הפגוש נחת על הגב שלי היום
F faith2 New member 17/4/04 #19 אני יוצאת איתך היום לא? זה אומר שאני בסדר כמה שעות כאבו לי המרפקים בידיים- זה שלח כאבים לשם, אבל אני בסדר תןדה על הדאגה מיסטר מקוריות
אני יוצאת איתך היום לא? זה אומר שאני בסדר כמה שעות כאבו לי המרפקים בידיים- זה שלח כאבים לשם, אבל אני בסדר תןדה על הדאגה מיסטר מקוריות