שבת שלום

inbal701

New member
שבת שלום../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

שבת שלום לכל הראקסנות למינהן וגם מי שלא ....תדלקו מלא מיים השבת הולך להיות חםםםםםםםםםםםםםם ויבש ושיהיה רק טוב יאללה אילליכא - ענבאלדי ענבל זוהר

שבת ש. וגם... סיפור משעשע.... על אסי והטכנאי

טוב טוב רגע, אספר, בלי להתנפל.... כבר הרבה זמן שיש לי בעיות של תקשורת לאינטרנט. אז הזמנתי טכנאי ולמרבה הפלא הוא הגיע היום. טוב יש ניסים בעולם הזה, לפעמים.... הטכנאי מסדר מה שמסדר במחשב שלי ולפתע הוא פונה אלי ושואל אותי, "תגידי מה את מלמדת פה בסטודיו?" סיפרתי לו שאני מלמדת מחול מזרחי. הטכנאי שאל אותי האם אני מלמדת גם גברים ובכלל האם ישנם גברים רקדנים. עניתי לו שישנם גברים שרוקדים ושאף מלמדים. הוא החל לגחך ולהוציא קולות וחירחורים של בוז. "זה מגעיל לראות גבר רוקד, זה ממש מצחיק, גבר צריך להיות גבר, ואשה צריכה להיות אשה." בקיצור לא אספר לכם כל מה שצר המוחין הזה פלט אבל החלטתי ללמד אותו פרק או שתיים בהילכות ריקודי הבטן. נכנסתי לאתר של אסי חזקל והראתי לו קטעים מהוידאו. ועכשיו,,, דמיינו לכם: יום שישי, מהביל, דביק ולח טכנאי ורקדנית יושבים מול מחשב וצופים בקטעי הוידאו של אסי! נו הזוי, או לא הזוי? לפחות הטכנאי יצא מכן אם כמה תובנות חדשות ואני לפחות עשיתי את שלי השבת. אז שבת שלום אוהבת תמרה וגם לך ענבל שתהיה שבת קסומה, מבורכה ונהדרת

פרסילון

New member
הוי..תמרה

ברוך שובך ציפורה נחמדת....
יש בסיפור את כל האלמנטים הטובים... רקדנית בטן, טכנאי, יום שישי מהביל דביק ולח באמת זה הזוי שזה נגמר כמו שזה נגמר..... חחחחחח

קונקי1

New member
תמרוש ../images/Emo41.gif הסיפורים שלך כ"כ מתוקים ומשעשעים../images/Emo70.gif

נהניתי וצחקתי
אין ספק שלימדת אותו פרק חשוב באמנות הריקוד שלנו
חסרה לי התגובה שלו, איך הוא הגיב כשראה שיש גם גברים שרוקידם ואפילו מלמדים? סיפור נהדר

הי קונקי, טוב, סוף דבר

הטכנאי הסתכל על הוידאו ובהתחלה כשאסי רקד עם הצעיף הגדול, הוא אמר בקול תרועת נצחון, אבל זה לא ריקודי בטן, אמרתי לו שיחכה קצת ויצפה בוידאו עד הסוף. בקיצור היו לו מליון קריאות טלפוניות, מליון בתים בישראל מחכים לטכנאי שיבוא אליהם לפתור להם בעיות ואני? מושיבה אותו מול הוידאו קליפ, תסכל עד הסוף! והוא? ממושמע ומסוקרן, נשאר לראות עד סוף הקליפ. היו לו כל הזמן הערות, אני לא אוהב את זה, זה מאוד נשי, הוא בטח הומו, מי בכלל בא לראות אותו בהופעה ועוד כאלה אמרות כנף ששווה לנצור אותן בספר הזכרון.... כמובן שבסבלנות אין קץ הסברתי לו שהוא בסך הכל ינק והושפע ממה שהוא שמע בבית הוריו ובסביבת ילדותו והתבגרותו. והוא בסך הכל צריך לפתוח את העיניים והראש בשביל לקבל ולראות שיש דברים אחרים ושונים בעולם הזה ושכדי שהוא יפתח אליהם, כי ככה הוא רק ירוויח. ועוד ועוד ועוד הוא יצא, לדעתי,עם פרצוף מהורהר ומבולבל, נפעם ונראה לי גם בהלם. לדעתי, נתתי לו חומרים למחשבה ואולי זה יעשה לו איזה "פתיחה" בצורת המחשבה ה"סגורה" שלו. קונקיה, נשיקות ושיהיה לנו אחלה של שבוע ומתי נפגשים? יאללה בי תמרה

טוב תמרה, את בודאי מבינה מה אני חושבת

על מה שיש לו בגודל שצריך להרכיב משקפיים כדי לראות... גם אני נתקלתי ונתקלת בהמון גברים מהסוג הזה. מעטים הגברים במקום שאני מלמדת שבולעים את הרוק ומעיזים להכנס - ולא כדי לעורר פרובוקציה (וגם זה היה לי), אבל חבל לי שהם לא ממשיכים מפאת ה"פדיחה" בעיניהם

fcolors

New member
שבת שלום../images/Emo45.gif

לאחר שלא הייתי בפורום חודשיים בערך שמח לעשות את החזרה לפורום.....פשוט התגעגעתי אז שבת שלום לכולם

למעלה