שבת שלום

ענתי44

New member
שבת שלום../images/Emo141.gif

אז ישראל לא משתתפת במונדיאל אבל זה לא מונע ממני לספור את הדקות על לשריקת הפתיחה. ואני מקווה שהמשחקים היוםיומיים לא יגרמו לאמא להתעצבן. במונדיאל הקודם, אמא היתה בבית חולים במצב קשה. בחלק מהמשחקים הייתי מתעדכנת דרך הנייד ובעזרת נתנאל כי לא יכולתי להיות מול המרקע ושהיתי לצד אמא בבית חולים. במשחקי הערב הייתי חופשיה וביליתי בבית קפה מול המסך הגדול עם חברים. איזה כיף שאמא יחסית בסדר ויכולה בחלק מהזמן לראות איתי משחק... עד שישבר לה מ " המשוגעים שרצים אחרי הכדור" שתהיה שבת שלום ורק טוב לכולם

ענתילה שבת שלום

טוב שיש לך משהו מעניין שאת מצפה לו. הלואי ואמא תשב איתך ותהנה גם כן מהמשוגעים רצים אחרי הכדור מאחלת לשתיכן שבת שלום ובריאות טובה נשיקות, להתראות, טובה

אגסיל

New member
ענתי מאחלת לך שתהני יחד עם אמא מהמשחקים

בעלי יושב ורואה ואני יושבת לידו וקוראת ספר. ממש לא מעניין אותי. מקווה בשבילך שתוכלי לראות כמעט את כל המשחקים. שבת שלום להתראות לילי

ענתי44

New member
איזההה גול../images/Emo86.gif

בינתיים אמא ואני רואים את המשחק. אמא אפילו אמרה לשופט בן......

ענתי, לילי,

פעם משחק כדורגל, ובמיוחד מודייל היה אירוע , היום הושבתי אותו מול המרקע,ואחרי עשר דקות נרדם, בהתחלה קצת כעס ונהם, אבל נרדם מהר מאוד, נו.. יש משהוא שמשקיט אותו, כלומר מרדים. נהקווה שזה יעבוד עוד כמה ימים. ענתי, מאחלת לך שתצליחי להנות מה- 22 משוגעים שרצים אחרי הכדור, לא רק אימא א' אמרת זאת גם אני!! שבת שלום, ניצה.

zs1957

New member
לענתי ולכל חובבי הכדורגל תהנו מהמונדיאל

אני ניצלתי אמש את הצפייה במונדיאל של בני משפחתי לביקור אצל איריאלה וירון כאשר שבתי הביתה לא היו משחקים ואכלנו ארוחת שבת. לי אין כל ענין במשחקים פרט למסי . שבת שלום, זהבה

ענתי44

New member
זהבה, מסי התרגש שצפית בו והרבה להחמיץ

או שהשוער של נבחרת ניגריה והפועל תל אביב הצטיין מולו. העיקר שארגנטינה שלך ניצחו. היום היה יום גרוע עם אמא, אבל שרדנו. הספקתי לצפות רק במחצית מהמשחק, וגם זה טוב.

zs1957

New member
מסי שחק מצוין

אומנם בברצלונה הוא משחק יותר טוב. אולם גם במשחק הזה הוא שחק טוב מאד. הננתי לראות אותו. הנגרים לא משהו

אירילה

New member
ובזה מיצינו את המונדיאל בפורום אלצהיימר

זהבה וענת...... מה??? שכחתם באיזה פורום עסקינן??

ענתי44

New member
גרשון אם לא שמת לב

זהבה ואני לא המשכנו לדון בביצועי מסי והמונדיאל. לא, לא שכחתי באיזה פורום אני, פורום למשפחות חולים של אלצהיימר. והמשפחות חייהן סובבות סביב המחלה. מי יותר מי פחות. אבל הם יוצאים מביצת אלצהיימר לדברים אחרים. דברים שעושים להם טוב. לי למשל הכדורגל. ומאחר ובאנשים עסקינן אז לדעתי זה מוגזם כל פעם להעיר אם גלשנו לדברים נוספים. לי, מאז נובמבר 2004 החיים מתחלקים ל-2 לפני המחלה של אמא ואחרי האיבחון. וכשהעליתי את המונדיאל לא רק ששיתפתי את חבריי, שהפכו לאחיי ואחיותיי במשהו שאני אוהבת, אלא התייחסתי למונדיאל ולמחלה של אמא. למונדיאל שעבר בו אמא היתה מאושפזת ובסכנת חיים, ובמונדיאל הזה, שאנחנו בבית אבל אני לא יכולה לצפות כרצוני, או ביחד עם אמא כמו במונדיאלים לפני האלצהיימר ולעובדה שכשאני אומרת חרא של משחק, זה לא בהכרח רמת המשחק. אם תכנס לקומונת קוראים משפיעים ותקרא לאחור תראה שאני מזכירה שם גם אלצהיימר, ולא רק כי קראתי בספר. ככה אגב הכרתי את לילי המקסימה. או אפילו בפורום הכדורגל תראה שם נושאים נוספים שגולשים מידי פעם לפורום, החל בספורט נוסף, משט השלום או נושאים שונים שאינם קשורים. ככה בעוד פורומים שונים. מילא אם נושא שלא קשור לאלצהיימר מעורר מדון ומחלוקת אבל בסך הכל שרשור לא מזיק שעניין רק קומץ אנשים. לא כזה נזק.

אגסיל

New member
רק עוד מילה לפני שסוגרים את הנושא. אני מסכימה

לגמרי עם ענת, הרי כולנו עוברים כל כך הרבה כאבים ועצב עם בני משפחתנו, אם זה אמא אבא בעל אשה וכו' שמותר מדי פעם להתפרק בנושא שמח ואחר מהמחלה הארורה הזאת. הרי המחלה לא תברח ואנחנו נחזור אליה ולא רק שנחזור אליה אנחנו בתוכה גם כשהמונדיאל איתנו. לא כדאי לקלקל את מצב הרוח בהערות כואבות. בואו נהנה ותוך כדי כך נמשיך לטפל ביקירינו. ערב טוב לכולם לילי

למעלה