שבת שלום!

שבת שלום!../images/Emo140.gif

ביקרתי בפורום זה בתחילת דרכו ואני חייבת לציין שהוא התפתח מאוד מאז! ישר כוח.. לפני 7-8 חודשים בערך נרשמתי לחוג של ריקודי בטן בסטודיו בי, ומאוד נהנתי מהריקוד והמוסיקה אבל לא ממש התחברתי למורה ומאחר וזה היה עסק די מסובך בשבילי להגיע לת"א (וגם די יקר) הפסקתי אחרי זמן קצר אבל עדיין יש בי חשק מאוד חזק להמשיך ללמוד, אני עדיין מתאמנת על הדברים שכן למדתי ומנסה פעם אחר פעם לקנות מוסיקה טובה לריקודי בטן (רק חבל שבסוף יוצא לי לקנות דיסק מזרחי מגעיל...
) בקיצור, חשבתי שאולי אתן תוכלו לעזור לי למצוא מקום חדש ללמוד בו, אני גרה בפ"ת ולצערי אני עדיין חיילת כך שאני יכולה לרקוד רק בשעות הערב.. יש למישהי רעיונות?

באלאדיה

New member
ברוכה השבה ../images/Emo39.gif

בקישור "לוחות" שלמעלה בפס הכחול יש מודעות של שיעורים בכל רחבי הארץ, גם פ"ת אז בהצלחה, וספרי לנו איך היה...

הי ../images/Emo13.gif

הסתכלתי בקישור לפני שרשמתי את ההודעה וזה עזר לי קצת אבל רציתי בעיקר לקבל המלצות אישיות לגבי מורות כי אופי המורה זה מה שגרם לי לפרוש בפעם הקודמת מהחוג, אז אם מישהי מכירה מורה טובה באזור שמתחשק לה להמליץ עליה-זו כוונתי בשאלה. תודה!

המלצה

יש מורה בשם ענבל סופר, ואני חושבת שהיא מלמדת בפ"ת. היא מלמדת גם בסטודיו בת דור בתל אביב, אז אולי הכי טוב להתקשר לשם, ולבקש את הטלפון שלה, ולדבר איתה ישירות. אני ממליצה עליה בחום.

הי- מידע על שיעורים בסביבה

אני מלמדת ביהוד, קרית אונו וגני תקווה. אם זה מתאים לך שלחי לי מסר אישי ואתן לך את כל הפרטים

tlingit

New member
יקירתי - המידע נמצא בלוחות שלנו ../images/Emo35.gif

אם לא - העלי נא

תודה רבה על התגובות!

אני חוששת שהתחבורה הציבורית למקומות האלו שהם באמת מאוד קרובים-קצת מוגבלת אז תודה אבל כרגע זה לא אופציה בשבילי..

למעלה