שבת שלום

שבת שלום ../images/Emo140.gif

בורכתי בליל שבת שבו אני יכולה להישאר בבית, בזמן האחרון אני מתרוצצת בלי סוף (אולי בגלל החגים) למי שיש להם תוכניות מיוחדות ולמי שמתכוונים להתבטל כמוני, שיהיה סוף שבוע נעים ומועדים לשמחה אם למישהו יש המלצות לבילויים בסוכות נשמח לשמוע (אנחנו אולי נבקר בפסטיבל עכו) בינתיים אני מבלה לי עם הספר: קפקא על החוף ואני ממליצה עליו כי אני מאוד נהנית ממנו, הסיפור פשוט מסופר יפה בילוי נעים

nOway1

New member
../images/Emo2.gif ..את רוצה לבקר בפסטיבל ..!!!?

אז יש לי אליך הפתעה .. אני שומר שם ביום שני ..
.. אני אהיה שם עם המשטרה אהיה שם משעה 3:00 עד הערב .. אז אוליי נתראה
שיהיה לך שבת שלום שבת מקסים לך ולכולם ..!!

וואלה?

אני לא יודעת עדיין באיזה יום נהיה שם אבל 50% שזה יהיה יום שני, יש לי את הטלפון שלך אז אני אהיה בקשר אם זה יהיה רלוונטי

כנראה רשמתי את המספר לא נכון

כי הגעתי ל"טעות במספר"
הגעתי בערך ב-7 ויצאנו לקראת חצות היו ממש כיף, אני ממליצה
(אפשר ללכת גם היום) ראינו כמה מופעי רחוב:
קרקס דאחקה - זה מתאים למי שבא עם ילדים וראיתי אותם מאוד נהנים, המבוגרים משתעממים מהסיפור אחרי כמה דקות
אצבעות אש - (להטוטנות עם אש) די התאכזבנו, אולי היינו צריכים לנסות להתקרב יותר כדי לראות
קרקס No problem - זה מופע לוליינות ואקרובטיקה של זוג, ממש יפה ומלא הומור חבל שפספסנו חצי מהמופע. מתאים לילדים ולמבוגרים
El Diablo - הייתי קוראת לזה ג'אגלינג, מופע מקסים ושוב מלא הומור באנגלית (האמן גרמני). מתאים לילדים ולמבוגרים
הקרקס של גילי (או משהו כזה לא מצאתי אותו בתוכנייה) - בעיקר הומור נונסנס עם קצת אקרובטיקה, מאוד חביב. הילדים שבצופים ממש נהנו, אנחנו חשבנו שזה היה נחמד. מתאים לילדים ולמבוגרים לא לשכוח לתת בסוף המופע קצת כסף, זו הפרנסה של החבר'ה האלה

למעלה