שבת שלום רציתי לדעת על איזה דיסק אתם ממליצים של אלאניס
מ מי זה מיצי New member 17/12/04 #1 שבת שלום ../images/Emo132.gif רציתי לדעת על איזה דיסק אתם ממליצים של אלאניס
ה הדובי היושב הורוד New member 17/12/04 #2 כולל דברים שלא יצאו בישראל? כי אם כן - Hand Clean + Feast On Scrap
J j u n k New member 17/12/04 #3 3 דיסקים חובה: jagged little pill Alanis Morissette MTV Unplugged Supposed former infatuation junkie כל אחד ואחד מהם יצירת מופת
3 דיסקים חובה: jagged little pill Alanis Morissette MTV Unplugged Supposed former infatuation junkie כל אחד ואחד מהם יצירת מופת
R Rוית New member 17/12/04 #4 אהבתי את זה שאני לעולם לא מצליחים למנות רק שם אחד תלוי בסיגנון שאתה אוהב.. אני ממליצה על jagged little pill
אהבתי את זה שאני לעולם לא מצליחים למנות רק שם אחד תלוי בסיגנון שאתה אוהב.. אני ממליצה על jagged little pill
B basto New member 24/12/04 #9 לי הביאו אותו מחו"ל, יכול להיות שלא שמתי לב שיש אותו בארץ... זה קורה לי הרבה אה, דרך אגב, אני זה הדובי היושב הורוד, רק שנמאס לי פתאום מדובים יושבים ורודים אז החלפתי שם
לי הביאו אותו מחו"ל, יכול להיות שלא שמתי לב שיש אותו בארץ... זה קורה לי הרבה אה, דרך אגב, אני זה הדובי היושב הורוד, רק שנמאס לי פתאום מדובים יושבים ורודים אז החלפתי שם