שבת שלום
Y yamit23 New member 1/6/07 #9 שבת שלום ומבורך ../images/Emo13.gif מקווה שאחד המנהלים יאחד את השרשורים, ובא לציון גואל (אצלי זה פשוט, הא?) כרגיל איחולי שבת שקטה ורגועה מיוחדים לתושבי שדרות. ו - לי, הבוקר נהייתי דודה בפעם החמישית , לאחי נולד בן . שבת שלום
שבת שלום ומבורך ../images/Emo13.gif מקווה שאחד המנהלים יאחד את השרשורים, ובא לציון גואל (אצלי זה פשוט, הא?) כרגיל איחולי שבת שקטה ורגועה מיוחדים לתושבי שדרות. ו - לי, הבוקר נהייתי דודה בפעם החמישית , לאחי נולד בן . שבת שלום
E ella bella1 New member 2/6/07 #11 ../images/Emo24.gifמזל טוב!!! איזה כיף!!! שתהני מהאחיין החדש ושיביא הרבה אור ושמחה למשפחה!
0 0 אור 0 New member 1/6/07 #6 אבל הוא היה הראשון בכלל ../images/Emo106.gif במשך שבועות על שבועות הוא התחיל שרשור שבת שלום, בלי שאף אחד הגיב. עד שאני החלטתי שלמרות שאני לא ממש מתחברת עם שרשורים מהסוג הזה, אני חייבת לתת צל"ש על ההתמדה, ופתאום כולם התעוררו ... שבת שלום
אבל הוא היה הראשון בכלל ../images/Emo106.gif במשך שבועות על שבועות הוא התחיל שרשור שבת שלום, בלי שאף אחד הגיב. עד שאני החלטתי שלמרות שאני לא ממש מתחברת עם שרשורים מהסוג הזה, אני חייבת לתת צל"ש על ההתמדה, ופתאום כולם התעוררו ... שבת שלום
ד דוד כפרי New member 1/6/07 #7 אז מה? אני הייתי ראשון היום!!!11 (דוד מכניס לפורום משהו מתרבות הטוקבקים. שימו לב ל-1 שהתגנב במקום סימן הקריאה! )
אז מה? אני הייתי ראשון היום!!!11 (דוד מכניס לפורום משהו מתרבות הטוקבקים. שימו לב ל-1 שהתגנב במקום סימן הקריאה! )