שבת שלום

שבת שלום../images/Emo13.gif

חזרתי לשישי שבתת, כמה לחוץ... בקושי מוצאת זמן לנשום... מקווה שעוד שבועיים יהיה לי יותר זמן. בכל מקרה, אני חייבת לדעת דחוף מה לעשות..פרנאנדו משתגע על פונץ' ופאדג', ומנסה לזווג אותם תמיד, לפאדג' יש כבר פצע על הצוואר, מוזר שלפונץ' אין... אבל בכל מקרה... לסרס אותו דחוף?(עוד לא קבלתי משכורת צבאית
)והאשכים שלו בכלל לא גדולים כמו שהיה למובי וכאלה.. אבל הוא ממש מזווג אותם וגורם להם לכאב. והאם להעניש אותו כשהוא מתנפל עליהם? יענו לתת לו מכה וכאלה? או שזה אינסטינקט ואי אפשר לבוא כאן במטרה לחנך.. אשמח לתשובה במהירות האפשרית...
תודה ושבת שלום

Sweet Fantasy

New member
תזכירי לי בן כמה הוא?

בקשר למובי, מובי הוא לא מדד יחס, הוא כבר חמוס בוגר ומבוגר והיו לאשכים שלו המון זמן לגדול ולרדת
הענשה במקרה הזה לא תפתור את ההתנהגות כיוון שלא מדובר במשחק או בניסיון לגבוע מעמד אלא בהורמונים, סירוס הוא הפתירון אבל הבנתי שהוא צעיר? אם האשכים כבר ירדו ניתן לסרס.

The Reuty

New member
הוא בן 3.5-4 חוד'

למרות שלדעתי אמרו לה גיל לא נכון, כי זה לא הגיוני שהוא בכזה גודל בגיל הזה

Sweet Fantasy

New member
בקשר לגודל, אין קשר

גם החמוסים הזכרים שנולדו אצלי היו בגיל הזה גדולים, זה קשור בגנים, מה שכן האשכים יורדים רק בגיל 4-5 חוד' בערך, אם ירדו האשכים ,4 חודשים בטוח יש לו.

נראה לי

שהוא כבר בן 4 חודשים.. (אם לא יותר) והשוותי למובי כי כששאלתי אותך אם פרננדו מיוחם אז הראת לי את האשכים של מובי.. בכל מקרה... המצב הזה יעבור? או שרק סירוס יפתור את זה?

WTR

New member
אני אגיד את זה שוב- זכרים לא

מתייחמים...

Sweet Fantasy

New member
נכון הם לא

אבל את פרץ ההורומונים הזה שלהם משווים לייחום, לא צריך להיות צודקית מדעים, כולנו מבינים במה מדובר.

WTR

New member
בכל זאת, זה מציק..

וזה לא נכון להגיד, אז אם אפשר לתקן..

חח נכון

אבל לא מצאתי מילה יותר מתאימה חחח אז נסתפק בזה ואגיד שהוא חרמן..
בכל מקרה העברתי את פונץ' ופאדג' אלי וההורים יטפלו בהם ביינתים.. עד הסירוס שלו.. עוד 10 ימים נגמרת הטירונות ונראה מה יהי אז. מקווה שאחזור הביתה יומיות.

Sweet Fantasy

New member
זה לא אמור לעבור מעצמו

הוא יאנוס אותם עד שימאס, בואי נאמר.. ותאמת אני לא זוכרת ששאלת אותי בטוח שזאת אני? בכל אופן האשכים של פרננדו לא גדולים במיוחד, אבל מובי לא מדד כבר הסברתי למה.. אפשר לחכות עם זה קצת, אבל להפריד אותם, אם יש לך יכולת להפריד אותם ושכל הצדדים יהיו מרוצים, מה טוב, אם לא, אז סירוס.

למעלה