שבת שלום

שבת שלום ../images/Emo13.gif

כחלק ממתנת יום הולדת לחבר החלטתי לתת לו "שער" בבלייזר עם איזה תוכנה שמצאתי. ועל השער אני רוצה לשים תמונה שלו עם בר רפאלי. הבעיה? אין לו תמונה עם בר רפאלי
אז אני אשמח אם מישהו שאין לו ידיים שמאליות כמוני יוכל להדביק את שתי התמונות הבאות יחד בצורה המציאותית ביותר. תודה

אוקיי מסתבר שהתמונה שהעלתי קטנה...

אני אשמח אם המנהלים ימחקו את ההודעה הזו ואני אעלה את התמונה הנכונה מאוחר יותר

Ninja

New member
../images/Emo4.gif מה למחוק../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif עד שכבר השקענו...

NLO

Member
../images/Emo6.gifאיזה צירוף מקרים...

גם לי אין תמונה עם בר רפאלי.

Ninja

New member
../images/Emo12.gif באמת../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

אם תרצה, אפשר לסדר גם לך משהו... ת'אמת, אני לא בטוח שהיא תאהב את הרעיון מלכתחילה. בואו נקווה שהיא תיקח את הרעיון בהומור ולא תשלח משלחת עורכי דין, לא עלינו.

אוי זה מקסים!!

פשוט חשבתי שבגלל שהתמונה שהעלתי קטנה אז אנלא אוכל להתעסק איתה אחרכך עם התוכנה ההיא. ואפילו מצאתי תמונה של בר רפאלי שתיראה מציאותית... אני אעלה את התמונה בגודל הנכון ואת התמונה שרציתי ואם יהיה לכם כוח או חשק תתאגנו לי על איזה משהו. בכל מקרה תודהתודהתודה :) יצא ממש טוב :) איזה אלוף.

אגב...אני אשמח אם 5\1 מהתמונה למעלה

יהיה רקע, וככה זה יתאים לתבנית של התוכנה...אחרת כתוב להם בלייזר על הפרצוף. ואם זה לא אפשרי, אז גם רקע שונה לגמרי זה סבבה :) תודה רבה :)

אוי לא הסברתי את עצמי טוב..

התכוונתי שחמישית מהתמונה, משמע החלק העליון שלה יהיה רקע...כאילו שיהיו לו קצת יותר רווח בין הראש לתחילת התמונה... אבל תודה על ההשקעה :)

Ninja

New member
אני בטוח שמכאן את כבר יכולה להסתדר לבד... ../images/Emo13.gif

זהו, שכנראה אתה לא מבין למה אני מתכווונת...

התכוונתי שהרקע של שתי הדמויות, יהיה "חלק" בחלק העליון...כאילו שהמרחק של סוף התמונה מהראש שלהם יהיה גדול יותר. כאילו לגזור את שניהם ולהדביק על נוף אחר לגמריי, ושהמרחק בין הראש לגג התמונה יהיה חמישית מהתמונה בערך... קאפיש?

Ninja

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo92.gif תתחדשו. שיהיה במזל טוב.

Ninja

New member
עבודה יפה. ../images/Emo45.gif

תמיד עוד אפשר לשפר קצת פה ושם, אבל בסך הכל עבודה יפה.

למעלה