שבת שלום

Walk Two Moons

New member
שבת שלום ../images/Emo13.gif

- שיר השבוע (של אביתר): - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע: - ספר השבוע: - ציטוט השבוע: - סרט \ סדרת השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמתאים לכם עכשיו \ לשבוע שלכם): - אמוטיקון השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - תמונה מגניבה שבא לכם להראות: - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): - המלצה על משהו (שהוא לא אמן):

Michal406

New member
שבוע טוב..

- שיר השבוע (של אביתר): בראשית - שיר השבוע (כללי): Sawdust & Diamonds - Joanna Newsom, Tool - Schism - אלבום השבוע: Joanna Newsom - Ys - ספר השבוע: פחד גבהים של אריקה ג'ונג - ציטוט השבוע: "כל פעם שאני רואה אישה זקנה מחליקה ונופלת, האינסטינקט הראשוני שלי הוא לצחוק. אבל אחר כך אני חושב, מה אם אני הייתי נמלה, והיא הייתה נופלת עליי. אז זה לא היה נראה כל כך מצחיק." - סרט \\ סדרת השבוע: S: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמתאים לכם עכשיו \\ לשבוע שלכם): אני סגורה כמו כף יד על כף יד (רות דולורס וייס) - אמוטיקון השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: .......... - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לסיים אותו - תמונה מגניבה שבא לכם להראות: - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): Tool - המלצה על משהו (שהוא לא אמן):

creepy creep

New member
../images/Emo187.gif

- שיר השבוע (של אביתר): אין שירים שלו השבוע, אבל הדיסק הראשון שלו נמצא בדרך אליי אחרי שאבא הסכים לקנות לי אותו באינטרנט. התרגשות. - שיר השבוע (כללי): מוניקה סקס- איש קש/מספיק בנאדם גלעד שגב - מותק שלי
Coldplay - fix you, x&y, a message The Cardigans - couldn't care less אבישי כהן - אהבה חדשה - אלבום השבוע: קולדפליי x&y - ספר השבוע: "הכל מואר"- כי אחרי הרבה תחנונים חברה שלי הסכימה לקרוא אותו והיא נהנית מכל רגע. - ציטוט השבוע: שבת בערב, גיסי מברך את אחיין שלי לפני ארוחת שבת- "אוריה, אתה גם רוצה לברך את נעם?" "ברוך אתה.. המוציא לחם מהארץ!" - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמתאים לכם עכשיו \ לשבוע שלכם): My heart don’t beat like before, It’s never been this slow. No my blood don’t flow anymore, and you couldn’t care less, could you? - אמוטיקון השבוע:
- משהו שעשה לכם את השבוע: שבת בחמדת אצל אחותי והאחיינים. ושופינג עם חברה אחרי שהרבה זמן התנזרתי מקניות. - משהו שהרס את השבוע: יותר מדי מחשבות שאני לא מצליחה לעצור. עייפות נוראית. - משהו שאתם מחכים לו השבוע: מחר אני הולכת בפעם הראשונה לבית של חברה שלי, ברביעי/חמישי מסיבת יומולדת לאחיינית שלי ובחמישי יש מבחן בכימיה שאני נורא רוצה לעבור כבר. - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): The Cardigans אני מניחה שרובכם מכירים את הלהיטים החרושים שלהם מגלגלצ- lovefool, carnival, for what it's worth אבל יש להם עוד הרבה שירים פשוט נהדרים, ואולי הם מוגדרים כפופ, אבל אני לא רואה אותם ככה. אני ממליצה במיוחד על: And Then You Kissed Me, Communication, Hold Me, Couldn't Care Less - המלצה על משהו (שהוא לא אמן): תסעו לחמדת! זה כמו להיות בעולם אחר. שקט כל כך, אוויר מדהים, נוף עוצר נשימה, ותושבים חביבים ביותר.

Walk Two Moons

New member
מתחבריייייייייייייייים לשירייייייייייייייייים

רשת גימל עכשיייייייייייייייייייייייייייייו - שיר השבוע (של אביתר): מאחורי השמש, מנגינה יקרה, מתנות, עדר של שוורים. - שיר השבוע (כללי): אלג'יר - מתנה, תפתח האדמה, Radiohead - karma police, the tourist, רונית שחר ודני סנדרסון - בשדה ירוק, היהודים - אמן, מאיר בנאי - ברחוב הזה. - אלבום השבוע: "אביתר בנאי", "שיר טיול", "מנועים קדימה" ו-"OK Computer". - ספר השבוע: הרלן קובן - היער.
- ציטוט השבוע: האקונה מטטה בגרמנית
- סרט \ סדרת השבוע:
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמתאים לכם עכשיו \ לשבוע שלכם): "אולי ניפול אחורה לעולם... בלי כאב לב, בלי אשמה, בלי עבר... בלי לפחד, בלי חרטה, בלי מחר..." - אמוטיקון השבוע:
- משהו שעשה לכם את השבוע: השלמה. - משהו שהרס את השבוע: זיוף. - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שבת וגם גשם, אם אפשר. - תמונה מגניבה שבא לכם להראות: - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): אלג'יר! - המלצה על משהו (שהוא לא אמן): דשא.

למעלה