שבת שלום מה בתכנון שבת אצלכם? נראה שהשבת שלי היא פוך, אוכל טוב ופוך. סופ"ש מענג לכולםםםםםםםםםם
C Cגלית New member 4/1/08 #1 שבת שלום ../images/Emo13.gif מה בתכנון שבת אצלכם? נראה שהשבת שלי היא פוך, אוכל טוב ופוך. סופ"ש מענג לכולםםםםםםםםםם
שבת שלום ../images/Emo13.gif מה בתכנון שבת אצלכם? נראה שהשבת שלי היא פוך, אוכל טוב ופוך. סופ"ש מענג לכולםםםםםםםםםם
ח ח ל ו ם ר ע New member 4/1/08 #3 שבת שלום לכולם ../images/Emo39.gif הרבה לישון הרבה מוזיקה הרבה הרבה לישון חולה שוב
ל לחישה האחת New member 5/1/08 #5 שבת של שלום ../images/Emo140.gif ערמונים בתנור כוס משקה מונח ונח (אולי אלך להביא אותו לידי) מתארחת אצל חברה בהרי י-ם קצת אויר - מישהו רוצה?? |אולי לחישה תתחיל קצת לחזור לעצמה?|
שבת של שלום ../images/Emo140.gif ערמונים בתנור כוס משקה מונח ונח (אולי אלך להביא אותו לידי) מתארחת אצל חברה בהרי י-ם קצת אויר - מישהו רוצה?? |אולי לחישה תתחיל קצת לחזור לעצמה?|
ל לחישה האחת New member 5/1/08 #7 בואי אקלף לך בשמחה ויש מלא מקום מתחת לשמיכה ובבוקר טיול ביער אחרי הגשם (טוב נו - בצהריים)
C Cגלית New member 5/1/08 #10 טכנים?? יודעת מה, אני בדרך............................................................................................................................................................................
טכנים?? יודעת מה, אני בדרך............................................................................................................................................................................