שבת שלום Everybody .

AeroTom

New member
מתמתיקה לפעמים עוזרת...

להכפיל דולרים ב-4.5 ולהפוך פאונד לשקלים וכמה זה בתוספת המשלוח וכמה לעזאזל להציע בתור מקסימום כדי שהמוצר הכולל לא ישאיר אותי עם גרביים בלבד בסוף החודש... והאם שווה לשלם 116 שקל לפסקול בשביל שיר אחד וכמה זה ישאיר לי בשביל להציע לאיזה Limited Edition עם מספר סידורי של 8137. וכמה אוכלוסיה יש ביפן ביחס לאחוז השטח וכמה מהם ראו את אירו בהופעות וכמה אחוזים מהם הם מושחתים רודפי בצע ומה היחס של מספר הפעמים שהם קיבלו שם את Rattlesnake Shake ואת Movin Out ו-Milkcow Blues לעומת ארה"ב ואירופה,ואם ב-Nine Lives האמריקאי יש 13 שירים ובגרסה האירופית יש 14 וביפנית 15 ובגרסת 99 גם 15 אבל עם IDWTMAT אז כמה חתולים שומעים בממוצע בתחילת האלבום? או מה המרחק בשנים בין פעם האחרונה ש-One Way Street בוצע ביפן לפעם האחרונה ש-Woman Of The World בוצע בארה"ב? ואם Toys in the attic מכר 8 מליון בארה"ב+המכירות ביפן ובאירופה+ההכנסת זכויות מכל השמעה של הגרסה של Run DMC ל-WTW בתחנות רדיו בדרום אמריקה אז כמה זה יוצא לי לשלם אם אני מוצא את הגרסת Gold CD של האלבום? ומה היחס העשרוני למספר ההשמעות של Baby Please Dont Go בגלגל"צ לעומת אחוז השחיתויות האי-זוגיות שמתבצעות בכל יום שוויוני ב-Tokyo Dome? מתמתיקה יכולה לעזור לפעמים... אבל אפשר לדעת גם רק את הבסיס שלה...בכל אופן,בהצלחה ללומדים ושבוע מהנה לכולם!

SaintJohn

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

קרעת אותי עכשיו...lol מסתבר שמתמטיקה אכן יכולה לעזור לפעמים...

AeroSlash

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

מישהו פה עבר קורס מזורז של "מתמטיקה למ(ושחתים)תקדמים"?

the freaky girl

New member
שבת שלום ../images/Emo13.gif

ואם אתם יכולים בבקשה לעזור לחברה שלי, בבקשה תגיבו.. :] פה הקישור.. :) תודה

למעלה