שבת שלום שבת שלום

MARMELAD

New member
שבת שלום שבת שלום

סיכום השבוע הזה נכתב לפני הפיגוע בירושלים אז התנצלות מראש על חוסר הרגישות ______________________________________________________________________ BARUCH HABA ענת80 שבכלל באה לדבר עם אלי, ביג אל שבכלל באה לדבר עם מאי, ומסתכל מלמטה שבא לחפש תמונות של כפות רגליים..... אז שים לב ידידי לסעיף שנקרא "למי שלא יודע".. כאן למטה... עד אז
לכולכם ______________________________________________________________________ ענייני השבוע אז אי אפשר להתעלם כמובן מהמתח והמלחמה שקורה מחוץ לפורום – אנחנו כאן באינטרנט הבטוח מחזיקים אצבעות לחיילים שלנו – ומקווים שכולם יחזרו הביתה בשלום וישמרו על עצמם (ועלינו) ה"מצב" גם משפיע על הפורומים – פורום די לכיבוש ופורום מר"צ נפלו קרבן למציפים ששמו להם למטרה להרוס את הפורומים. הם גם די הצליחו. דרך אגב – כחלק ממלחמת המציפים בתפוז נפרצו גם הסיסמאות של טל קר ועד שמאלנית פמיניסטית שכמותה – אז מכאן אני רק יכול להגיד לשתיהן שאני מעריך אותן על האומץ הידוע – גם אם לפעמים בדיעות לא... ואל דאגה – תפוז עובר שדרוגים ושינויים כל הזמן – גם למניאקים האלה נוכל! הצ´ט התחדש באייקונים חדשים... לירונר כבר הכין מקרא למי שלא מתמצא. אבל אל תתרגלו אליהם יותר מדי, מקורות יודעי דבר מוסרים שעוד יהיו שינויים וגם בצ´ט יהיה את האייקון הידוע -
... היה לנו השבוע גם את שרשור הבדיחות של שרימפי - שלמי שעוד לא יודע הצטרף למאר ג´ייד בניהול פורום זהות מינית! בהצלחה – שוב – לשרימפ, ומי שעוד לא ברך אותו מוזמן לפרוץ בצהלולים ע"ג הפורום או בזהות מינית... ד"ש לג´ייד... עוד משהו קטן על שרימפי – השבוע התווסף שיר שלו לאתר סיפורים – רוצו לקרוא. ובאותו העניין, אני מקווה שכולכם ראיתם את הסיפור שקישרתי כאן בפורום איפהשהוא... מאוד מומלץ (סיפור מאת יניב רן) שרדנו את חזרתו של מאור חיינו, לירונר אל הפורום. היו כאלה שטענו שמאז חזרתו של הירוק המקרקר הוא הפך להיות שקט משהו (בעיניי זה דווקא מבורך
).. אבל שמועות טוענות שבצ´ט של יום רביעי הוא חזר לעצמו. ומדברים על יום רביעי? מדברים על השאדאו, שכבר הפך למפגש פורום על בסיס קבוע. האמת שהיו דווקא כמה דברים השבוע בשאדאו שלא מצאו חן בעיניי – חכו, זה יגיע. עוד כמה דברים קטנים אך חשובים שהיו השבוע. למדנו על הרגלי השירותים של סקיפי, גילינו לאיזה סימפסון אנחנו הכי דומים, ואיזה תפקיד בקולנוע הכי עשה לנו את זה – בשרשור של אלאדין. דרך אגב, אם נסכם את כל שלושת השרשורים הנ"ל יסתבר שאני, בתור מארג´ סימפסון, מאוהב בבראד פיט – ומשתין בדלת פתוחה. מזעזע. ______________________________________________________________________ פינת הריגול השבוע יוצאת להפסקה – היא מבטיחה לחזור בשבוע הבאה נוצצת מתמיד אז בינתיים קוריוז – למי שלא יודע – קני מסאות´פרק מת באופן סופי ומוחלט. בכך הוא מצטרף למול פלנדרז, אשתו של נד ממשפחת סימפסון, שעברה לעולם שכולו טוב לפני כחודש וחצי. יהיה זכרם ברוך. ______________________________________________________________________ למי שלא יודע ! ! ! (כן, אתה!) פורומים חדשים שנפתחו השבוע בתפוז (ומספרם) פסוריאזיס לצעירים 426 אלאניס מוריסט 432 הפקולטה להנדסה באוניברסיטת תל אביב 424 מצלמות רשת 435 תקשורת תומכת וחליפית 355 סי היימן 437 סיפורי מדע בדיוני 438 משפט ואינטרנט 434 תרבות הלדינו 420 וקצת על תמונות בפורום... באופן עקרוני פרט לפורנוגרפיה אין שום בעיה בהעלאת תמונות לפורום. יחד עם זאת, שרשורים סטייל "תביאו לי תמונות של חתיכים בספידו / כפות רגליים / נחיריים של היפופוטמים" לא יתקבלו בברכה. במידה ומדובר בחבר פורום היחס יהיה סלחני יותר – אבל במקרה של גולש זר שכל תרומתו לפורום היא "מה עם התמונותתת.....???" – Spare the words, ההודעה שלך גם ככה תימחק. ______________________________________________________________________ עוד שיא נשבר! לסקר האחרון הצביעו 45 גולשים. זה בערך פי 2 מהממוצע הרגיל של הסקרים בפורום. איך אומרים? יפה לנו. בכל מקרה, הסקר הבא כבר באוויר. מהרו והשפיעו. ______________________________________________________________________ וקישור קטן, שיהיה... לכל מעריצי מומלינה
......הנה אתר הבית שלה!!! תהנו! ______________________________________________________________________ תהיו זהירים ! בחוץ, בבית, במיטה. שבת שלום!!

.m

New member
מ-א-מ-ם! כהרגלך!

אתה משתין עם דלת פתוחה? כי אתה מקיא עם דלת נעולה!!! (ואוי, כמה שזה מלחיץ!)
mai

MARMELAD

New member
../images/Emo46.gif אררררררררררג´

יש דברים שטובה להם שתיקה!

campari

New member
אם אני אקיא פעם, זה לא יקרה ליד מאי

כי אחרי זה היא לנצח תזכיר לי את זה בשרשורים

MARMELAD

New member
אני יודע, זה כזה מעצבן!!!!!

מאי, בקרוב מאוד את הולכת להקיא... אני מציע שתשימי לב לכ לכוס שתייה שאת מגישה לפיך עד הראשון למאי.......

.m

New member
קמפארי! ברוך השב ../images/Emo160.gif

אני דווקא מצויינת בטיפול בחולים/מקיאים/ושאר ירקות, רק שקצת קשה לי לעשות את זה מהצד השני של הדלת הנעולה!!! (כשבצד השני דממת מוות) אז תרגיש חופשי להקיא, רק אל תנעל את הדלת...
mai

campari

New member
אכן ממש עכשיו נחתתי|../images/Emo88.gif

וכבר אני בצ´אט - מילא. אלה הם חיי. ובמקפיא מתקרר לו הבקבוק של וודקה-מלון מהביוטי פרי (מעולה, כמעט כמו קמפארי, והערב אני מקווה לצאת לסוויט-אנד-לו, לחוויה מתקנת אחרי הסיוט בשאדו.
מישהו בא? או מישהי (והפעם עם סלולארי פתוח...)?

campari

New member
בשאדו עוד חיפשתי קארה...

וכל מה שמצאתי היה מחובר לאוחצ´ות הכי מזעזעות, שהעדפתי לא לשאול אפילו.

MARMELAD

New member
אה, אם זה אוחצ´ה מזעזעת אז זה אני

אבל אני לא הייתי כי נרדמתי בבית על הערסל

.m

New member
קמפארי!

אתה לא בצ´ט! וכן, אני אהיה בסוויט... עם גיא, תורן, וספיינבאר. (ולירוי???)
mai

.m

New member
ואני הוכחתי (שוב) שאני יכולה להשיג

כל גבר שבא לי - גיי או סטרייט. ומעשה שהיה כך היה: נכנסנו. סימנתי מטרה - בחור חמוד (דומה קצת להוא מ"רוזוול"). גיי. עם בן-זוג. (שלא תגידו שאני לא מציבה לעצמי אתגרים...) אני לא חושפת את דרכי הפעולה שלי (עד כאן! זה פטנט שאני יכולה להרויח עליו מליונים), אבל בוא נגיד שלפני שהלכנו הוא בא לרקוד איתי. היה שיגי... היה ריינינג מן. אפשר ללכת.
mai (שלרגע קטן אחד חשבה שלראשונה בחייה אולי נכשלה, כי לקח לו מלא זמן. אבל בסוף הכל הסתדר...)

לירוי25

New member
הבהרה קטנה לחכמולוגית

א. עם ציצים ומחשוף טוב תוכלי הכל! ב. לרקוד זה לא נחשב! כי על פי התאוריה שלך אז הצלחתי להפיל הרבה סטרייטיות ב"צכלץ".

.m

New member
אל תתחכם!

1. ציצים לא אמורים לעניין הומו תקני. 2. לא היה לי מחשוף. בכלל. 3. הוא פשוט הפסיק לעניין אחרי שהספקתי לבחון בערך כל איבר בגופו (והיה מה לבחון
) 4. חוץ מזה, עם חבילה כמו שלך - אין סיבה שלא תפיל סטרייטיות...
.
mai (תזכור - לא מומלץ להזניח את המאהבת.)

"אמור זה שם של..."

...דג?
(דוגמא למשפט מטופש של...מ"כים)
כן, כן...אני כבר יוצא. רק נכנסתי כדי לאחל לכולם שבוע טוב ושקט... יאללה ביי!

לירוי25

New member
משפט מטופש לאללה!

תאמת גם לא ממש הבנתי אותו... אני שייך למשתמשי "מה אתה לא רואה שאני כאן?? למה מה אני, קספר?"

למעלה