שבת שלום לכולנו ובעיקר לי... היזיז חוזר מחו"ל................
י יודיX3 New member 3/6/05 #2 שבת שלום פורום!../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif הפעם אני מפרסם הודעת שבת שלום מוקדם ביום שישי ולא בכניסת שבת (לא לכולם מותר לגלוש בשבת... סתאאאם צוחקים) בכל מקרה שיהיה לכולם שבת שלום ושיהיה לכם רק טוב!
שבת שלום פורום!../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif הפעם אני מפרסם הודעת שבת שלום מוקדם ביום שישי ולא בכניסת שבת (לא לכולם מותר לגלוש בשבת... סתאאאם צוחקים) בכל מקרה שיהיה לכולם שבת שלום ושיהיה לכם רק טוב!
ס סבבב New member 3/6/05 #5 שבת שלום לכולם שבת שלום לכל הגולשים בפורום זה... חיזקו ואימצו... וכמובן נוסיף הפעם לקראת יום ירושלים את ברכת - "ובנה ירושלים עיר הקודש במהרה בימינו - אמן"
שבת שלום לכולם שבת שלום לכל הגולשים בפורום זה... חיזקו ואימצו... וכמובן נוסיף הפעם לקראת יום ירושלים את ברכת - "ובנה ירושלים עיר הקודש במהרה בימינו - אמן"
ב בבון35 New member 7/6/05 #8 מה זאת אומרת-מה דוחפים לפה פה? כף של זהב עם הרבה אוכל טוב, ממתקים ואפשר גם מיני פיצוחים... אפשר גם גיחל כמו משה, אבל את זה עוד לא נסיתי...
מה זאת אומרת-מה דוחפים לפה פה? כף של זהב עם הרבה אוכל טוב, ממתקים ואפשר גם מיני פיצוחים... אפשר גם גיחל כמו משה, אבל את זה עוד לא נסיתי...
ב בבון35 New member 7/6/05 #9 מה זאת אומרת-מה דוחפים לפה פה? כף של זהב עם הרבה אוכל טוב, ממתקים ואפשר גם מיני פיצוחים... אפשר גם גיחל כמו משה, אבל את זה עוד לא נסיתי...
מה זאת אומרת-מה דוחפים לפה פה? כף של זהב עם הרבה אוכל טוב, ממתקים ואפשר גם מיני פיצוחים... אפשר גם גיחל כמו משה, אבל את זה עוד לא נסיתי...