שבת שלום - עכשיו

אפרופו נסיעה...

ידיד הזמינותי לספושבוע בברצלונה, ע"ח מקום העבודה שלו. הקשר בינינו מאוד שטחי ומבוסס, בעיקר, על מין. ברור לי שהוא רוצה יותר מזה, אבל הבהרתי בחזרה שזה כל מה שנאי מוכנה לתת. ושאלתי היא: בהתחשב בעובדה שאני מתה על ברצלונה, האם מוסרי מבחינתי לנסוע איתו כשאני יודעת שהוא עלול לפרש את זה כיותר מסתם זיון?

וזה לא כאילו... אה... אולי קצת...

זנותי? ז"א - סביר להניח שהייתי שוכבת איתו גם בלי הנסיעה הזאת, אבל לאו-דווקא באותו סופשבוע.

shellyland

New member
נראה לי שהוא לא, אבל אני מוכנה להיענות לאתגר.

וזה לא מה שהוא מצפה ממני, זה יותר מה שאני מצפה מעצמי. אני ארגיש "מחוייבת" לשכב איתו אם אני נוסעת. לגבי הצ'אנס - אין סיכוי שבעולם.

צימעס

New member
מעשים חזקים ממילים

לומר "אני לא רוצה להעמיק את הקשר" ויחד עם זה לנסוע לסופ"ש, מעביר מסר מבלבל, ולא את המסר המילולי.

זה לא זנותי, זה נצלני.

הרי ברור שהוא יכול היה לקנות מין תוצרת ברצלונה בהרבה פחות כסף. הוא לא מנסה לקנות מין, הוא מנסה לחזר, להעמיק קשר שאת לא מעוניינת להעמיק. לקבל את ההצעה משמעותו להשלות אותו שיש סיכוי. אם אין סיכוי- אל תקבלי את ההצעה. ושאלה- היית מוכנה לקבל מתנה כזו גדולה ככה סתם ממישהו אחר? אני לא. יש דברים שאם אני לא יכולה להרשות אותם לעצמי, לא ארצה לקבל גם ממישהו אחר. לברצלוה תסעי בהזדמנות אחרת, כשתהיה לך אפשרות כלכלית.

שבת שלום - עכשיו

לא , לא שכחתי איזה יום היום - אני לא אהיה כאן עד יום ראשון, וספק אם תהיה לי גישה למחשב. אבל - אל תחשבו על זה אפילו. מי שישתולל ויעשה בלגאנים - יש לו עסק עם צימעס. (ותודה על הבייביסיטינג לפורום)

shellyland

New member
זה הדבר הזה שעושים כדי לממן את הנסיעה.

נראה לי שאני מוותרת.

shellyland

New member
כן. הייתי מוכנה.

אם ההצעה היתה מגיעה מכיוון של סתם חבר או חברה - הייתי מקבלתותה בשמחה. באותה שמחה בה אני הייתי מציעה, לו היה ביכולתי. והאמת היא שכבר קיבלתי מחברה הצעה דומה, אפילו יותר שווה, ואפילו נסעתי. אבל את צודקת שזה נצלני וכנראה זה מה שמונע ממני לקבל את ההצעה.

למעלה