שבת שלום עומר

שבת שלום עומר

אשמח לדעת האם צפוי שינוי במערכת היחסים ביני לבין X בשנת 2007? 1. אהוואז 2. אייהוואז 3.ת'וריסאז 4.אלגיז 5.קנאז

ומה יהיה בינך לביינך?

הרונים 1. סיום מאוד גדול- כל סוף הוא התחלה 2. בצאתך לדרך תכנני היטב את המסע 3. תנסי להפיק את הטוב מהרע - תראי את חצי הכוס המלאה 4. אדם שמרים ידיו אל על- להיות האור 5. נפילת האסימון רון של הארה אך עדיין לא שם (רק סוף האטה הראשונה..) המשמעות לדעתי השאלה שעלייך לשאול היא מה את צריכה ולא האם מר X צריך אותך הקשר בניכם לדעתי הוא לא לחתונה.. אבל יש קטע שעלייך למצות פה וזה לא פחות חשוב שתהיה לך שנה של אור ואהבה (אני מקווה שזה בסדר שעניתי את יודעת לעומר יש מייל ופה זה פורום רונים ולא מייל בוקס)

עומר אשמח לשמוע את דעתך...

לאונרדו - תודה על תגובתך - המשפט האחרון היה ציני ומיותר אבל תודה על הפרשנות שלך בנוגע לרונים.

ציני?

פשוט מוזר לי לבקר בפורום שמתנהג כמו תכתובת עם מומחית לרונים ולא כמו אנשים שחולקים אהבה לרונים.. הרונים הם כלי שפתוח לפרשנות ועוד לא שמעת אותי כשאני צינית... ונשמע שחברי הפורום מתעניינים בעצמם ולא ברונים רונים הם כח עצום ורב שמרפאים אנשים ששמש לכישוף ברמות גבוהות של החיאת מתים שנחקר ופותח ואני מוקסמת ממנו אני מבקרת בפורום כדי למצוא אחים לגילוי ולצערי לא ממש מוצאת שיש כאלו.. תנסו להכנס לאתר של הרונים ולפרשן לבד ואז להתייעץ ותראו כמה מגניב יהיה פה.. אני מאחלת לך שנה טובה מלאה אהבה ואור
(וזה ממש לא ציני!)

לאונרדו ../images/Emo24.gif

האמת היא שלא הצלחתי לפרש לבד את הרונים מעולם לא הכרתי אדם שמכיר את הרונים מלבד עומר כך שכיף לראות אדם נוסף שמתעניין ואף יודע לפרש את הרונים.

הי פיה יפיפיה... עומר שימי לב

את שומעת את רייכל עכשיו?
אז ככה אני תלמידה של עומר לשעבר ולמדתי אצלה בקורס להכרת רונים. גיליתי שבציורים שלי מופיעים סמלי הרונים.. משהו מתקופה יותר מאוחרת קצת.. ולמדתי כדי לנסות להבין מה אני מציירת או יוטב להגיד כותבת.. יש 24 רונים והרון הריק (ג'וקר) שזה 25 (ואני המצאתי גם אחד אבל זה סיפור אחר...) ולכל אחד פרוש מוסכם.
עומר?? מה דעתך שנוסיף "סרגל רונים" בכדי שאפשר יהיה להתאים את השם לסימן
בסרגל גם קיצרתי את המשמעות ל2-3 משפטים... ואז קל יהיה לפרש לפי האתר שלך בו מופיעים הסימנים (עומר גם מכינה ומוכרת רונים לבד,אגב, ממש חמודים!!) אה ועומר אני יכולה לצלם ולשלוח לך את זה שהכנתי כלומר לסרוק.. ואז כולם יוכלו לרנן? הא? מה דעתך לכבוד השנה החדשה?? יהיה כיף לא?? אם בא לך רק תשרקי ואשלח לך למייל האישי (ויש לה כזה אגב..)

מה רע...

בסרגל הרונים באתר? אולי אפשר לשפר את הסרגל שם? אגב, אני מאוד מאוד מאוד מברכת את ההשתתפות שלך, ליאונרדו, ואת מלמדת אותי הרבה. כל הכבוד!
אני תמיד קוראת את דעתך אחרי שכבר כתבתי את דעתי, כדי להיות נקיה, אבל תמיד מוצאת שראינו סיפור דומה... ברכות!

"סרגל רונים"

טוב אתחיל מאלף יש לי ילד בכתה א' הוא אמנם ידע לזהות את האלף-בית מגיל 3.5 במשחקי הרכבה וכאלה אבלבראשית השנה היה חולה ולאחר מכן סחב כמה חודשים זנב בנושא זיהוי האותיות... עד שהמורה נתנה לו סרגל אותיות ובו ציורים קטנים ואותיות (שכמובן שייכים זה לזה...) אחרי הקורס שלך, התקשתי לזכור את שמות הרונים, (סקלרוזה מתקדמת כנראה..) למרות שזכרתי משמעות והשפעה התבלבלתי עם השמות .. ואז הכנתי לי "סרגל רונים" שבו כתוב השם הפונטי - הסימן הגרפי ומשפט-שניים שמתמצט את המשמעות. כיום כשאני מטפלת או רושמת לעצמי מה עשיתי בטיפול או מנסה לפרש באתר מה שואלים או כאלה.. הסרגל ליידי ומקצר לי תהליכי הזכרות. וזה יכול לעזור למי שרוצה לפענח לבד תפתיחת רונים שלו עצמו.. מה דעתך? אני אשלח לך סריקה למייל האישי ומקווה שכתב ידי יהיה מספיק קריא עבורך מתנה לשנת רונים טובה ומוצלחת..

../images/Emo203.gifוגם

שאלתי את הרונים האם הכנסת סרגל רונים לאתר זה רעיון טוב? והרון שיצא לי הוא פרת'רו (האשה הבוגרת- שיודעת לשחק את כלפיה נכון..) הא?!

כן בטח

אבל אני רוצה מהר ועכשיו! (תאמת לא תמיד..) לי הסרגל רונים עוזר ואינטרנט הוא כלי חזותי.. המחשבה שלי שזה עשוי להיות יותר הגיש ומזמין, כמובן שזה האתר שלך.. והוא מקסים כעת.. המחשבה והסרגל לשימושך על פי שיקולך תמי

אוקיי...

ניראה שהקשר יקבל שינוי משמעותי, יתכן שיסתיים. ייתכן שיחליף כובע ויהפוך להיות רציני. מה שברור הוא שהוא לא ימשיך כמו שהוא עכשיו. אני מציעה לך, לסגל לעצמך עוד סוגשל משקפיים שדרכם אפשר להתבונן על העולם ועל מה שקורה - מה שקורה, קורה לטובה. מי שמדריך את הנסיבות, את מה שקורה, הוא אוהב וחכם. אם אני מצליחה, להיות אלוהית ולהתבונן על הדברים ככה, בפעמים הנדירות שזה מצליח לי, אני מגלה שתמיד יש משמעות ויש חשיבות לדברים שקורים. או בקיצור, המסר שלך הוא לתרגל התבוננות על חצי הכוס המלאה! הצלחה...

עומר

האמת היא שכמעט ואין ביננו קשר למרות שהרגשות העצומים שיש לי כלפיו, ומשום מה תמיד נראה לי שהסיפור ביננו לא נגמר ולכן אני בוחרת להסתכל על פרשנות שלך כשינוי לטובה (לשנינו יש רגשות חזקים אך הקשר לא מתממש בגלל פחדים שלו) כי יותר גרוע - לא נראה לי שיכול להיות. תודה על פרשנות מעניינת שנתנה לי בהחלט חומר למחשבה.

למעלה