שבת שלום מהקפור

מגלית

New member
שבת שלום מהקפור

קר קר קר נורא, אפס מעלות ואף פחות מזה...
האף אדום תמידי ואני ניראית כמו מוקיון.
הכל אצלנו בסדר ברוך השם, הפנסיונר הולך כאילו לא עבר כלום עם הרגל.
אתמול היינו באיזה מרכז קניות כשעה וחצי מניו יורק ותפסה אותנו סופת שלגים חזקה
נתקענו ״חזק״ בתוך השלג, את האןטובוס שלנו לא מצאנו...
כך ״התחפרנו״ כשלוש שעות החיפושים אחר החברה דרכה רכשנו את כרטיס האוטובוס
(זהו אוטןבוס מיוחד שמזמינים בו מקום מראש) יחד איתנו היו אנשים מכל העולם
ומצאנו את עצמנו הפנסיונר ואני מנהלים שיחה ערה על צהל״נו עם : יפנים, קולומביאנים, ברזילאים, אוסטרלים...
חוויה מדהימה והכל בתוך סופת שלגים.
חוויות.
פולינקה, רק נסעתי ואת מרגישה לא טוב?! כדאי שאחזור... תרגישי טוב ממי
נשיקות לכולן
וואלה אתן חסרות ...
שבת מלאה בחיילים חוזרים הביתה (שלי סוגר אז המצפון לא עובד שעות נוספות)

49צהוב

New member
בוקר טוב לך שם בקור

(בעצם לך לילה טוב)
גם אצלנו קר- אבל מבטיחים שיהיה חם בצהרים
תהני ותבלי ותבזבזי כספים שם במכירות של אחרי החג

פולי תרגישי טוב-

החיל שלי הגיע בחצות הלילה )זו אולי תשובה למי ששאלה אם מתחשבים במי שגר רחוק- אז לא)
אבל עכשו הוא נם במיטה
איזה כיף לי
השכמתי וכבר מכונה אחת מסתובבת מלאת בגדים מבוצבצים
ועכשו אתחיל לבשל משהו

מקוה שהרבה חילים בבית והרבה אמהות עסוקות כמוני

שבת שלום

פולי44

New member
בוקר טוב לכולם, יום שישי

דממת האלחוט הופרה אתמול מאוחר בערב אם כי לזמן קצרצר, א' רק הספיק לאמר שאין לו זמן לדבר, ושהכל מצוין ושנדבר היום בנוהל שבת. אני מקווה שהכל באמת בסדר, כי הבנתי מחני שהבן סיפר לה שהיו שיבוצים לתפקידים, ולי לא היה מושג מזה, אני מקווה שא' ידע מה לבקש וקיבל מה שרצה.
אני עדיין לא במיטבי, לאט לאט מתאוששת. תודה לכל המברכות
לאימהות שמקבלות חייל הביתה תהנו ותחבקו חזק, לאלו שממשיכות לספור כמוני, שיעבור בקלות
שבת שלום

בוקר טוב

פולי שמחה שאת במגמת השתפרות,
מגלית תמשיכי להנות ו...לקנות.

אצלינו - החייל אמור בקרוב לצאת לדרכו
הבייתה, אחרי שבשבוע שעבר סגר.
חלק (קטן) מהאוכל מוכן והשאר -קדימה למטבח.

שבת שלום לאמהות שמקבלות חיילים ולאלו שסופרות.

חני ב

New member
אבל הזמן טס, לא כך?

את קולטת שהם כבר חודש ויומיים בצבא?
עוד פחות מחודש רגילה? טקס השבעה?
פשוט לא יאומן!!

פולי44

New member
קולטת גם קולטת

שקלתי אם להגיד לו "תשמע, עבר כבר חודש" אבל אני לא בטוחה אם זה יעודד או יבאס אותו, אז בינתיים לא אמרתי לו כלום, אבל זה ממש נכון, הזמן טס

פולי44

New member
ערב טוב, שבת שלום

אנחנו בהרכב מצומצם היום, המשוחרר הוזמן לארוחת ערב אצל חברתו, זוהי הארוחה המשפחתית הגדולה הראשונה שהם עורכים אחרי הפטירה של אמא שלה, והיא ביקשה ממנו להיות גם
א' שובץ לתפקיד שמקביל לתפקיד שעשה המשוחרר בזמנו, וזה נחשב לתפקיד שמצריך יכולות גבוהות, אני חושבת שזה סימן לכך שמאוד מעריכים אותו, הוא קצת חושש מהקטע של הלמידה וכנראה לא מעריך את עצמו מספיק. אני מקווה שהוא יבין שכדאי לו להתחיל להעריך את עצמו יותר. אני ממש שמחה שהוא שובץ לתפקיד הזה
שבת שלום לכולם

ל י ת י1

New member
בוקר נהדר

מגליתה, כל הכבוד לכם שאתם דואגים ליחסי החוץ של ישראל, אני כבר חשבתי שחיסלנו את כל יחסי החוץ שלנו אז ממש טוב שאתם שם

פולינק'ה, תמשיכי להתאושש. אני בטוחה שא' ידע מה לבקש וגם ידע לעשות זאת באופן נחרץ, יש לך ספק?

צהוב, כבסי טוב טוב את המדים, בפעם הבאה שיגיע יהיה על המדים עוד יותר בוץ, האדומים כולם הולכים להתפלש בו יופי יופי בשבוע הקרוב.
קטיפה, איזה כיף שהאדום מגיע, מה שלומו?

האדום הגיע אתמול. ליתר דיוק התקשר לשאול אם אפשר לבוא לקחת אותו. משהו כמו 20 דקות נסיעה לכל כיוון, לא ביג דיל. הזוגי פרד היה עסוק אז נסעתי. זאת למרות שתכננתי להתחיל לבשל אחה"צ כי אנחנו מארחים היום בערב וגם מחר בצהריים. האדום חיכה לי עם חבר ליד הש"ג ושאל בחיוך אם יש מצב שאני מקפיצה אותם לניחום אבלים אצל חבר שאביו נפטר.
הילדים רוצים לעשות מצווה ואני אגיד להם לא?! נסענו.....המתנתי להם חצי שעה עד שסיימו, הקפצנו את החבר לרכבת והגענו הביתה ב-20:00.
הילד רעב ומביט בי בתמהון איך זה שלא מחכה לו צלחת חמה על השולחן. הזכרתי לו שבשלוש שעות האחרונות הייתי שירות הסעות שלו וקצת קשה לבשל תוך כדי....
הציניקן שלי אמר: "את אמא שלי, זה התפקיד שלך לדאוג לי. אני בינתיים לא צריך לדאוג לך, כשתגיעי לשלב שאת צריכה טיטולים תגידי לי ואז אני אדאג לך....את עוד לא צריכה טיטולים, נכון?"

אז אבא קפץ להביא take away (יותר עדיף מלהביא טיטולים
)ואני הסתערתי על המטבח והתחלתי לבשל לשבת. למיטה הגעתי ב-2:00.
קמתי בבוקר והלכתי להגיד למכונת הכביסה בוקר טוב ומיד חזרתי למקומי הטבעי.....מעמד האישה, שתי הבלטות ליד כיור המטבח

שתהיה שבת נהדרת לילדים שאי-שם, לילדים שבבית ולכולנו

שויו

New member
בוקר טוב

האדום שלך, ליתי, גומר אותי עם חוש ההומור שלו
חייבת לפגוש אותו פעם

אצלנו להביא אותו הביתה , זה פק"ל כל פעם כשיוצא .או מהרכבת או מאיזשהו מחלף... בשבוע שעבר זה היה המחלף הכי ארוך ומסובך במדינה ורק אלוהים יודע איך הצלחנו להיפגש עליו בסופו של עניין...
כל הכבוד להם על ביקור הניחומים ויפה לך שהזמינו אותך להסיע אותם לחבר. אותי היו זורקים בבית ומשתלטים על ה-
.
אני מבינה שהמקרר שלך עמוס ב
. אפשר איזה דוגמית קטנה מכל אחד כדי שאני לא אצטרך להגיע ל"מעמד האישה"

אנחנו ב"שבת קטנה" אז זה יספיק לנו

מגלית, תמשיכו להנות

פולי, מאחלת שיבוץ תפקיד מהנה ומספק

אלרן, בריאות לחייל ומזל טוב לבת החוגגת יומולדת

שושק'ה, תפנקי ותחממי טוב את המנומר שחזר מההר. (לא יכול היה להגניב את שיריו איתו בבגאז' ?
)

חלמתי הלילה ששיריו' בבית וצריך לחזור לצבא ואני מתחילה בסצנה של "לא בא לי לשלוח אותך לשם שוב " ו"תישאר בבית" .. משהו דרמטי כזה

זה משהו שמעולם לא קרה במציאות...(ולא שכן בא לי לשלוח אותו
)
ואני חשבתי שאני כבר משופשפת היטב , עמוסת פז"מ ומחוסנת

הזאטוט חולה, מהלילה עם חום וכל הפק"ל של שפעת מצוייה.
אז התכניות לטייל, נגנזות..

שבת חמימה, מפנקת ומתוקה לכולם

ל י ת י1

New member
שויו, החלמה מהירה לזאטוט

ותפסיקי כל הזמן לחפש ממי לקחת סירים של אוכל, לא יפה להתעלק ככה.
אם אין לך כח לבשל אז תאכלו טוסטים

והחלום שלך אומר שיש דברים שאי אפשר באמת להתרגל אליהם ולהתחסן ....לכל היותר אנחנו עושות את עצמנו מתרגלות ומשופשפות אבל זה לא באמת, זה רק בכאילו

צהריים טובים

אני רואה טוב ...? אף אחת
עדיין לא נכנסה ? מה קורה כאן ??

האדום שלנו בסדר גמור, רק מצונן.
ביום שישי היה מקום בהסעה של הצפוניים
(אנחנו מעט דרומיים למה שהצבא מגדיר צפון),
כך שהגיע הביתה מוקדם.

חוזר היום, ונראה לי שהולך להתבצבץ יחד
עם האדום שלך ליתי, ועוד כמה אדומים..

שבוע טוב

שבת שלום

אנחנו אחרי שישי כיף...לא רגילה בדרך כלל זה ארוחה משפחתית בנשלי סוגר, דיברנו בצהריים בין שיעול לשיעול /tapuzforum/images/Emo186.gif בסה"כ נשמע בסדר...קצת קיטר אבל לא התבכיין -מצחיק איך אנחנו קוראות אותם דרך הניוואנסים:)) שתהיה לנו שבת קסומה בארץ,בחו"ל,לסוגרים ולאלה שהגיעו.

שבת שלום

אנחנו אחרי שישי כיף...לא רגילה בדרך כלל זה ארוחה משפחתית בנשלי סוגר, דיברנו בצהריים בין שיעול לשיעול /tapuzforum/images/Emo186.gif בסה"כ נשמע בסדר...קצת קיטר אבל לא התבכיין -מצחיק איך אנחנו קוראות אותם דרך הניוואנסים:)) שתהיה לנו שבת קסומה בארץ,בחו"ל,לסוגרים ולאלה שהגיעו.

למעלה