שבת שלום לכם!!!

שבת שלום לכם!!!

אם אינכם יודעים זו שבת לבנה!!! בהחלט!!! והיום בלילה אחרי חצות יהיה ערב של שירה בציבור אתם מוזמנים לבחור שיר שבו נתחיל מי מביא כיבוד??? הולכת לחפש לי בגדים לבנים להיום רק טוב!!!

שבת שלום גחליליתושש../images/Emo140.gif וכולםםםם

נשבעת לך שירדתי... ירדתי עוד ועוד..... כבר שאלתי עצמי עד היכן צריכה לרדת... ופיתאום ככה ראיתי את המיטה, ואת כל הרהיטים שנשבעת לך שהיו כעת מתלבשים יופי על הבית הענק שלי. כעת הוא ענק כי הוא חסר רהיטים:)
שבת שלום לכולםםםם ולגבי קונן היפה אני סומכת עליו שאחרי טיפולה של הלא מתמסרת ושל סווטלנה ומרינה הוא כבר יהיה כמו חדש חדיש ומחודש

אממממממממ את חושבת

פננינושקהההה שאפשר לסמוך על קוננילה?! אממממממ טוף, אם את אומרת ואני התלבטתי בין 2 השמלות הלבנות שלי להערב בין זו
רק טוב!!!

ומה בקשר לשירה בציבור???

יש מישהו??? אפ'חד??? לא צריך, אני אלך לי לערסלי וכל הלילה אזמזם לכם מרחוק! אם לא תוכלו לישון זה בגללי
רק טוב!!!

אופה3

New member
צהרים טובים לכולכם מה שלומכם

איך המרגש, התגעגעתי אז באתי, ועכשיו לשאלה מצחיקה, מי שמע על שפעת באמצע הקיץ,,,,,,,,,,,,, ומי הביא אותה עכשיו לפה אז אני עם שפעת כבר שלושה ימים, והמצב רק מחמיר, אז מה עושיםםםםםםםםםם השתגעתי כבר באמצע הקיץ בלאגן כזה, יושבת עם מזגן מתחת לפוך, גחלילית שלחי לי כוס מיץ צוף עם אנטיביוטיקה שבת שלום לכולנו

אופינקההההההההההההההה

למה לא אמרת??! בוודאי שמכירה את הצרה הזו! חלק מבני כנפי נוסלי אף החלק השני עם חום ואני עפה בין כולם ומחלקת פצפוצי כוכבים מייד שולחת לך שק ענק של עוגיות שוקולד עם פצפוצי כוכבים וגלון ענק של מיץ צוף יותר שווה מכל תרופת אנטיביוטיקה. ואם תשמעי לי עד יעבור זעם, סגרי את המזגן ובלילה בצל עם ריבה בקערה, ובבוקר לשתות את הרפואה ותהיי לגמרי בריאה. רק טוב!!!

למעלה