שבת שלום לכם !

אבאמא10

New member
שבת שלום לכם !

היי שבת שלום מישהו יודע במקרה על אלמנים צעירים עם ילדים?
 

בוררר

New member
כן

כן אני מכיר בן כמה את אתה כמה ילדים תני פרטים יותר מדויקים
 
היי אבאמא

בפורום ישנם מס' אבות עם ילדים צעירים. אבל פה בפורום תמצא בית חם של משפחות שחוו אובדן של בן זוג .כאן כולנו מדברים באותה השפה .המובנת רק לנו שחוונו זאת . מוזמן להצטרף אלינו טלי .
 

אבאמא10

New member
תודה

אני אב לילדה והאמת שאני אלמן כבר כמעט שבע שנים הייתהלי זוגיות בשש שנים האחרונות עם רווקה יש לצין שהיה כיף והייתה אהבה גדולה חברות ,אך יחד עם זה היא לא רצתה לבסוף להינשא לטענתה היא רוצה להתחיל מאפס מהתחלה בלי ילדים אז נפרדנו ומבעס אבל ממשיכים הלאה <<< אז יש כאן אלמנות צעירות?או כאלו שרוצות בפרק ב ? או שיש איזו קבוצה שאפשר באמצעותה להכיר?
 
שבת שלום

קודם כל תודה שבאת לכתוב עמנו קח כסא ותצטרף לכותבות ולכותבים בפורום כי יש הרבה קוראים וקוראות אותך מבין הנכנסים והנכנסים בטוחה שתמצא זו שההודעה שלך תמצא אותה והיא תיצור איתך קשר ואם תקרא בפורום יש הרבה נשים שהתאלמנו תוכל אתה לפנות אליהן במסר פרטי כאן המקום בו יקשיבו למה שאתה אומר עם אמפטיה וסמפטיה אני אישית חושבת שהרווקה שהיית איתה יכלה לבנות איתך משפחה חדשה ולאצץ את פרי האהבה שלך היא הפסידה את הקשר הטוב שהיה לך איתה
 

אבאמא10

New member
לנסיכה

אז רציתי לומר תודה ! כן אני חושב ששנינו הפסדנו קשר טוב ,הבת שלי ממש אוהבת אותה ואני גם לא הייתי כמו איזה גבר שמתחיל בכ"ז הייתי נשוי שנתיים כך שידעתי כבר לתפקד בבית כמו למשל לבשל כביסה פרנסה ואפילו הצלחתי לגדל ילדה לבד לתפארת שיהיה שבוע טוב!!!
 
מאחלת לך למצוא פרק ב

כך שהקטנהטנה שגידלת תקבל אחים נוספים, בת יחידה זה חיים קשים את נשמע גבר לעניין , אתפלל עבורך שיאיר לך מזלך למצוא בת זוג חדשה ונאמנה חבל שאני לא צעירה יותר , כי אני יותר כמו סבתא , ככה אומרת האחינית שלי אבל אנסה לחשוב עליך שמדליקה נרות שבת לבקש מהבורא עבורך אשה טובה
 

yamkachol

New member
לא מכיר,

אך אתה עושה רושם של אדם מקסים. מאחל לך הצלחה נוספת וקבועה. שיהיה לך בהצלחה למצוא שוב זוגיות מוצלחת כ"כ מהר.
 
למעלה