שבת שלום לכם..

ronen1981

New member
שבת שלום לכם..

איך עבר עליכם השבוע? עלי שבוע לחוץ הימים האחרונים של הסמסטר שצריך לדאוג שיהיה לי את כל החמר מאורגן ומסודר ואני צריך לחפס לי פרויקט לסמסטר הבא ולהחליט במה אני רוצה להתמחת (ואני מה לעשות החלטתי רק על שני התמחויות ועל השלישית אני פשוט לא יודע מה לבחור ,כבר חשבתי להטיל קוביה ומה שיצא יצא אבל בינתיים אני דוחה את הרעיון). נרשמתי לסמסטר קיץ לקורס בפיזיקה שאני רוצה לשפר תציון שלי בו ולחזק תידיעות שלי וסמסטר הבא בין היתר לשחיה (צריך לשמור על כושר...) ולאנטרופולוגיה (נשמע מענין :) ). חוץ מזה היתי אתמול במסיבת סוף סמסטר והיה נחמד למדי ורקדתי קצת עם "ע" (הבחורה שהוזכרה בהודעה האחרונה שלי...) מכל מקרה לפני כן דיברתי איתה כמו שאומרים קלפים פתוחים על השולחן, מכל מקרה היא הפעם לא התעלמה ממני כשהיו עוד אנשים כמו שבפעמים האחרונות (כנראה בעקבות הסיחה שהערתי לה על כך) ורקדה איתי (ודיברנו על שנלך לריקודים בקייץ ותעזור לי לרקוד היטב עוד סוגי רקוד מלבד סלסה..) מכל מקרה נדמה לי שאתמול מישיהי התחילה איתי אבל לא יודע כי ע קצת הפריעה. מה שקרה זה שרקדתי לבד (ע וידידיה הלכו לשתות) וזוג בנות עבור מולי ואת מהן ראתה אותי ואמרה לחברתה שהיא רוצה לרקוד פה ורקדה מולי יחסית ואני החלפתי חיוכים איתה אבל אז ע באה ואמרה מה אתה עושה פה רוקד לבד ומשכה אותי ביד למקום שבו היא ועוד כמה אנשים (חלקם מוכרים) רקדו... וזהו אותה בחורה כבר די איבדתי אותה ואחרי כן שראיתי אותה רקד איתה מישהו... מה שכן באותה מסיבה על הבמה שהיתה סמוכה לי (רקדתי לידה במפלס הנמוך) ראיתי מה אני יגיד לכם רגלים חטובות ישבן קטן ומוצק וגוף משגע של בחורה לבושה בלבן צמוד מתנועעת בקצביות ובצורה סקסית עוצרת נשימה (יאמי יאמי) רקדתי הסתכלתי עליה (בשלב הזה לא איכפת לי שע תראה אותי מתענין באחרות) וחיכיתי שתסתובב לראות את הפנים והיא הסתובבה ומה אני יגיד התבאסתי. ולא חלילה כי היא לא יפה היא יפה מאוד אבל גם מוכרת. ראיתי אותה כבר באחת המסיבות שהיתי וניסיתי להתחיל איתה ללא פידבק חיובי . לא נורא יבוא יום וילך לי..אני לא מתיאש בסוף אני יזכה לחלקי בגן עדן :). היום חברים שלי החליטו שהם רוצים לצאת למועדון (מצחיק איתם כשאני רוצה לצאת למועדון נואשות הם לא כל כך רוצים וכשאני לא מי יודע רוצה כי כבר היתי במלא מועדונים ואתמול הם מאוד רוצים). אז כ"מקור המוסמך" למועדונים התיעצו איתי והחלטנו ללכת על מה שהצעתי.... נקווה שהנסיכה שלי שם......... שיהיה לכולם סוף שבוע טוב ורק דברים טובים שיקור ויתבסרו לכם. רונן.

ronen1981

New member
נ.ב שאלה לנשים שפה...

קרי כמעט לכל חברי הפורם :). כשהיתם (ואילו שהינן,קרי כולכן בנפשכם לפחות) בשונת ה20 שלכם... והיתם במועדון והיתם רואים גבר צעיר (אני
) שותה מי עדן מה היתם חושבות עליו. והאם למשל הוא אחר כך היה רוקד לידכם ומתחיל איתכן היתם נותנות לו צאנס.... ( האם זה שאני לא שותה אלכוהול יוצר רושם של ילד טוב ירושלים שהית רוצה להיות ידידה שלו אבל לא להיות בקשר איתו.......)

ניקולי

New member
../images/Emo3.gif

אז ככה..שאלת שאלה אז יש לי תשובה..!! תראה אם הייתי הולכת למועדון או בכלל לכל מקום ומישהו היה מתחיל איתי..(ואני מתכוונת בהחלט כשהייתי רווקה,) ואני מדגישה רווקה.. אזיי הייתי בוחנת אותו, וכמובן שאם היה מוצא חן בעיניי הייתי ממשיכה הלאה..כלומר הייתי נותנת לו (וגם לי צ´אנס).. דרך אגב אני לא יודעת אם אתה כבר יודע אבל..למשל בעלי..שאני כ"כ אוהבת..לא מצא חן בעיניי בהתחלה כלומר לא נמשכתי אלייו אבל אח"כ בריקוד אחד סוער נמשכתי אליו כמו מגנט..ועד עכשיו ולעולם לא..אעזוב אותו!! (וזה סופי
)..ככה שאל תתלהב רק ממראה של בחורה..יש משיכה גם בריקוד.. לגבי זה שאתה שותה.. ואם אני אישית הייתי פוגשת מישהו שהוא לא שותה..והיתה לי משיכה אליו..אז להפך הייתי מעדיפה אותו על פני מישהו אחר שהוא כן שותה..מי ששותה זה לא עושה אותו גבר..זה פשוט עושה אותו לעוד מישהו ששותה..וזהו!! שתהיי לך שבת קסומה ניקול*

הכוכבת

New member
ילד טוב ?!

אני הייתי טורפת אותך !!! אני מתה על הבחורים שהם "עצמם" ועושים מה שבא להם, ולא מה ש"צריך" לעשות. לא בא לך לשתות אלכוהול? מצויין. שתה מים מינרלים, ותהנה. אם מישהי חושבת שאתה לא "קול" כי אתה לא שותה אלכוהול - אז רד ממנה. היא בטח דפוקה.

נפש הים

New member
זה תלוי-

לי, לדוגמא, יש ´חברים לשתיה´ - הם בגדר ידידים בלבד. אין פה עניין של ´קול´ - יש פה עניין של חברים לבילוי משותף וזהו. בתור בן זוג אני אבחר במי שימצא חן בעיניי הן חיצונית והרבה יותר בגלל האישיות. כשמישהו מתחיל איתי אני לא שואלת אותו אם הוא שותה או לא- אני כן שואלת שאלות לגביו, לומדת על האישיות שלו.

ronen1981

New member
אני מאוד טוב בתור "חבר לשתיה"...

נניח ולחברים טובים שלי בא לצאת ולשתות אז אין להם בעיה (רק צריכים לברר שיש לי רכב באותו הערב,וללכת למקום שיש בו עוד אטרקציות חוץ משתיה כגון דאנס בר ) והם יכולים להרשות לעצמם כי הם יודעים שאני לא שותה ואני יוכל להחזיר אותם הביתה בשלום.

למעלה