שבת שלום לכם!

שלום לכולםםם

הרוב פה מכירים אותי והרוב לא פה לא כתבתי הרבה זמןןןן וואי געגעתי כמו שכתבתי בעבר שהייתי שנכנסתי לאישפוז וזה ובכן השתחררתיייייי משם ברוך השםםם ועכשיו אני לא דימונאית חחחח הפכתי להיות תל אביבית עברתי לגור בת"א ובגלל שהתגעגעתי כל כך הרבההה... רציתי לעשות לי מין מפגש קטן איתכם להכיר את מי שאני לא מכירה ולא מכיר אותי ולראות את אלההה שאני מכירהההה ומתגעגעת ואוהבתתת שמעו...רציתי לשאול מתיי אתם יכולים להגיעעע למשרד למפגש קטן עם אורטל:) חשבתי על יום ראשון רק תגידו לי עם אתם יכולים ועם כן באיזה שעההה.... אני מתהה להכיר את אלה שאני לא מכירה ולראות את אלה שכןןן מתגעגעת המוניםםם ואוהבתת ומצפההה לתשובתכם אורטל:) ואגב חחחח רעות היה כיף לראות אותך אחרי הרבה זמןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן אוהבתךךך המוניםםםם:)

ממצב אורטלוש גמני התגעגעתי

פול זמן לא דיברנו לצערי אין מצב שאני מגיע לתל אביב...

../images/Emo57.gifשבת שלום../images/Emo16.gif ומבורכת../images/Emo104.gif

שתיהיה לכם שבת שלום ומבורכת לכולם שתיהיה לכם שבת כייפית
ומהנה.
שבת חמימה
ופרחונית
שבת של צחוק
שבת של אקשן
שבת של טיולים
שבת ספורטיבית
שבת לימודית
שבת מתוקה
שבת של מנוחה
וכמובן שבת של.. בריאות
אושר
עושר
וגם קצת כושר
אהבה
ושמחה
תהנו לכם מהשבת
קדימה|
תיראו איזה שוקולדים קניתי...ממש היום לפני בערך שעה אפילו פחות, באותיות S.H קניתי גם R חחח איך שראיתי ישר קניתי..
וגם ל--MISS MUSIC שתיהיה לך שבת מדהימהה.. שבת של..
שבת של מנוחה ושקטט נפשייי
שבת של אהבה שמחה ידידות
שבת של מוזיקה טובה
שבת יצירתית
וכמובן גם של... בריאות
אושר
עושר
וגם קצת כושר
אהבה
ושמחה
אוהב
אותךךךך
--רותם

Music4Life

New member
ורד כנסי

תביני, בפורומים משרשרים בשביל למנוע בלגן. ראית שפתוח הודעה של "שבת שלום" אז היית צריכה פשוט "לשרשר" לשם את ההודעה שלך, ומזה אומר לשרשר? ככה - לא פותחים סתם הודעה חדשה אם כבר יש הודעה על אותו נושא, חבל, זה סתם מבלגן לנו ת'פורום. פשוט פותחים את ההודעה אחרונה באותו שירשור ולוחצים על "הוסף תגובה", סבבה? וככה ההודעה שלך משורשרת להמשך ההודעות... המושג הזה נקרא "לשרשר" - בבקשה שרשרי פעם הבאה ורד. שיהיה לך סוף שבוע פצצה

אורטלווווווששש

איזה כיף לשמוע את זה::)) מאמיי אני בימי ראשון לומדת.. אז יום שלישי יש לי יום חופשי ככה שאני יכולה להגיע בבוקר ובסביבות 3 וחצי אני כבר צריכה לחזור.. אז תודיעו לי:)

MISS MUSIC

New member
שבת שלום לכולם../images/Emo9.gif ו...אורטלי../images/Emo27.gif

היה ממש כייף לראות אותך אחרי מלא זמן שלא התראנו, אני מקווה שייצא לנו להפגש שוב בקרוב אז...תהיי בקשר נשמה

../images/Emo9.gifשבת שלוםם!!!

שתיהיה שבת שלום לכולם!!! תהנו, תבלו, תחגגו,... וכמובןן תשמעו את שריתושש!!1 שתיהיה שבת שקטה רגועה שלווה ומהנה לכולכלםם!!1 LOVE YOU ALL שריתוששש חולעעלליךךך!!!!!!!!!1

למעלה