שבת שלום לכלום...

שבת שלום לכלום...

טוב אז הייתי אמורה כבר להיות אחרי הניתוח אבל בדיוק ביום שהייתי אמורה לעשות את הניתוח התחילה שביתה ואז התחיל המצב בדרום ועדיין לא התקשרו ובזמן שאני ממתינה לניתוח טבעת המתנתי גם לניתוח השתלת קרנית שלו אני ממתינה כבר 6 שנים אתם יודעים תורם וכאלה ואז...יום חמישי טלפון יש קרנית יום ראשון נותחתי ועברתי השתלת קרנית שניה עכשיו אני מחלימה ומחכה לטבעת אבל זה קצת בעייתי עוד הרדמה כללית הגוף עוד לא התאושש מניתוח אחד וכבר לשני כ"כ חיכיי לניץוח טבעת הזה ואני רואה את זה כ"כ מתרחק ממני אוף זה מזה מבאס לא יודעת כבר מה לעשות ממש הייתי במרחק נגיעה מיזה והנה זה כאילו ברח לי מבין באצבעות.

קובי d1

New member
שבת שלום סנדי

שום דבר לא ברח לך מבין האצבעות ,עשיתי ניתוח של השתלת קרנית דבר חשוב מאוד אחרי המתנה ארוכה .. תתאוששי מהניתוח הזה ובעזרת השם והרופאים תעברי את ניתוח הטבעת שום דבר לא דחוף ,לא יקרה כלום אם תחכי עוד חודש או יותר שבת שלום קובי

קובי תודה

ברור שאין מתנה יותר גדולה מהקרנית שקיבלתי שלא תבין לא נכון אני שמחה ומאושרת על ההשתלה אבל עדיין זה מרגיש כאילו כל ההמתנה והלחץ שלפני הניתוח טבעת וההכנות הכל התפוצץ

חמ סה

New member
מבינה ל../images/Emo23.gifך

הצפת הרגשות הזו בהחלט מובנת, קחי לעצמך כמה ימים לעבור את זה, ולהתגבר. בסה"כ את נשמעת ריאלית ומבינה שהקרנית הייתה בעלת ערך גבוה יותר בשלב זה (אחרי שחיכית כ"כ הרבה זמן). ניתוח הטבעת יגיע, כמו הרבה בחיים, לכל דבר יש את נקודת הזמן הכי מתאימה לו. תני לגוף שלך קצת להתאושש, תעברי את החגים ולקראת תחילת נובמבר (זה מה שאני הייתי עושה במקומך) תקבעי תור לטבעת. רק בריאות ובהצלחה לך

למעלה