שבת שלום לכולנו ונקווה שתהיה שבת יותר שקטה אמן
Y Y A E L I 37 New member 14/7/06 #3 שבת שלום ובשורות שקטות מהצפון נתפלל בהדלקת נרות שיהיה שקט במדינה ושיחזירו לנו את השבויים בריאים ושלמים. מזמן לא הרגשתי כ"כ עצובה. אנו מול הטלויזיה ובקשו מתושבי חיפה להכנס למקלטים. לא מקנאה בהם עכשיו. שבת שקטה לכולנו
שבת שלום ובשורות שקטות מהצפון נתפלל בהדלקת נרות שיהיה שקט במדינה ושיחזירו לנו את השבויים בריאים ושלמים. מזמן לא הרגשתי כ"כ עצובה. אנו מול הטלויזיה ובקשו מתושבי חיפה להכנס למקלטים. לא מקנאה בהם עכשיו. שבת שקטה לכולנו
ז זאת אני 3 New member 14/7/06 #4 שבת שלום ושקטה בצפון ../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif שהשבויים יחזרו לביתם בריאים ושלמים אמן
א אמא מטורפת New member 14/7/06 #6 שבת שלום../images/Emo5.gif איזה פחד.... נפלה אצלנו קטושה באזור תעשייה, מטרים ספורים ממקום עבודתי...
ז זפרנים New member 14/7/06 #7 את מכרמיאל ? ../images/Emo4.gif אמא שלי גרה בלוטם ושמעו עד שם את הנפילות הם גם כבר מבוהלים נורא. שיהיה לכם לילה שקט אמן .
את מכרמיאל ? ../images/Emo4.gif אמא שלי גרה בלוטם ושמעו עד שם את הנפילות הם גם כבר מבוהלים נורא. שיהיה לכם לילה שקט אמן .