שבת שלום לכולנו

ש איילת

New member
שבת שלום...

מה עם חוויות מפסטיבל הג'אז? :) פעם ראשונה שיצא לי להיות בפסטיבל.. הייתי ב- 2 הופעות בנמל.. אחת של אוטה למפר והשנייה של נגן הפסנתר הקובני גונזלו רובלנקה נהנתי מאוד מאוד מאוד משניהם..! במלון ריביירה זו הייתה גם כן חוויה :) וכמה צרפתים היו באילת , יווהוו..
שבת שלום @---^----

המוזרה

New member
שב"ש לכולם. גם אני הייתי בפסטיבל

כיוון שאני רוצה לכתוב את הסיכום שלי מסודר (ויש לי גם לא מעט תמונות) תצטרכו להתאזר בסבלנות, ולחכות עד מחר כשאתארגן עלך כל הרשימות שלי. התמונות ייקחו כמה ימים כי יש לי בעיה עם הכבל שמתחבר לי מהמצלמה למחשב, אבל אני עושה מאמץ דווקא את שתי ההופעות האלו לא ראיתי אבל ראיתי המון אחרות.. חכו חכו למחר.

דוייק

New member
שבת שלום לכווולם

ובכן, רק רציתי לציין שבתור אילתי, שהולך לפסטיבל בחמש שנים האחרונות, הייתי רוצה לציין שזה היה פסטיבל לא משהו כל כך... טוב, מה שראיתי(וזה בסדר הזה): ויטוס ואברקומבי, ההופעה הפותחת של הפסטיבל, אני באתי עם ציפיות מאוד גבוהות...היה פשוט נוראי, מתחת לכל ביקורת:( עם כל הכבוד לימיו המכובדים של אברקומבי בוות'ר ריפורט ולירוסלב ויטוס, זה היה פשוט נוראי. סווינגל סינגרס, למרות שכתוב שזהו הרכב אקפלה, הם עלו עם באס ותופים, התירוץ שלהם היה זה שזאת הופעה שבאה לציין 40 שנות קיום ההרכב(מה הקשר?!) אח"כ הבנתי שפשוט מי שעושה אצלם את התופים הוא לא כל כך טוב. אז הם בעצם פשוט הרכב ששר שירים עם הולכת קולות מתוסבכת. בתכלס, רובם שם זמרים טובים, חוץ מאחת שזייפה המון, אבל המורכבות של העיבודים הפכה את זה למשהו שהוא לא ג'אז...וגם הוציא מזה את כל הרגש באותה הופעה שמעתי את הביצוע הכ גרוע לfunny valentine ששמעתי בחיים שלי...:/ מיסטיק פלוט, רעיון נחמד של שילוב מקצבים ארמנים ומזרחיים, אבל התוצאה הגדולה ביותר היא שזה היה בלאגן די גדול למרות שהו שם דבגרים טובים. מינגוס ביג בנד, מ-ע-ו-ל-י-ם! הביגבנד מעולה כל כך היה כיף לשמוע מינגוס מבוצע חי ע"י להקה כל כך ראויה אפילו ה"מנצח" היה ממש דומה למינגוס עצמו.. רק פחות שמן היה להם קטע אחד שבו הטרומבוניסט שר, זמר מדהים. נותרתי חסר מילים. דיינה דירוז, זמרת מדהימה. פסנתרנית טובה מאוד, אבל טיפה חוזרת על עצמה. ללא צל של ספק אחת ההופעות הטובות של הפסטיבל. היה קונטרבסיסט מדהים, ישראלי למען האמת. אוטה למפר, טוב אני ממש ממש לא אהבתי בניגוד לאנשים אחרים שאני מכיר(נטעמתה) לפי דעתי היא הייתה אגרסיבית, עם קול לא יפה, והיא שרה בחוסר טעם... טוב אולי לא טעם אבל חוסר רגש. מכניסה ויברטו בכל חור למשל. ועושה כל מיני עליות וצרחות שלא קשורות לשומדבר....בקצור בלע!!! גונשאלו ראלבקה, פסנתרן מעולה מתופף טוב מאוד לא היה בסיסט כי הוא פחד לטוס וזה היה ממש חסר אחלה הופעה, אבל המחסור בנגן אחד די קטל אותה שביעייה חיפאית, אין מילים! הרכב מעולה:) הייתי שומע אותם עוד פעם ועוד פעם...בגלל זה איש יקר שמעדיף להישאר אנונימי קנה לי את הדיסק שלהם. נשפן ראשי עם סולואים כל כך מלודיים... וצליל מעולה! ובכלל השילוב של הנגנים מה ששומעים בדיסק מחוויר לעומת ההופעה. פול וינטר, טוב קודם כל, המתופף שלו היה ענק. ופול וינטר היה חולה, והיה איזה איש מצחיק שעמד לידו כל ההופעה וסגר לו את הפה על הפיה של הסקסופון כדי שהוא יוכל לנגן... הצ'לן שלו, היה פשוט ע-נ-ק. הוא היה כללל כך טוב, סולו מעולה, לא שמעתי בחיים שלי צ'לן מנגן ככה. ההרכב של הזמרות הרוסיות מבחינתי היה אכזה צורמת... ברגע שהם עלו על הבמה בערך 40% מהאנשים באולם יצאו אבל אני נשארתי כי יגעתי שפול אח"כ ימשיך ויהיה רק טווב. וחוץמזה הייתי מפספס את הסולו של הצ'לן, בדיעבד. טינה מאי, זמרת מעולה הופעה טובה. פסנתרן ממש ממש טוב. טיפה מזכיר לפעמים בסולואים את תלוניוס מונק. קונטרבסיסט טיפה מאכזב. בסה"כ אחלה הופעה. !ג'יימס מודי! ההופעה הכי טוב שהייתה בפסטיבל הזה!! פשוט להקה שלמה של נגנים מחוננים... ג'יימס מודי עצמו, סאונד על הטנור כל כך טוב...מזכיר את קולמן הוקינס. חוץ מזה, הוא פרפורמר מעולה. קונטרבסיסט כל כך טוב, שזה לא יאמן!:) כל כך נהינתי בהופעה הזאת חוויה שאני לא ישכח אמממ... וזהו לא ראיתי עוד הופעות. בתכלס, שנה שעברה היה הרבה יותר טוב, וגם לפני שנתיים. נקווה ששנה הבאה יהיה יותר טוב:) אם למישהו פה באמת יש תמוונות שיביא!

DrunkGoat

New member
איי איי איי,

לא ראית את בטיסטה? סטפנו דה בטיסטה... סקסופוניסט ענק. נתן הופעה משהו בסט! ההופעות הכי טובות בפסטיבל לדעתי היו סטפנו דה בטיסטה, ג'יימס מודי ומינגוס ביג בנד. בכולם ישבתי שורה ראשונה
מגונזלו רובלקובה לא התלהבתי, מה גם שלא היה לו בסיסט וזו באסה רצינית (לא אוהב דואטים של משו+תופים, בכלל לא). ופול וינטר עם האסיסטנט זה הדבר הכי מצחיק שראיתי בפסטיבל.

Oceans Child

New member
יאמייייייייייייי../images/Emo13.gif

בתור הפסטיבל הראשון שלי, אני נהנתי מאוד מאוד!!!. עקרונית,הלכתי לכל ההופעות-חוץ משבעייה חיפאית... ו..טוב אז נתחיל בהופעות שלא אהבתי? אז קודם כל-אוטה למפר! כ"כ לא אהבתי!!! נכנסתי עם חברים,נשארנו שם קצת דקות ועפנו החוצה במהירות האפשרית! מה זה קשור לגד'אז? קברטים בגרמנית? ה"אוווח ג'וני": הזה?!
אה.. אני אישית דווקא לא אהבתי את דה בסיסטה. לפי טעמי,הצליל שלו לא היה נקי, וזה לא היה יפה... חוץ מזה שהנגינה שלו לא היתה משהו בעיניי, למרות שהסאונד שלו בסופרן היה הרבה יותר יפה מהאלט והטכניקה שלו נשמעה טוב יותר בסופרן... גם דיויד אל מאלק לא היה משדהו.. וחוצמזה, תמוה בעיניי שכמעט כל הסקסופוניסטים בפסטיבל(אולי חוץ מג'ימס מודי), התלהבו מהעובדה שהם יודעים לנגן אוברטונים. אוקי, הבנו שאתם יודעים לנגן, די עם האוברטונים!זה גם מציק וגם מעיק! זה הפך להיות איזה טרנד או משהו?! הסווינגל סינגרס היו גרועים! תסלחו לי אבל זו הייתה חרא הופעה!!!!! כ"כ לא נהנתי מהם! וההופעות שכן אהבתי!:) קודם כל-ג'ימס מודי. איזה ג-א-ו-ן ומלך!!!! וואו! אני לא חושבת ששמעתי אותו פעם,אבל ממה ששמעתי-פשוט ישבתי שם מודהמת מהיופי הזה! והוא גם באמת פרפורמר מדהים! עם הבדיחות והצחוקים!(למרות שהייתי פעמיים בהופעה והבנתי שכנראה שהוא כתב את הבדיחות או משהו כזה:)) את הפסנתרן דווקא לא אהבתי במיוחד... הוא נטה להיות מחוץ לקצב לחלוטין(לפחות בסולואים שלו,ובמיוחד בהופעה השנייה..) וזה קצת הציק לי.. ותנועות הגוף שלו כשהוא מנגן היו משעשעות מאוד:) והבסיסט היה באמת מצוין! (יש לי תמונות משורה ראשונה
אז ברגע שאני אפתח אותן,אני אעלה אותן לכאן,אם תרצו..) המינגוס ביג בנד היו מדהימים!!!!!! גם בשתי ההופעות שלהם הייתי, והם פשוט מדהימים!!! איזה יופי! איזה נגנים מעולים יש להם!! איזה מרץ ואנרגיוות מטורפות יש להם! אהבתי נורא נורא! ולטרומבוניסט שלהם באמת יש קול מקסים. כנראה שהם ראו שהקהל אוהב את הקול שלו, ובהופעה השנייה הוא שר איזה שלושה או ארבעה קטעים-מדהים!:) גם הפסנתרן הקובני היה טוב לאללה! אני דווקא אהבתי את השילוב של הפסנתר והתופים יחד.. זה היה די מיוחד. ובקטעי סולו פסנתר שלו הוא הזכיר לי קצת את קית' ג'רט, הלא כן? גם אלי דג'יברי היה טוב והוא גם חמודי:) הוא נורא התרגש וזה היה נורא חמוד. וכל שאר ההופעות היו גם ממש טובות:) למרות שהיה קצת חבל שהביאו כל מיני אמנים לא קשורים ... הרי בכל זאת,זה פסטיבל ג'אז... אבל היה כיף ושווה את הכסף! (ומאוד שווה לקנות כרטיס על בסיס פנוי!) קיצמר-היה פסטיבל כיף נורא עם בסה"כ, אחלה הופעות, ואווירה מגניבה לאללה:)

דוייק

New member
היית צריכה להיות שנה שעברה

או לפני שנתיים... אז ההיתה אווירה! וחוצמזה, שכחנו לציין את גה'ם סשן.. שלא תמיד הוסיקה הייתה כל כך טובה אבל אין מקום יותר סבבה לשרוץ בו מבחינתי:) חוצמזה, ההרכב של התלמה ילניסטים היה טוב! היה להם מתופף עם שיער קצת ארוך ומתולתל,(אין ליח מושג איך קוראים לו) הוא היה מעולה! מהקונטרבסיסט פחות נהינתי יותר מדי מזיין תשכל.

DrunkGoat

New member
גם אני לא אהבתי את אוטה למפר...

למען האמת אפילו לא נכנסתי להופעה, רק הקשבתי מבחוץ. ידידה שלי שהייתה בפנים אמרה שהיו לה פלאשבקים מהשואה
את חולון ואלי דג'יברי לא אהבתי. ז'תומרת, הם אחלה נגנים, והם ביצעו את מה שהם ניגנו סבבה. ואלי דג'יברי גאון... אבל מה, הם ניגנו חרא דברים

המוזרה

New member
והנה ההתרשמות שלי - סליחה שהארכתי

אז השנה הייתי בשלושה מימי הפסטיבל. ביום הראשון ראיתי את : • מינגוס ביג בנד – מה אפשר להגיד? נגנים מקצועיים, אחלה מוסיקה, כל אחד מהנגנים, כשהוא מבצע קטע סולו, כל השאר מעודדים אותו, צוחקים, מרגישים את הדינמיקה הנהדרת בינהם - בקיצור – תענוג צרוף. מקצוענים אמיתיים ובהחלט רואים שהם נהנים לנגן יחד • שלישית דינה דירוז – טוב זה היה קצת משעמם מדי לטעמי. אמנם אני אוהבת מאד את הקול שלה שהוא חם ונמוך כמו שזמרת ג'אז צריכה להיות, את הצורה שהיא שרה, אבל ההופעה היתה מעט משעממת, יותר מדי שירים נשמעו דומים זה לזה, הנקודה הישראלית – הבאסיסט הישראלי שלה. היה בסדר, אבל לא מלהיב במיוחד • ורד קלפטר נוגעת בג'אז – ההפתעה של הערב. האמת היא שלא ציפיתי לכלום מההופעה הזו. לא יודעת אפילו למה נכנסתי אבל האמת היא שורד הבטיחה "נגיעות בג'אז" וקיימה. הופעה פשוטה, לא מתיימרת, מקצועית, נעימה מאד ובהחלט אלך לראות אותה שוב אם אשמע שהיא מופיעה בת"א. עוד משהו מפתיע, ורד נתנה ביצוע ל- nature boy. בהתחלה כשהתחילו לנגן, חשבתי לעצמי, אוף, כמה אפשר כבר לחדש בשיר הזה? אבל באמת שהיא הצליחה להפתיע אותי והגישה ביצוע מעניין ומרגש של אחד הסטאנדרטים היותר מבוצעים בעולם. נרשמה התרשמות. • ויטוס ואברקומבי – חבל. ציפיתי ליותר. הופעה ארוכה מדי, משעממת מדי ולא עושה כבוד לא לויטוס ולא לאברקומבי. התאכזבתי. ביום השני, לקחתי דברים קצת יותר באיזי וראיתי את : • כנען – עיבודים ג'אזיים לשירים ישראלים משנות הארבעים והסביבה. שירים כמו "ארץ זבת חלב ודבש" או "השמעת איך בנגב" קיבלו עיבוד ג'אזי חדש ומעניין. לצערי נאלצתי לצאת באמצע כדי להספיק להיכנס (ולתפוס מקום טוב) לסווינגל סינגרס, אבל לא התחרטץי, כי בשלב הזה כנען כבר התחילו להישמע אותו דבר. • סווינגל סינגרס – מאד מאד מאד אהבתי את ההרכב הנהדר הזה. שילוב קולות חי ושמח, ביצועים יפים לטעמי של הקונצ'רטו לארחואז, הסימפםוניה הספרדית, נגיעות במוזיקה קלאסית (י.ס. באך) נרשם נסיון מרשים לדבר עברית, היה מצחיק. כששרו מהחומרים החדשים יותר, הם ויתרו על שירותי המתופף והבאסיסט ונשארו כמובטח- הרכב א-קפלה. לבסוף הפתיעו בהדרן – שיר ישראלי – נולדתי לשלום. מאד מאד נהניתי מההופעה שלהם. • ג'יימס מודי – מה כבר אפשר להגיד? מודי בפעם השניה בפסטיבל (לא זוכרת מתי, אבל הוא כבר היה פעם) נגינה מקצועים, מרטיטת לב, בדיחות שהרימו את כל הקהל, נגנים מקצועיים ומוסיקה מעניינת וסוחפת. פשוט מלהיב ומקסים. יצא לי לשוח איתו קצת בבריכה במלון ריביירה, האיש מקסים ומצחיק ובנוסף לכל גם נחמד. החליפה הוורודה שלבש הרגה אותי מצחוק. והיום האחרון: • טינה מיי – אילו ישבנו בבית קפה, וטינה מיי היתה שרה שם, זה היה מתאים. הקול שלה מדהים, היכולת הקולית שלה עוד יותר מדהימה, קול חם ונעים, סקסי, מיוחד, אבל בחירת השירים היתה גרועה.. יותר מדי שמאלץ. השיר הכי מקסים היה השיר של הנחש מתוך ספר הג'ונגל של דיסני- מקסים, אבל אם בחירת השירים היתה יותר חכמה אני בטוחה שהיינו נהנים הרבה יותר. • חמישיית ג'וקה. אוח אוח אוח כמה טוב זה היה – ג'וקה, יוצא שילשיית טוקאן ניגן בהרכב עם עוד ארבעה נגנים, מוזיקה ברזילאית פרי עטו. במופע הזה התארחה ענת כהן נגנית סקסופון וקלרנית מקסימה ומוכשרת. ג'וקה והחברים הקפיצו את כולם ואנשים רקדו במעברים. החלק הכואב היה שהמופע הזה הועלה רק פעם אחת במהלך הפסטיבל (למה?) ואני ראיתי יותר מחמישים איש (שקנו כרטיסים !!) שנשארו בחוץ. חבל. אבל ההופעה היתה מ-ע-ו-ל-ה מקפיצה ומעניינת, מוזיקה נהדרת ונגנים מוכשרים. מומלץ מאד. את ג'וקה בטח נראה פה – אין ספק שאלך לראות את ההופעה הזו שוב. • סטפנו די בטיסטה – מי ראה את ההופעה הזו – לא ראה את ההופעה הטובה ביותר בפסטיבל. האיש הקטן הזה, עם הריאות הענקיות, עם יכולת האלתור המדהימה, עם הכשרון הוירטואזי, העמיד את כל הקהל על הרגליים. ממש קשה לתאר במלים כמה מעולה הוא היה. לשמחתי טסנו יחד בחזרה לת"א – אז הוא גם נחמד בנוסף לכל, ואמר שהוא מקווה לבוא לכאן שוב כי מצא קהל חם – תשימו לב, אם אתם רואים מודעה על ביקור שלו – מומלץ מאד מאד לרכוש כרטיסים ולהנות מנגן כלי נשיפה שראוי לכל שבח. • דורי בן זאב – טוב, ביום הקודם, שמעתי את דורי מבחוץ ומאד התלהבתי. החלטתי לא לוותר על ההופעה הזו למחרת. אבל כשישבתי מולו, המופע היה משעמם, התאכזבתי מאד לראות שדורי קורא כל מילה (דברי הקישור וגם מילות השירים) מתוך הדף. היתה לי תחושה של זלזול. אז הוא הביא את ארה'לה קמינסקי, סבבה, אבל המופע כולו היה אכזבה. עוד דבר שאיכזב אותי, ההומור השוביניסטי, מתחת לחגורה, נמוך ולא מצחיק (ואני לא מתחסדת). במילה אחת – חבל. • המופע הנועל את הפסטיבל – פול וינטר – טוב זה לא בדיוק ג'אז, אלא מוסיקת עולם, אבל בשנתיים האחרונות מביאים מו]פע של מוזיקת עולם וזה שילוב נחמד מאד עם ג'אז. וינטר סבל מבעיה בשפה העליונה שדרשה מהאסיסטנט שלו להחזיק לו את השפה, אבל זה לא פגם בנגינה שלו, היה מופע מרשים מאד, מיוחד, האנסמבל הרוסי שהצטרף לוינטר כלל בעיקר קולות גבוהים ומעט צווחניים אבלך זה היה מקסים בעיני, אותנטי ועם ניחוח צועני. בהחלט מעניין. לא ראיתי את אוטה למפרט, אבל חברים שלי שראו את המופע אמרו שהיה פומפוזי, משעמם, צווחני ולא נהנו כלל. גם על גונזלו רובלקבה ויתרתי – ושמעתי שאחד הנגנים שלו לא הגיע וזה פגם בהופעה. מסכימה שהיו פסטיבלים טובים יותר אבל לדעתי השנה בלטו באיכותם החבר'ה הישראלים.. לסיכום, נקווה שבשנה הבאה יהיה עוד יותר טוב. כמו שאמרתי, את התמונות אעלה לכאן מיד כשיסתדר לי עניין הכבל של המצלמה.. קצת סבלנות.

המוזרה

New member
תיקון

בהופעה של סטפנו די בטיסטה - הכוונה היא - מי שלא ראה את ההופעה הזו, לא ראה את ההופעה הטובה ביותר.

kislevorr

New member
בטיסטה היה כל כך נוראי!

באתי ממש מוכן,אמצע שורה שלישית! מקום משובח ביותר, חיכיתי שיתחיל... ואז הוא עושה,והוא נראה מגניב ואז הוא מתחיל לנגן,וזה פשוט נוראי! זה כמו זיוף! פשוט לא הבנתי מה הוא עשה שם,איך הוא חשב שזה יהיה יפה?! עזבתי לקראת סוף השיר השני לא יכלתי עוד. אז הלכתי למופע השני של אוטה למפר,לראות אותה שוב,כי היה ממש נחמד,אבל לא ג'אז,היא שרה יפה מאוד (והייתי עם אבא,שאוהב כאלה...) מינגוס - רעש,כל אחד מהנגנים הוא משובח ביותר,במיוחד הטרומבוניסט ההוא ששר,הוא היה מתישהו בג'אם,והם עשו את סו וואט,הוא עשה שם סולו שאני עדיין נזכר בו לפעמים,ממש ממש ממש מדהים! ויטוס ואברקומבי - נוראי ביותר,פתיחת פסטיבל בצורה הכי גרועה שאפשר. דנה דירוז - הרכב פשוט,מוסיקה פשוטה,תענוג, ממש פשוט,סולואים נחמדים,לא יותר מזה,אבל הכל הולך כזה קל וכיף,ממש נחמד! סווינגל סינגרס - ההרכב שאני שומע מאז היותי ילד קטן ביותר,כל התקליטים,כל הדיסקים,כל החתימות (תודה לכינרת!) וכל מה שאפשר,הרכב משובח ביותר,אכן לא ג'אז,וכנראה לא יהיה מוגדר כג'אז לעולם,אבל ממש מדהים! לראות אותם - חלום חיי... אני עצוב,אני יודע... לא נורא.. מיסטיק פלוט - נחמד מאוד,ממש הצחיק אותי השמות של הקטעים (מלך המשיח...) והיה באמת טוב אלי דג'יברי - הביג בנד לא עשו משהו מדהים,ואלי דג'יברי ניגן רק על האוקטבה השלישית,הצורמת,הכי חזק שאפשר,והכי גבוהה שאפשר,כמו מינגוס,פשוט מטריד. אל מאלק - נהדר נהדר נהדר נהדר!! ממש הופעה מעולה!! סקסופוניסט משובח ביותר! מודי - אין יותר טוב,לא יכול להיות יותר טוב,הוא מושלם! נכון.. הוא שר קצת,וזה היה סתמי וגם לא כל כך מצחיק כי הבדיחות אמריקאיות מאוד.. אבל הוא נגן מדהים!! והרכב נחמד ביותר,למרות ששומעים שהפסנתרן לא קשור אליהם,חבל שהוא לא בא (הפסנתרן האמיתי) (כן,הייתי בכל ההופעות)

kislevorr

New member
אני יכול להמשיך:

גונזלו - ממש מדהים,הוא משובח! ממש ממש ממש ממש משובח! רגוע,שמח,תענוג. אממ,למעשה שכחתי את כל השאר.. הג'אם סשן - משום מה,השנה היה ממש מפוצץ באנשים שלא נכנסו להופעות,ישבו בחוץ (בנמל),והלכו רק לג'אם,שכבו שם,תפסו את כל המקום,והיו גם המוני אנשים,פשוט מפוצץ!!! אני ראיתי את זה כאילו אנשים חשבו שזה "תראו אותנו,אנחנו בפסטיבל הג'אז,כי אנחנו שומעים ג'אז,וג'אז זה כזה מגניב,שרק אנשים מגניבים שומעים" וזה די מגעיל אותי,למה להתלהב בזה שאתה שומע ג'אז? אני שומע ג'אז ורוב חברי בטוחים שאני אוהב פופ אלקטרוני, כי אני לא הולך כל היום וצועק "אני הייתי בפסטיבל". אני גם לא מסתיר את זה,אני שומע ג'אז כל היום בבית,וכשאנשים באים הם שומעים את זה ואומרים "מה זה? את זה אתה אוהב לשמוע?!" וזה מוזר. וגם היו המון אנשים שבאו עם כלי שלהם (סקסופון בד"כ),ולא הבנתי מה הם עשו! סתם הסתובבו איתו! הייתה אמורה להיות במה פתוחה? שנה שעברה הייתה... אני באתי עם הסקסופון והקלרינט שלי,ראיתי שאין במה,החזרתי אותם לאוטו. וזהו.

tannar

New member
לא ראיתי אותו בהופעה אבל

ראיתי אותו בכיתת אומן, ולפחות שם הוא גם ניגן יפה וגם היה מצחיק וכאלה... ואם ההנאה זה מה שחשוב אז אני הפקתי ממנו דוקא לא מעט. ואגב, שמעתי קצת מבחוץ (כמו איזה כלב) כשכבר ממש הייתי חייבת לשירותים באמצע דינה די רוז ודוקא הצטערתי. אבל באופן כללי הפסטיבל השנה לא היה פסטיבל ענקים, מה לעשות. הו, הימים בהם צ'יק קוריאה נשען על הבר בג'אם...

למעלה