שבת שלום לכולנו...

בופיק

New member
שבת שלום לכולנו...

שלום חברים, איך היה השבוע
עבר מהר או לאט
היו הפתעות
דברים מרגשים
משמחים
סתם דברים
לי כמו כל השבועות האחרונים אני בתהפוכות עם עצמי, יום טוב יום רע, יום סתם ויום חם.... השבוע הייתה לי בחינה בסטטסיטיקה, ואני חייבת לשתף אותכם בקטע מצחיק.. 12:00 חילקו את המבחנים, התחלתי לישר לפתור בלי לקורא בלי כלום, ואני לא מבינה למה המבחן לא על החומר שלמדתי בסמסטר האחרון
למה יש פה דברים שחלקם אני מזהה ונראים מוכרים וחלקם לא
אחרי רבע שעה שפתאום הבוחנת אומרת להפסיק את הבחינה, מה מסתבר
חילקו לנו מבחן לא שלנו שאמור להיות לחוג אחר ביום למחרת... אז רק אחרי שעה + הגיעו המבחנים שלנו... אני אומרת לך החום משפיע גם על המדור בחינות.... יאללה חמודים שלי, אני אוהבת אותכם... שיהיה לך סופש מקסים ... שלכם בופיק

צ פ ע

New member
שבת שלום ../images/Emo39.gif

אין כמו יום שישי. היום האהוב עלי ביותר בשבוע- אפילו יותר משבת. אולי זה בגלל שנולדתי ביום שישי... אפשר לנוח
לשמוע סוף שבוע רגוע בגלגלצ
לאכול אוכל של אימא
ללכת לים
וגם לנצל את הזמן לעשות שיעורים
...בסטטיסטיקה.
בופיק
אולי תעשי לי שיעורים פרטיים בסטטיסטיקה
אין לי מושג מה הולך בשיעור הזה. זה פשוט איכס אחד גדול
והמבחן חודש הבא...
היום בערב אני בארוחת ערב עם חברים שלי, הבילוי האהוב עלי לאחרונה.
שבת שלום לכולם, שבת של מנוחה
וטעינת מצברים
ואני במצב רוח של אייקונים, אז סליחה מראש למי שקיבל בחילה...

../images/Emo5.gif אימת הסטטיסטיקה

אני מוכן לתת
בסטטיסטיקה ! האמת שתמיד כל החברים והאנשים שהכרתי פחדו מסטטיסטיקה הרבה יותר מנחשי צפע (פופולאריים בזמן האחרון) - כל המספרים האלה עושים
במוח של האנשים. אבל הסטייה שלי היא דווקא סטטיסטיקה...אני ממש
את כל האחוזים והניתוחים האלה, וכל מיני שמות כמו SPSS וטורים ושורות, וגם נתתי הדרכות על SPSS ואחרי זה החיים הובילו אותי לעבוד עם לשכות סטטיסטיות בכל העולם. זה תחום מאוד מעניין והאנשים שעובדים בו - רואים את ה-
בפלחים ומספרים ופרוסות עוגה - לפעמים זה חסר רגש אבל ברוב המקרים זה מרתק. בסך הכל - העולם דרך מספרים הוא עולם לוגי ובנוי מהכללות, אין אינדיבידואלים, אבל רק ככה, בעצם, אפשר להכליל. בכל מקרה - בהצלחה לכל ה-
מסטטיסטיקה.

בופיק

New member
אני דווקא דיי מתחברת לכל הפירסונים והקורלציות

אני חושבת שזה בגלל המרצה שלי, שעשתה עבורי את הסטטיסטיקה למעניינת וגם הסבירה את זה באופן הכי פשוט וברור שיש.... בנוסף אני מודה שאם מבינים אז בכלל כל העיניין של מתמטיקה הופך להיות עולם של חידות שמפתחות את החשיבה. בכל מקרה צפע ידידי, אם אתה רוצה אני תמיד שמחה לעזור, באמת
ואם אתה רוצה דפי עזר של כל הפעולות בspss ואיך נגשים לשאלות מא' ועד ת' אז אני אשמח לשלוח לך אותם דרך המייל... באמת בכיף
רק תשלח מסר ואני אשלח לך אותם.... שבת שלום בופיק

E W

New member
תזהר!!!

אתה מבטיח ליותר מדי אנשים חתונה....

../images/Emo6.gif

סבירות של 93% שמתחתנים בשנה הקרובה. סבירות של 54.4% שמתגרשים אחרי שנתיים סבירות של 100% שזורקים הצידה את ה-SPSS...

white star

New member
../images/Emo54.gif אה גוטן שעבס!

השבוע עבר לי די באופן רגיל. לא מהר או לאט מהרגיל. הדבר המיוחד שהבוס שלי לקח אותי לשיחה לגבי העתיד שליט בחברה, קידום וכאלה. היה נחמד, נראה מתי יהיו לי חדשות משמחות
הייתי רוצה להקדיש לפורום שיר לסופ"ש, הוא נקרא "תצא מהארון" מאת סי היימן. שיר מדהים שהרבה לא מכירים, אני מקדיש אותו לכל מי שעדיין נמצא בחשיכה
"אם יש לך מקום ואהבה גדולה תמצא את הכוחות ללכת רק בשבילה, אם יש לך מקום ואהבה גדולה לא צריך תמיד לפייס את העולם אם יש לך מקום ואהבה אחת בכלל לא משנה, אם זה גבר או אישה" מילות השיר במלואן שלכולנו תהיה האהבה האחת! רותם

שבת שלום , שבת הגאווה כאן

שבוע הגאווה גרם לגיי וויליג' כולל השכונה שלי, לתסוס מרוב מסיבות, וארועים מיוחדים. הגיעו תיירים מתוך קנדה ומחוצה ל- בעיקר מארה"ב. אל האירועים הגיעו אל השכונה נציגי העיריה הבכירים, וגם השוטרים ההומואים במדים, והבוסים הגדולים שלהם(סטרייטים) עם דרגות נוצצות על הכתפיים באו לספוג מן האווירה. חנות כלבו גדולה ערכה תצוגת אופנה לתחתוני גברים ברחוב הראשי של הגיי ווילג', עם דוגמנים מכל הסוגים ולכל הטעמים. מחר צועדות הלסביות במצעד מיוחד שלהן, וביום ראשון המצעד הגדול 750,000 אלף איש. חם ושמש, אבל ולפעמים גם גשום עם רעמים, נקווה שלא נרטב.

בופיק

New member
ואווו זה מספר עצום...

איפה יש מקום לכולם
זה נשמע אדיר וכיף עולמי... מין חוויה כזאת שלא חווים כל יום! שתהיה לך שבת מקסימה וכמובן יבשה:) בופיק

בופיק, יש מקום, תראו בכתבה הרצ"ב

כך היה בשנת 2000 לפי הדווח של רדיו קנדה הרצ"ב. ייתכן שכיום באים אפילו יותר אנשים. הקימו כאן קריית שימחה של הומואים ולסביות, בגודל של שכונה שלימה. והמצעד צועד לאורך כמה רחובות.

E W

New member
שבת שלום...

אז השבוע עבר, ואני לא זוכר מה היה בו בדיוק, רק שבבוקר יום רביעי הודעתי לבוס שלי שאני מתפטר (בגלל איזה רופאה מטומטמת) ובצהריים אחרי פגישה מוצלחת אמרתי לו שאני נשאר
סוג של הומור כזה... ביום רביעי הלכנו אני ובעלי לראות סרט במסגרת הפסיטבל ההומולסבי. יש לציין שהוא היה הזוי במיוחד. אתמול, ככה פתאום אחרי הצהריים חטפתי נזלת שהתפתחה לשפעת... וככה אני מוצא עצמי בערב שישי אצל ההורים שלי, חולה. הגענו לכאן כי אני לא אעניש את הבן שלי בזה שאני בקושי מתפקד... וזו שבת שלו. לפחות סבא וסבתא מתייחסים אליו
ביום ראשון אני אמור לצאת למילואים, אבל זה מוטל בספק. כל שנה אני מחכה לצילואים האלה, ודווקא עכשיו אני חולה... איזה באסה!!! וזהו. שבוע טוב לכולם.

היה שבוע בהחלט פורה

אז מצאתי עבודה חדשה, לא פסגת שאיפותי נכון אבל זה יעזור לשלם את השכר דירה וזה מה שחשוב. ביום חמישי נסעתי עם אשתי למצעד הגאוה בירושלים, היה נחמד אבל די מאכזב. בהפינינג הן ההתחלתי והן זה שבסוף אף אחד מהמארגנים לא חשב להקים דוכן לשתיה למשל, אם לא הבאת בקבוק מים מהבית היית בבעיה. מוזיקה גם לא היתה, לא שציפיתי למשאיות ובלאגן ממש לא, אבל מוזיקה נראה לי דבר בסיסי כשבאים לחגוג לא? אבל הכי אכזבו היו הדתיים, כל שנה הם מבטיחים וכלום לא קורה! לא חבל על כל השוטרים שיש שם?? שיבואו נעשה שמח ביחד! אה וקניתי אופניים...מי שאמר שלרכוב על אופנים זה כמו לעשות סקס בטח לא זיין אף פעם. הפעם האחרונה שרכבתי על אופנים היתה בגיל 14....אני פשוט סכנה בטיחותית לכל העוברים ושבים.

בופיק

New member
איתויוש, מזל טוב ...

איזה יופי שקנית אופניים, אני מאושרת
אז מתי רוכבים יחד
ולשם התיקון, לרכב על אופניים זה לא כמו לעשות סקס, אבל לרכב על סוסים כן... כשהסוס רץ (בקנטר אם זה עוזר למישהו) אז אתה אמור להזיז את האגן בדיוק כמו תנועת הסקס.... בופיק

אני איתך לא רוכב לשום מקום!

בדיוק מה שאני צריך...מסע כומתה על אופניים של 55 ק"מ בשביל החימום...נסעתי מעזריאלי עד פלורנטין וגם זה כמעט עלה לי בבריאות!(אני רק צריך ללמוד איך עובדים הקטע הזה של ה-18 הילוכים). לרכב על אופניים זה ממש לא סקס אין ספק, אולי רק כשכואב קצת בתחת אחרי זה מזכיר..אבל לרכב על סוסים זה בהחלט כמו סקס...כשהסוס דוהר בקנטר..להצמיד אליו את הרגלים..להזיז את הישבן בקצב.. טוב אני צריך מקלחת. קרה.

בופיק

New member
אני גאה ../images/Emo34.gifבך איזה מלך../images/Emo70.gif

לאט לאט אתה תלמד על ההילוכים, בסוף אתה עוד תפנה אלי ותגיד שבא לך איזה טיול בג'בלאות של חוף הים או משהו כזה... עוד יום יומים יעברו לך הכאבים.... בסוף יהיה לך טוסיק חמוד ומוצק כמו של הרוכבים המקצועיים
בופיק

yosef 30

New member
איתיוש על אופניים עשר הילוכים../images/Emo35.gif ../images/Emo2.gif

מהיום אני הולך עם קסדה גם ברחובות
אני זוכר שהתחלתי לרכב על אופנים בתל אביב - אחרי כמה ימים קסאנדו שלח לי מסר דרך השותף שלי שכשאני רוכב, רצוי וכדאי שאני לא אשכח שיש אנשים בסביבה
. לך תבין את המשורר
. איתיוש מזל טוב על האופניים, תתחיל לתרגל על ייבש במכון - |
ואולי התכוונו לומר שמי שרוכב על אופניים לא יכול אחר כך לרדת מהם - ומשם עשו השלכה לסקס ואני בטוח שאתה מבין על מה אני מדבר.
שיהיה אחלה יום יוסף.

לא יודע איזו השלכה ניסו לעשות

אבל זה שכואב לי התחת לי נותן לי השראה לשום מושב שבא לי לרכב עליו. אני רוכב מזעזע...רק חסר שישימו לי גלגלי עזר ויסגרו ענין.

למעלה