שבת שלום לכולן!

שבת שלום לכולן!

להזכירכן היום נר 8 של חנוכה... שיהיה לכולכן שבת שלום! שבת שתביא בחיקה שבוע מלא אור ואהבה, אושר, בריאות, הצלחה והרבה נחת! שבשלוש... עדן.

../images/Emo16.gif../images/Emo213.gif../images/Emo213.gif../images/Emo16.gif

שבת שלום
(נרות לשבת ושמש
) שיהיה סופשבוע רגוע ומלא אור
... בא לכן לעשות חנוכיה מטאפורית שכזאת ולספר לנו על האנשים/ רגעים שהדליקו לכן אור בנשמה? אתן מוזמנות לשתף אותנו בשמונה כאלו + שמש כמובן
תמיד טוב להזכיר לעצמנו את הדברים הטובים... [ ןמאוד כדאי לכן לשתף פעולה
]
ערב מקסים שיהיה

../images/Emo213.gif

אני יתחיל
נר ראשון- אבא שלי... וכל מילה נוספת מיותרת...
נר שני- מוקדש לאחים שלי. לאחי הגדול שכל יום אני לומדת ממנו משהו חדש וטוב, אחי ה"קטן" שלאחרונה הקשר שלנו טוב מתמיד למרות שאנחנו מאוד רחוקים פיזית, אחי האמצעי שאני לומדת לאהוב מחדש... סליחה היא דבר מדהים... (נראה לי שאני יותר מידי באופוריה עכשיו אבל בסדר..
) ואחותי הקטנה והמדהימה שאני פשוט אוהבת אותה כל כך...
נר שלישי- שני האחיינים המדהימים שלי
וגם זאת שבדרך
נר רביעי- סבא וסבתא שתמיד היו אור שמח בימים שמחים יותר או פחות... במיוחד סבא שחנוכה זה החג שלו....
נר חמישי- מוסיקה ישראלית בכלל, וריטה בפרט. לשמוע את הקול שלה, ההופעות שלה... בהחלט אור גדול בשבילי
ומוסיקה באופן כללי פשוט עושה לי טוב...
נר שישי- אישה אחת מיוחדת במינה שלוותה אותי כל התיכון והייתה אור גדול באותו תקופה
נר שביעי- החברות היקרות שלי... אחיותי בלב ובנשמה... זו שנכנסה לחיי בתחילת כיתה י' ולוותה אותי בתקופות טובות יותר ופחות, זו שהכרתי מתוך הרבה כאב של שתינו ויחד אנחנו לומדות להתמודד ולהתגבר על המון דברים ולמצוא את האמונה, וזו שנכנסה לחיי בתחילת כיתה י"א והכניסה איתה הרבה אור ואהבה...
נר שמיני- בהחלט מוקדש לכן
ולמקום המקסים הזה.... תודה עליו...
את השמש אני מקדישה לשני דברים: הראשון, לים ולרגעים המדהימים בו... המקום השקט והרגוע ביותר עבורי... והשני,לי ולילדה שבתוכי... מעולם לא היינו קרובות יותר...
[אחחחח כמה פלצנות בהודעה אחת....
] שבת שלום שתהיה

חמודות....

אני יכולה להבין למה אתן מחכות
קדימה, לעבודה
אני רוצה לראות הרבה אורות כאן בפורום...

למעלה